Πεμπτη 5 Σεπτεμβριου 2013

Μωϋσής, Ερμιόνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έμφαση Στη Κατοχή Μπάλας - Δυνατό «Δίτερμα»... (φωτο)

Αυγ 30, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H ΑΕΛ συνεχίζει για έκτη μέρα την προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, με σκοπό να είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της.

Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής κι έπειτα από το καθιερωμένο ζέσταμα και τις διατάσεις, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε κυρίως στην κατοχή μπάλας σε «μισό γήπεδο» και με γρήγορο ρυθμό στις πάσες μεταξύ των παικτών.

Αρχικά χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες, με την διάρκεια της δοκιμασίας να είναι τρία οκτάλεπτα. Οι δύο δούλεψαν στην γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και η μία ήταν «μέσα» με σκοπό να μαρκάρουν και να ανακτήσουν την μπάλα. Όταν το «τόπι» πήγαινε στην ομάδα που μάρκαρε, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, διάλεγε ποιο σύνολο θα τους αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο ρόλο. Η άσκηση είχε ιδιαίτερη ένταση, με τον κόουτς των «βυσσινί» να μοιράζει αρκετά μπράβο. Πριν το δίτερμα στο «μισό γήπεδο», ο προπονητής των «βυσσινί» έκανε άλλη μία άσκηση κατοχής, αυτή τη φορά με στόχο το γκολ... Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, με δύο παίκτες να έχουν το ρόλο του «μπαλαντέρ» και δεν μπορούσαν να σκοράρουν, απλά μόνο να συμμετέχουν ως στηρίγματα.

Είδαμε, αρκετές φορές ο κόουτς να επιθυμεί την αλλαγή παιχνιδιού, όπως και την αξιοποίηση του πλάτος στο γήπεδο.

 

Δυνατό δίτερμα με υπέροχα τέρματα...

Ο Κωνσταντίνπος Παναγόπουλος έπειτα από τις ασκήσεις κατοχής, επέλεξε να παιχτεί ένα δίτερμα στο μισό γήπεδο με 10 εναντίον 10. Εκεί, είδαμε αρκετό πάθος, δύναμη, σκληρά μαρκαρίσματα αλλά και υπέροχα τέρματα. Τα δύο από αυτά, είχαν την «σφραγίδα» του κάπτεν Κώστα Νεμπεγλέρα που σκόραρε για τους «βυσσινί». Το σύνολο του «Νέμπε», για την ιστορία επικράτησε με 2-1... Το τέρμα για τους «άσπρους» σημείωσε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος που πήρε αρκετά εύσημα από τους συμπαίκτες του. Τέλος, πολλές φορές είδαμε τον Μούτσα Μπλέντι στον «ρόλο» του δεκαριού, κάτι που θα περιμένουμε να το παρακολουθήσουμε εκ νέου και σε άλλες προπονήσεις.

 

Του Κυριάκου Αποστόλου

Ετικέτες ΑΕΛ    καρπενησι   
Κατηγορία Αθλητισμός

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Αλήθειες Και Ψέματα Για Τις Δαπάνες Δημόσιας Υγείας Η Ε.Ε διαψεύδει τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για τις δαπάνες υγείας
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε.- 7.000 Εκπαιδευτικοί Σε… «Αναμμένα Κάρβουνα» Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χιλιάδες εκπαιδευτικοί ζουν…
Ποιος Δήμαρχος Ή Ποια Λάρισα;  «Οι απλοί άνθρωποι, αυτοί που τα ονόματά τους δεν μπαίνουν σε βιβλία…
Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΈμφαση Στη Κατοχή Μπάλας - Δυνατό «Δίτερμα»... (φωτο) Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων