Πεμπτη 21 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ψήφισαν Ομόφωνα Σε Όλα... Συνεχίζεται Η "Εποχή Πλεξίδα" Στην ΑΕΛ!

Ιουν 18
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γυρνώντας μία νέα σελίδα η ομάδα της ΑΕΛ ξεκινά τα σχέδια για το μέλλον, ξεκινώντας έτσι οι διαδικασίες για σύσταση της νέας ΠΑΕ.

Μάλιστα το Σώμα του ερασιτέχνη πέρασε «ομόφωνα» όλα τα θέματα που είχαν οριστεί δείχνοντας έτσι διάθεση για δουλειά, τάχιστα. Έχοντας μαζευτεί ο κατάλληλος αριθμός ατόμων του σώματος δηλαδή το 50+1 και συγκεκριμένα 303 άτομα από τα 509, υπήρχε απαρτία στην Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ με αποτέλεσμα όλα να ξεκινήσουν κανονικά σχετικά με τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.


Η Συνέλευση πήρε και αυτή τη φορά μέρος στο ξενοδοχείο «Διόνυσος», μετά την μη συμμετοχή την περασμένη Παρασκευή την ίδια ώρα. Αυτή τη φορά ο κόσμος έχοντας ενημερωθεί καλύτερα για τη σημαντικότητα και πετυχαίνοντας και την «κλειστή αγορά» στην πόλη της Λάρισας έδωσε το παρών για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Πολύ «δυνατά» ξεκίνησαν τα θέματα συζήτησης με το Σώμα της Ερασιτεχνικής να συμφωνεί ομόφωνα στη μη αναβίωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, ενώ αντίστοιχα εγκρίθηκε με τον ίδιο τρόπο και η σύσταση για τη νέα ΠΑΕ ΑΕΛ. Ενώ στη συνέχεια πήρε το λόγο ο κ. Γιολδάσης που ανέφερε πως έχει συνταχθεί το καταστατικό που έχουν προστεθεί κάποια άρθρα σύμφωνα με τον νόμο. Ενώ μέσα από τους όρους δεν θα αλλάξει ούτε το έμβλημα, ούτε τα «χρώματα» της νέας ΠΑΕ.


Ενώ εκφράστηκαν κάποιες απορίες που γρήγορα διασαφηνίστηκαν με αποτέλεσμα και πάλι το Σώμα της Ερασιτεχνικής να ψηφίσει ομόφωνα και μαζί με τους υπεύθυνους να προβούν σε μικροαλλαγές αν είναι απαραίτητες να αλλαχθούν, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.

Στη συνέχεια το επόμενο θέμα πέρασε στην πενταμελή επιτροπή που θα αναλάβει το δρόμο για τη σύσταση της νέας ΠΑΕ. Πενταμελή με συν δύο άτομα καθώς η επιτροπή που συνέταξε το καταστατικό πρότεινε συγκεκριμένα άτομα, ενώ θέλησαν να προστεθούν και κάποιοι ακόμα. Τελικά έγινε ψηφοφορία για το αν η επιτροπή θα είναι πενταμελής, εφταμελής ή εννιαμελής. Αυτό που αποφασίστηκε ήταν η εφταμελής επιτροπή να αποτελείται από δύο οικονομολόγους, δύο δικηγόρους και τρεις ανθρώπους από την πλευρά του Βαγγέλη Πλεξίδα. Αυτοί θα είναι οι Καραναστάσης, Θώδας , Γραμμένος, Κατέρης, Φωτάκης, Παυλόπουλος, Σουλτσιώτης να συνθέτουν την επιτροπή.


Τελευταίο θέμα που συζητήθηκε ήταν και ο καθορισμός του μετοχικού κεφαλαίου και η ονομαστική αξία των μετοχών. Το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στα 360.000 ευρώ (το ελάχιστο βάση του νόμου) και να μπορεί να φτάσει μέχρι τα 5 εκατομμύρια ευρώ (το συγκεκριμένο ποσό το έβαλε ο κ. Πλεξίδας). Τέλος η ονομαστική αξία των μετοχών ορίστηκε στα 20 ευρώ ανά μετοχή, τη στιγμή που ο κ. Πλεξίδας πρότεινε το ποσό των 25 ευρώ.

Πηγή: arenalarissa.gr

Ετικέτες ΠΛΕΞΙΔΑΣ    ΑΕΛ    ΓΣ   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014 09:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΨήφισαν Ομόφωνα Σε Όλα... Συνεχίζεται Η "Εποχή Πλεξίδα" Στην ΑΕΛ! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων