Κυριακη 13 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νέο Αιματηρό Περιστατικό Στις ΗΠΑ: Ένοπλος Άνοιξε Πυρ Σε Πανεπιστήμιο, Ένας Νεκρός

Ιουν 06
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τρόμος και πανικός επικράτησαν σε χριστιανικό πανεπιστήμιο του Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένοπλος άνοιξε πυρ κατά πάντων. Ένας

νεκρός και τρεις τραυματίες ο απολογισμός. 

Ο δράστης μπήκε στο κτίριο του πανεπιστημίου Seattle Pacific University στις 15:00 (01:00 ώρα Ελλάδος) και άνοιξε πυρ με ένα κυνηγετικό όπλο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας του Σιάτλ, Κρις Φόουλερ.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τα πυρά του ενόπλου, δύο εξ αυτών νοσηλεύονται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Ένας μαθητής που βρισκόταν στο κτίριο κατάφερε να ακινητοποιήσει τον άνδρα, όταν αυτός σταμάτησε να πυροβολεί προκειμένου να γεμίσει και πάλι με πυρομαχικά το όπλο του. Περισσότεροι μαθητές παρενέβησαν ώστε να κρατήσουν ακινητοποιημένο τον ένοπλο.

 

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο ύποπτος συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση, ενώ τα κίνητρα πίσω από την επίθεση παραμένουν άγνωστα.

 

 

 

Αυτή η επίθεση αποτελεί το δεύτερο θανατηφόρο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Στα τέλη του περασμένου μήνα, 6 φοιτητές σκοτώθηκαν στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια σε παρόμοια επίθεση.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αξιωματούχοι εξέφρασαν τη λύπη και την αγανάκτησή τους για τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις σε δημόσιους χώρους, ιδιαίτερα σε εκπαιδευτικά κτίρια.

 

 

 

«Το έχουμε ξαναζήσει αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος του Σιάτλ, Εντ Μάρεϊ. «Είναι μια τραγική στιγμή για το Σιάτλ και μια τραγική στιγμή για την Αμερική, για μία ακόμη φορά».

Πηγή: newsit.gr

Ετικέτες ΗΠΑ    Πανεπιστήμιο    Πυροβολισμός    Νεκρός   
Κατηγορία Κόσμος
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Ιουνίου 2014 09:36

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
"Ζητείται Σοσιαλδημοκρατία - Η Κεντροαριστερά Δεν Μπορεί Να Υπάρξει Χωρίς Κοινή Ιδεολογική Ταυτότητα" Των Φίλιππου Σαχινίδη, βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ-πρώην Υπουργός και Γιώργου Σιακαντάρη, Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας…
Σχόλια
By SDGSEO

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤελευταία ΝέαΚόσμοςΝέο Αιματηρό Περιστατικό Στις ΗΠΑ: Ένοπλος Άνοιξε Πυρ Σε Πανεπιστήμιο, Ένας Νεκρός Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων