Δευτερα 19 Μαϊου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Και Τώρα Στα Χέρια (Και) Της Μπαρτσελόνα! Τελικός Στο "Καμπ Νοου" Μετά Το Νέο "Χ"αρακίρι Της Ρεάλ...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η νέα γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει την ανέλπιστη ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα με 2/2 στα επόμενα παιχνίδια να πάρει τον τίτλο!

Στο χέρι φυσικά και της Ατλέτικο παραμένει το πρωτάθλημα. Δείτε αναλυτικά βαθμολογία και πρόγραμμα.

Δεν υπάρχει αυτό που γίνεται φέτος στην Ισπανία. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Η Μπαρτσελόνα το Σάββατο ήταν εκτός τίτλου μετά το σοκ από τη Χετάφε με τον Τσάβι να δηλώνει: "Είμαστε γαμ...νοi". Και μετά από 4 ημέρες κρατά την τύχη για το πρωτάθλημα στα χέρια της!

Η νέα απώλεια της Ρεάλ (1-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ) της δίνει πλέον την ευκαιρία με 2/2 στα τελευταία της παιχνίδια να κατακτήσει ένα ανέλπιστο πρωτάθλημα.

Ο τίτλος φυσικά παραμένει και στα χέρια της Ατλέτικο που θέλει μαθηματικά 4 βαθμούς. Ενώ μπορεί να το πάρει σίγουρα και με δύο ισοπαλίες γιατί στους 90 υπερτερεί της Ρεάλ σε ισοβαθμία (σε αυτή την περίπτωση η Μπάρσα φτάνει μέχρι 89). Αλλά μπορεί να το χάσει με 3 βαθμούς, εάν η ήττα έρθει στη Βαρκελώνη!

Δηλαδή, η Ατλέτικο ΣΙΓΟΥΡΑ το παίρνει με 2 ή 4 βαθμούς, αλλά μπορεί να το χάσει με 3. Τρελά πράγματα!

Για να το κάνουμε πιο απλό, εάν Μπαρτσελόνα και Ατλέτι νικήσουν την επόμενη αγωνιστική, θα πάμε σε "τελικό" μεταξύ τους στο Καμπ Νόου. Όπου:

α) με νίκη παίρνει το πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα

β) με ισοπαλία ή "διπλό" παίρνει το πρωτάθλημα η Ατλέτικο

Όσο για τη Ρεάλ; Μπορεί να φτάσει μέχρι τους 90, συνεπώς θέλει γκέλα και των άλλων δύο την επόμενη αγωνιστική και νίκη των Καταλανών στο φινάλε. Απίθανα πράγματα. Η' μήπως όχι;

Η βαθμολογία

Ατλέτικο 88

Μπαρτσελόνα 85

Ρεάλ 84

Το πρόγραμμα

11/05 Ατλέτικο-Μάλαγα, Θέλτα-Ρεάλ, Έλτσε-Μπαρτσελόνα

18/05 Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο, Ρεάλ-Εσπανιόλ

Σοκ Στο 85' Για Τη Ρεάλ

Η Βαγιαδολίδ με γκολ στο στο 85' έκοψε άλλους δύο βαθμούς από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-1), έτσι έμεινε στο -4 από την κορυφή και πιθανότατα το Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο θα είναι τελικός τίτλου. Τραυματίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μετά την Βαλένθια η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Βαγιαδολίδ στο "Χοσέ Θορίγια", με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Οσόριο στο 85ο λεπτό.

Αυτό σημαίνει πως η "βασίλισσα" έμεινε 4 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης και έναν πίσω από την Μπαρτσελόνα, έτσι με δύο αγωνιστικές να απομένουν φαντάζει εκτός τίτλου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο, κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στα δύο ματς που απομένουν με Θέλτα (εκτός) και Εσπανιόλ (εντός), αλλά και στον τελικό του Champions League με της Ατλέτικο στις 24 Μαΐου.

Ο Σέρχιο Ράμος με εκτέλεση φάουλ στο 35' άνοιξε το σκορ, σκοράροντας για 4ο σερί ματς (5 γκολ σε αυτές τις 4 αναμετρήσεις), αλλά ο Κασίγιας στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα (έπαιζε μόνο ο Ντιέγκο Λόπεθ) δεν κατάφερε να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του στο 85' μετά την κεφαλιά του Ουμπέρτο Οσόριο και την κόντρα στην πλάτη του Ασιέρ Ιγιαραμέντι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αν Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα νικήσουν στην προτελευταία αγωνιστική, τότε το μεταξύ τους ματς στο "Καμπ Νόου" την τελευταία αγωνιστική θα είναι τελικός για τον τίτλο (με νίκη το παίρνει η Μπαρτσελόνα, με ισοπαλία και νίκη το παίρνει η Ατλέτικο).

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Ρουκάβινα, Μαρκ Βαλιέντε, Μίτροβιτς, Πένια, Άλβαρο Ρούμπιο, Βίκτορ Πέρεθ (82' Μπαράχα), Όσκαρ Γκονθάλεθ (64' Ντάνιελ Λάρσον), Χεφρέν (73' Οσόριο), Μπεργκντίς, Χάβι Γκέρα.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Νάτσο, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ίσκο (73' Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο (9' Μοράτα), Μπενζεμά (77' Μαρσέλο).

Πηγή: sport24.gr

Ετικέτες ισπανία    ποδόσφαιρο   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 01:13

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

"Υποσιτισμένος Ιστορικά Ο Κ. Θεόδωρος Πάγκαλος" Του Γιώργου Παναγιωτάκη, Συγγραφέα - Ιστορικού Ερευνητή
Ανεργία Και Αγροτικά Προβλήματα Στο Δήμο Λαρισαίων Του Μάριου Ξηρομερίτη (Ιατρός – Ουρολόγος Και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Νέα Λάρισα…
Τι Θα Μπορούσε Να Κάνει Ο Δήμος Λαρισαίων Για Την Ανεργία; Από Την Λία Γκουντρουμπή - Θώμου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Λάρισας με τη…
Η Δίκη Του Ιησού Του Στυλιανού Σούρλα (Δικηγόρος, Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.)
''Το Οραμά Μας Για Την Θεσσαλία...'' Του Μπάμπη Παπασπύρου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΚαι Τώρα Στα Χέρια (Και) Της Μπαρτσελόνα! Τελικός Στο "Καμπ Νοου" Μετά Το Νέο "Χ"αρακίρι Της Ρεάλ... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων