Κυριακη 18 Αυγουστου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πέσε Και Πάρε…4

Απρ 26, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

► Για κάθε βαθμό που θα τσιμπάει προς τα πάνω η θερμοκρασία…Θα απολύονται απ’ το Δημόσιο χίλια άτομα! Άντε να δίνουμε ιδέες γιατί αρχίζουν και στερεύουν σιγά-σιγά τα παιδιά στην Τρόικα…

 

► Τέλη Απριλίου και χτυπάμε 30αρια; Δηλαδή τον Ιούλιο που θα φτάσει το κοντέρ, 50; Αχ τι μας περιμένει αυτό το καλοκαίρι…Φέτος θα μαυρίσει και ο Χρυσαυγίτης!

 

►  Καλά είναι τα παραδοσιακά και του Αϊ-Βασίλη τα χωριά αλλά το καλύτερο όλων θα ήταν το Μεσογειακό χωριό. Τι κρίμα που δεν μας έκατσε αυτό…Και όπως βλέπετε, θα ήμασταν καθόλα έτοιμοι να διοργανώσουμε τους Μεσογειακούς Αγώνες!

 

► Και ο Ισπανός θέλει τον Γερμανό του…Ρωτήστε Μπάρτσα και Ρεάλ.

 

► 4 γκολ έριξε η Μπάγερν, 4αρα και η Ντόρτμουντ…Πω-πω πλάκωσε πάλι η γερμανική μπότα. Και όλο στα τέσσερα θα μας έχουν από δω και πέρα!

 

► Το βράδυ σηκώνει μπαϊράκι στην κυβέρνηση και το πρωί το ρίχνει στην παλαβή. Βενιζέλος, παιδάκι μου, Βενιζέλος! Τι μύγα τον τσίμπησε με το ΦΠΑ στην εστίαση; Μάλλον θα ήταν σε καμιά χασαποταβέρνα και τα άκουσε απ’ τον ταβερνιάρη…

 

► «Σβήσε τη λάμπα κι έλα να τη φας!» Διαμαρτύρονται για το φωτισμό της συνοικίας στα Ταμπάκικα. Έχουν, λέει, λάμπες αλλά δεν τις ανάβουν. Οικονομία; Αβλεψία; Όπως και να χει, μια χαρά ρομαντικά την περνάτε στη γειτονιά…Αχάριστοι!

 

► Που’ ναι οι μπαρότσαρκες και τα ξενύχτια που κάναμε προμνημονιακά στη Λάρισα; Μεσάνυχτα Πέμπτης εδώ στο Αβέρωφ και όχι αυτοκίνητο, ούτε κουνούπι δεν περνά απ’ τη Φαρσάλων…«The City Never Sleeps» και κολοκύθια τούμπανα!

 

► Περιμένοντας τον Ροντούλη να πάει στους Ανεξάρτητους και να σώσει την πατρίδα… Νο2 ελπίδα μου είναι ο Ζώης που έχει, λέει, σχέδιο κι αυτός με τη «Νέα Μέρα» να σώσει τη χώρα. Και γιατί δεν την έσωζαν όταν ήταν υφυπουργοί, τώρα τους ήρθε η επιφοίτηση; Σωστό κι αυτό…Αν η ζωή μας, πάντως, ήταν «Το Μεγάλο Παζάρι», στην κουρτίνα 3 θα ήταν αυτός που μας κυβερνάει τώρα…Ζονκ!

► Αμάν, τα πήρε κράνος ο Σαμαράς…Και δεν εννοώ ο Τρύφωνας! Πήγε στο υπουργικό συμβούλιο και τους γκάζωσε όλους. Και ήταν τόσο ψαρωτικός που μέχρι κι ένα σκυλάκι το οποίο ήταν περαστικό έξω απ’ το υπουργικό, μόλις τον άκουσε επί τόπου «ξαλάφρωσε».

 

► «Δεν με ενδιαφέρει το σεξ» δηλώνει ο Γαϊτάνος. Πάλι καλά γιατί ούτε αυτό ενδιαφέρεται για τον Γαϊτάνο…Η φαντασία μου φταίει άραγε ή τώρα που έρχεται πάλι Μεγάλη Βδομάδα, ο Πέτρος την έχει δει…Παντελίδης;

 

► Σιγά τα αίματα! Πως κάνετε έτσι όλοι με την αιμοδοσία «μόνο για Έλληνες» της Χρυσής Αυγής; Θα μπορούσε από βδομάδα να κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο για αλλοδαπούς στο ΓΝΛ. 1-1 και τα κουκιά μοιρασμένα.

 

► Προς απόσυρση το μοβ χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Ώστε υπάρχει και τέτοιο; Μάθαμε και τι χρώμα έχει το άτιμο…

 

► Παίρνω ένα mail που έχει ως τίτλο: «Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην τελετή για τη δωρεά 2 περιπολικών σκαφών στο Λιμενικό Σώμα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών». Ποιων, αυτών που διαβάζουμε πως δεν πληρώνουν φόρο ούτε ένα ευρώ; Και γαργάρα ο Αντουάν για τα 5 δις που χάνουμε το χρόνο, γαργάρα…Και από μας χαιρετίσματα!

 

► Τον άλλον στην Κομοτηνή τον έθαψαν, τον έκλαψαν και 50 μέρες μετά τον είδαν ζωντανό. Ούτε στο Kill Bill δε γίνονται αυτά!

 

► «Λάρισα έχεις ταλέντο»…Έρχεται ο Χρήστος Φερεντίνος για καραόκε στη Λάρισα. Μια χαρά δουλειά. Εδώ σύντομα θα βλέπουμε πολλούς απ’ τη «showbiz» να έρχονται και για τσάπα στα χωράφια!

 

► Να κοπεί το χέρι από αυτούς που παραγγέλνουν καφέ και τρώνε τα πατατάκια από μας που πίνουμε μπύρα.

 

► Kαι έφτασε η λυπητερή, η μαύρη ώρα για τα περήφανα γηρατειά: Πάσχα χωρίς δώρο για πρώτη φορά. Άλλο να στο λένε και να έρχεται η ώρα να το ζήσεις. Αν τους προσέξεις πως είναι τις τελευταίες μέρες στις πλατείες και, κυρίως, μετά την εκκλησία στα πηγαδάκια που είναι μαζεμένοι, σου σφίγγεται η καρδιά. Να βλέπεις τον παππού και την γιαγιά σου έτσι; Πίκρα…Ξέρεις τι λένε μερικοί θέλοντας να το γυρίσουν στην πλάκα; «Με τα λεφτά που έχω, φέτος το Πάσχα με παίρνει να ψήσω μόνο καφέ!» Τα ακούς, Στουρνάρα; 

Κατηγορία Πάρτο Αλλιώς
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 08:59 Διαβάστηκε 137 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αθώος Σαν Το Αρν-Άκη Αρνίσια Ζωή »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Παραπονάκια Στον Απόηχο Της Παράστασης "Βαφτίσια" Μπορεί να μην έπεφτε καρφίτσα χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ όπου…
Ανέκδοτο: Ο Λαρισαίος Και Ο Αθηναίος Τρακαρει ένας αθηναίος με ένα λαρισαίο. Γυρνάει ο αθηναίος στο σπίτι και…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠάρτο ΑλλιώςΠέσε Και Πάρε…4 Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων