Κυριακη 3 Νοεμβριου 2013

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η ΑΕΛ «Σκόρπισε» Το Βελούχι 5-1 (φωτο)

Αυγ 31, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

H ΑΕΛ μπροστά σε 50 φιλάθλους του ποδοσφαίρου στο αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου,

έδωσε το πρώτο της προπονητικού χαρακτήρα ματς με τοπική ομάδα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τον Σικαλιά στο τέρμα, τον Βοσκόπουλο και τον Κορομηλά στα στόπερ, Μήτση και Καρανίκα στα δύο άκρα της άμυνας, μπροστά τους στα αμυντικά χαφ Νεμπεγλέρας, Κυριακίδης, στα άκρα της μεσαίας γραμμής ήταν οι Πατινιώτης αριστερά και Πλιάγκας δεξιά και πίσω από τον φορ Στεφανίδη έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μπλέντι.

Στο πρώτο μισό, σημειώθηκαν τα περισσότερα τέρματα, για την ομάδα της ΑΕΛ. Αρχικά ο Μπλέντι στο 15΄ με κοντινή προβολή, στη συνέχεια ο Δημήτρης Πλιάγκας στο 21΄ και τέλος ο Νέστωρας Στεφανίδης στο 27΄ με υπέροχο τακουνάκι.

Στο δεύτερο μέρος, ο «χορός» των τερμάτων άνοιξε νωρίς, όταν ο Γιάννης Παπαϊωάννου στο 49΄ με άπιαστο σουτ κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που ήταν ο Τάσος Καρακούτσης, καθώς το Βελούχι στο ρόστερ του δεν είχε κάποιον γκολκίπερ. Ο νεαρός Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος στο 53΄, ολοκλήρωσε τα γκολ για τους «βυσσινί». Στο ματς, χάθηκαν και άλλες ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το χαμένο πέναλτι από τον Δημήτρη Τζουμάκη, στο 65΄, το οποίο «κέρδισε» ο Γαρυφαλλόπουλος και «έβγαλε» ο Τάσος Καρακούτσης. Το Βελούχι το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο σκορ στο 71΄, όταν με χτύπημα πέναλτι ο Μπακαλίδης, «νίκησε» τον Παπαγιάννη.

Από τους αγωνιζόμενους κατά την προσωπική μας άποψη ξεχώρισαν οι, Καρανίκας, Μήτσης, Πατινιώτης, Πλιάγκας, Στεφανίδης, Αγρόδημος, Γαρυφαλλόπουλος και Μπλέντι, με τον τελευταίο να αναδεικνύεται άτυπα ο MVP του ματς. Σταθερή αξία στον χώρο του κέντρου παραμένουν οι Κυριακίδης και Νεμπεγλέρας. Πίσω σε ετοιμότητα φαίνεται πως βρίσκονται τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα από τον Πιερικό, οι Κόιτς και Ανδριόπουλος.

* Αξίζει να αναφέρουμε την εξαιρετική εμφάνιση του Καρακούτση με την «φανέλα» του ΑΠΟΚ, καθώς αν δεν ήταν ο έμπειρος πορτιέρο της ΑΕΛ, η τοπική ομάδα θα μπορούσε να δεχτεί πολλά περισσότερα τέρματα στο συγκεκριμένο φιλικό ματς.

* Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ και τελευταίο στο Καρπένησι είναι την ερχόμενη Τετάρτη με την Μυρική.

 

Συνθέσεις:

ΑΕΛ (πρώτο ημίχρονο): Σικαλιάς, Καρανίκας, Βοσκόπουλος, Κορομηλάς, Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Κυριακίδης, Μπλέντι, Πατινιώτης, Πλιάγκας Στεφανίδης.

AΕΛ (δεύτερο ημίχρονο): Παπαγιάννης, Πάνος, Ρούσσης, Αγτζίδης, Σιάκκας, Αγρόδημος, Κόιτς, Τζουμάκης, Γαρυφαλλόπουλος και Ανδριόπουλος.

 

Βελούχι: Καρακούτσης, Κρασιάς Ζαλοκώστας, Σαΐτης, Φλωράκης, Κουτσονίκας, Φαρμάκης, Συγκελόπουλος, Πολυτσέρης, Μπακαλίδης, Τρίντας.

 

Ανάμεσα στους 50 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Καρπενησίου ήταν ο τεχνικός Διευθυντής των «βυσσινί» Νίκος Γαλανακόπουλος που ταξίδεψε αυθημερόν από την Λάρισα προκειμένου να παρακολουθήσει το πρώτο φιλικό της ομάδας.

Ακόμη παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Γιώργος Νάκας με σκοπό να παρακολουθήσει την νέα ομάδα που είναι στα «σκαριά» από τον κ. Παναγόπουλο. Τέλος, εκεί βρισκόταν και τα «μάτια» του Βαγγέλη Πλεξίδα, ο κ. Δημήτρης Παπάς ο οποίος είναι από την αρχή της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

 

«Μικροτραυματισμός για Πλιάγκα»...

Με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, άτυχος στάθηκε ο Λαρισαίος δεξιός χαφ Δημήτρης Πλιάγκας καθώς τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν για διάταση έξω πλαγίου τραυματισμός που δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία.

 

Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί...

Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί της ΑΕΛ για την σεζόν 2013-2014 και είναι οι Κώστας Νεμπεγλέρας Ηλίας Κυριακίδης και Μπλέντι Μούτσα.

 

Το μήνυμα του Κώστα Νεμπεγλέρα...

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το πρώτο φιλικό για την ΑΕΛ της νέας περιόδου, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Νεμπεγλέρας μάζεψε όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ και είπε με νόημα:

«Ξεκινά το πρωτάθλημα σήμερα για εμάς. Είμαστε ΑΕΛ και κάθε Κυριακή θα πρέπει να το αποδεικνύουμε. Το Μάιο θα είμαστε πρωταθλητές!».

 

του Κυριάκου Αποστόλου

Ετικέτες ΑΕΛ    καρπενησι   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 12:30

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΗ ΑΕΛ «Σκόρπισε» Το Βελούχι 5-1 (φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων