Πεμπτη 31 Οκτωβριου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

ΑΕΛ- Συνεχίζεται Το... Μαρτύριο Στο Καρπενήσι (βίντεο-φωτο)

Αυγ 28, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Θανάσης Πατινιώτης έκανε και την Τετάρτη ατομική προπόνηση, αφού οι ενοχλήσεις που είχε από την Τρίτη συνεχίστηκαν.

Αυτή τη φορά όμως είχε και... παρέα, αφού ο Κώστας Πάνος ένιωσε «σφίξιμο» στη γάμπα, ωστόσο έπειτα από βεβαίωση του ιατρικού επιτελείου, δεν έχει κάτι σοβαρό και προστατεύθηκε προληπτικά.

Προπόνηση για τον Κόιτς...

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Ιγκόρ Κόιτς, ακολούθησε το πρόγραμμα προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός αυτού, έκανε και αρκετούς γύρους χαλαρού τρεξίματος.

Νεμπεγλέρας: Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε

Στο Καρπενήσι βρίσκεται η Λάρισα για την βασική της προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο «κάπτεν» του συλλόγου είχε πρώτος τον λόγο στο «Press Time» της Τετάρτης. Ο Κώστας Νεμπεγλέρας ευχήθηκε η ΑΕΛ να είναι περαστική από μία κατηγορία που δεν της ταιριάζει.

Στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρει:

«Καινούρια αρχή για όλους μας, θα κάνουμε μια προσπάθεια και θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Μια κατηγορία για μας που θέλουμε να είναι περαστική. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να γίνουμε μια καλή ομάδα που θα μπορέσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε τα ματς. Ξέρουμε όλοι πως τίποτα δεν είναι εύκολο και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά να μπορέσουμε σε μια άγνωστη κατηγορία για εμάς να είμαστε περαστικοί».

Την Τετάρτη η ΑΕΛ έκανε μονή προπόνηση, το απόγευμα, αφού το πρωί οι «βυσσινί» είχαν γυμναστήριο. Το απογευματινό πρόγραμμα, είχε αρκετά καλό ρυθμό και ένταση, με τους ποδοσφαιριστές να ξεκινάνε ως συνήθως με ζέσταμα και διατάσεις. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μετά, ξεκίνησε τις ασκήσεις τεχνικο - τακτικής. Συγκεκριμένα, ο νεαρός κόουτς, έδωσε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, με γρήγορες πάσες, από το τέρμα έως τα χαφ, επιλέγοντας την φορά της μπάλας ο ίδιος. Μετά από την πρώτη άσκηση, ακολούθησε ακόμη μία με παιχνίδι κατοχής που είχε στόχο τους επιθετικούς. Τέλος, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες σε περιορισμένο χώρο, δουλεύοντας ότι και νωρίτερα, δηλαδή να βγάλουν σωστά την μπάλα στο δεύτερο μισό του γηπέδου και στους επιθετικούς...

Εισβολή «τετράποδης φάτσας» στο γήπεδο...

Στην μέση του προπονητικού προγράμματος της ΑΕΛ, ένα σκυλάκι εισέβαλε τρέχοντας στο γήπεδο, με σκοπό να... συμμετέχει και εκείνο στο... τρέξιμο των ποδοσφαιριστών.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα την ροή του προγράμματος και πήρε στα χέρια του το ...τροφαντό σκυλί με σκοπό να το μεταφέρει προς τα έξω. Μάλιστα, ζήτησε από το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, να του προσφέρουν νερό... Ε... να μην πάει χαμένο τόσο τρέξιμο!

Ο Χάρης Γεωργούλας στο γραφείο τύπου:

Σαν να μην έφυγε ποτέ... Αυτή η φράση ταιριάζει «γάντι» στην υπόθεση του Χάρη Γεωργούλα. Ο άνθρωπος που προς το τέλος της εποχή Πηλαδάκη, έκανε σχεδόν τα πάντα στο επικοινωνιακό κομμάτι, ανέλαβε εκ νέου το γραφείο τύπου της ΑΕΛ στη Λάρισα, αφού θα υπάρχει άτομο στην Αθήνα που θα χειρίζεται τα εκεί... θέματα.

 

Αποστολή στο Καρπενήσι: Κυριάκος Αποστόλου

Πολυμέσα

Ετικέτες ΑΕΛ    καρπενησι   
Κατηγορία Αθλητισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 22:49

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΑθλητισμοςΑΕΛ- Συνεχίζεται Το... Μαρτύριο Στο Καρπενήσι (βίντεο-φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων