Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πήδηξε Πάνω Από Μια Lamborghini Που Έτρεχε Με 130 Χλμ.! - ΒΙΝΤΕΟ

Ιουλ 25
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρελοσουηδός πήδηξε πάνω από το supercar που ερχόταν προς τα πάνω του με 130 χλμ./ώρα και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με…δύο

αυτοκίνητα στη σειρά

 

Σίγουρα δεν προσφέρεται για μίμηση, όμως το θέαμα είναι μοναδικό. Σουηδός με το παρατσούκλι Al the Jumper (Αλ, ο άλτης) παρέμεινε ατάραχος στη μέση του δρόμου και ενώ κατευθυνόταν πάνω μία Lamborghini Gallardo Spyder με 130 χλμ./ώρα. Κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τον διαλύσει το ιταλικό super car, ο Αl απογειώθηκε και έμεινε στον αέρα όσο χρειαζόταν, για να περάσει από κάτω του η ανοιχτή Lamborghini.

 

Στο βίντεο εξηγεί, πώς προετοιμάστηκε για το παράτολμο εγχείρημα κάνοντας επιτόπια άλματα πάνω σε ένα κιβώτιο και φορώντας βαράκια, για να αποκτήσει την απαιτούμενη εκρηκτικότητα και αλτικότητα. Τώρα ετοιμάζεται να πετύχει κάτι ακόμη πιο μοναδικό, δηλαδή να «πετάξει» πάνω από δύο αυτοκίνητα στη σειρά, που θα περάσουν με ταχύτητα κάτω από αυτόν.

 

Ο Al the Jumper ζήτησε να γραφτεί το βίντεο από διάφορες γωνίες, για να αποδειχθεί ότι ήταν γνήσια η προσπάθειά του. Το 2008 είχε κυκλοφορήσει ένα διαφημιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον σταρ του ΝΒΑ, Kόμπε Μπράιαντ, που ίπταται πάνω από μία Aston Martin, μία ανάσα πριν τον ακουμπήσει το βρετανικό μοντέλο. Εκ των υστέρων αποδείχθηκε, ότι το διαφημιστικό σποτάκι της Nike δεν ήταν γνήσιο, αλλά προϊόν επιδέξιου μοντάζ!

Πηγή: protothema.gr

 

Πολυμέσα

Ετικέτες πηδηξε    λαμποργκινι   
Κατηγορία Κόσμος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΠήδηξε Πάνω Από Μια Lamborghini Που Έτρεχε Με 130 Χλμ.! - ΒΙΝΤΕΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων