Πεμπτη 26 Σεπτεμβριου 2013

Ευφροσύνη, Φρόσω

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΦΡΕΣΚΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ

Απρ 18, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

► Καλορίζικος ο φρεσκοκαβουρδισμένος Ανεξάρτητος Έλληνας! Άντε τώρα να’ σαι μονόχειρας και να θες να μετρήσεις τα κόμματα που έχει αλλάξει ο Ροντούλης…Πως να γίνει; Μη σου πω πως αν συνεχίσει μ’ αυτούς τους ρυθμούς ο Αστέριος, στο τέλος θα χάσουμε το μέτρημα κι εμείς οι αρτιμελείς! 

 

► Τι χαρά πρέπει να πήραν κι αυτοί οι Λαρισαίοι Ανεξάρτητοι με τη μεταγραφή Ροντούλη, ε; Δεν πρόλαβαν να πανηγυρίσουν που ο Ζώης τους άδειασε τη γωνιά και μπορούν να ελπίζουν στην έδρα και, τσουπ, τους έφερε πεσκέσι ο πρόεδρος τον Τυρναβίτη. Τι άλλο να κάνουν; Άρχισαν ήδη τις κακιούλες...«Δεν πειράζει, την τύχη του Γαρουφαλιά θα’ χει…Θα δει το έργο απ’ την ανάποδη!» 

 

► Γέμισε ο τόπος πατριώτες. Ελληναράδες που ψηφίζουν διαρκώς κόμματα και πρόσωπα που έχουν ισοπεδώσει τη χώρα και κάθε βράδυ πηγαίνουν στο σπίτι και βλέπουν τούρκικα. Μην απορούμε μετά που η πλειοψηφία στη Βουλή ψηφίζει (ν)τροπολογίες προκειμένου να γαντζωθούν τα καμάρια μας όσο γίνεται περισσότερο στην εξουσία. Εμείς τους κάναμε πλειοψηφία…

 

► Και το αυθαίρετο θέλει το 500ρικο του! Έχεις να τα σκάσεις; Νόμιμος. Τσου; Παράνομος, δεν έχεις πρόσωπο. «Λάδωμα» θέλει η κρατική μηχανή φιλαράκι, τη σήμερον ημέρα η νομιμότητα πάει με το παραδάκι.

 

► Α ρε Κουβέλης που σας χρειάζεται…Εκεί σταθερός, ο κυρ-Φώτης μας παραμένει πάντα ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός. Πάει και τελείωσε, στην Ελλάδα πρέπει να’ χουν λήξει τα περισσότερα φάρμακα!

 

► Ο δε Σαμαράς συνεχίζει να μας κάνει πλάκα. Βλέπει, λέει, φως στο τούνελ. Γυαλιά ή κιάλια φοράει ο Αντουάν; Αλλά κάτι τέτοια αμολάει και θα μας βγάλει κι εμάς το μάτι.

 

► Τώρα δηλαδή θα μπορούμε να εξοφλούμε τη ΔΕΗ σε 40 άτοκες δόσεις; Καζάνας έγινε το μαγαζί!

 

► Απ’ το 1965 είχε να πάει σε κηδεία πρώην πρωθυπουργού η Βασίλισσα Ελισσάβετ, τότε ήθελε να τιμήσει τον Τσόρτσιλ και χθες το έκανε για την Θάτσερ. Στη δική της θα πάει να την τιμήσει ο Μητσοτάκης.

 

► Τώρα που μας καθησύχασε ο Τζανακούλης ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τα παιδιά στα σχολεία απ’ την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, ησυχάσαμε όλοι…Τι δημαρχάρα έχουμε; Φωτεινός παντογνώστης, παιδί μου! Μήπως μετά τα φωτοβολταϊκά να βάζαμε και πυρηνικά; Εκεί να δεις λεφτά!

 

► Καφέ-μπαρ στο κέντρο της πόλης έβγαζε και…μεζέ! Που είναι το κακό; 170 ευρώ χρέωνε το μαγαζί στον πελάτη, να μην πάει και στα ενδότερα να δοκιμάσει κάτι «αλμυρό»; Με τέτοια κρίση, έτσι κι έδινε κάτι παραπάνω μπορεί να τον «σέρβιρε» και το ίδιο το αφεντικό!

 

► Καφέ-μπαρ-ταβέρνα-ψησταριά-ουζερί-κ@λόμπαρο... Μόνο στην Ελλάδα έχουμε τέτοιες μαγαζάρες! Α, και ενοικιαζόμενα δωμάτια άμα λάχει…

 

► Πόσο ανεγκέφαλος πρέπει να’ σαι για να κλέψεις αυλόπορτα από σχολικό συγκρότημα; Το είδαμε κι αυτό σε Λύκειο της Λάρισας. Να την κάνουν τι; Με την απορία θα μείνω…Πως δεν πήραν και το φιλέ; Να παίζουν βόλεϊ, όταν με το καλό τους πιάσουμε, στη φυλακή!

 

►  «Μου θυμίζει παγωτό» είπε για το όνομα του κόμματος Λοβέρδου («Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα») ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Πως φαίνεται ο άνθρωπος ότι έχει γλείψει πολύ…Τόσα χρόνια δεν έχουν περάσει και λίγοι πρόεδροι απ’ το ΠΑΣΟΚ.

 

► Όταν γεννιέται ο Χριστός τι σφάζουμε; Γαλοπούλες. Όταν πεθαίνει ο Χριστός τι σφάζουμε; Αρνιά. Τι βύσμα είχαν οι κότες ρε παιδιά!

 

► Νέα εντολή απ’ την Τρόικα και την Καγκελαρία. Από δω και στο εξής κομμένο το «Happy Birthday» στα παιδικά πάρτι. Θα το λέμε στα γερμανικά μετά το «να ζήσεις…» που τραγουδάμε στα ελληνικά. Μη σου πω ότι θα είναι ανάποδη η σειρά…

 

► Πως την έχει πατήσει έτσι ο Βασίλης Έξαρχος; Κάθε φορά που τα κανάλια έχουν θέμα για τον Παπανδρέου, όλο αυτό το πλάνο που περπατά στο πλευρό του Τζορτζ δείχνουν. Που να τους καεί το βίντεο, Βασίλη μου!

 

► Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμείς εδώ στο Αβέρωφ βλέπουμε τα χορτάρια να μεγαλώνουν, να ψηλώνουν, να φουντώνουν…Τι περιμένουν εκεί στο Πράσινο για να’ ρθουν να τα κόψουν, να μας φαν τα φίδια πρώτα; Να γίνει κανονικά ζούγκλα; Όπου να’ ναι θα ξεπροβάλλει και ο Πηλαδάκης πάνω σε κανέναν ελέφαντα! 

 

► Δεν παίζει ο Παπαγεωργίου στον αγώνα της ΑΕΛ με τον Πιερικό. Καλό αυτό, ξεκινάμε με -2 γκολ!

 

► Ο Αλαβάνος μπορεί να έχει «Σχέδιο Β΄» αλλά εδώ οι Τροϊκανοί έχουν «Σχέδιο Γ΄» για την Ελλάδα…Δεν μας έσωσε η Αλέκα και θα μας σώσει ο Αλέκος; 

 

► Πρώην υφυπουργός, κυβερνητικός και μνημονιακός, μας προέκυψε τώρα Ανεξάρτητος Έλληνας. Ότι να’ ναι… 

 

 

Ετικέτες Πάρτο Αλλιώς   
Κατηγορία Πάρτο Αλλιώς
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 08:38

Σχετικά Άρθρα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πάρτο Αλλιώς 15-4-2013 Φίλε Έφυγε Ο Σάπκας… »

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Γιαννούσης Γιάννης Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013 13:27 δημοσιεύθηκε από Γιαννούσης Γιάννης

    Αδερφέ καλή αρχή.
    Οσο για την σιδερόπορτα στο σχολείο.........
    Ξέρεις πόσο πάει το κιλό το σίδερο, στις μάντρες με τα σιδερόμπαζα?

    Με αγάπη Ζανσακά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αιτίες Και Τρόποι Αντιμετώπισης Της Πολιτικής Βίας  *Του Θάνου Αδαμόπουλου, Δημοτικού Συμβούλου Του Δήμου Λαρισαίων
Επιτέλους Ή Δώστε Λύση Ή Τραπείτε Ευγενικά Σε Φυγή! Το αίμα του 34χρονου αντιφασίστα που έχυσε ο διεστραμμένος χρυσαυγίτης δολοφόνος, έγινε…
Τύμπανα Πολέμου... (Του Μίκη Θεοδωράκη) - Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

HomeΠάρτο ΑλλιώςΦΡΕΣΚΟΚΑΜΜΕΝΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων