Τεταρτη 4 Νοεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Στα Μέλια'' Ο Υφυπουργός Με Το Δήμαρχο! Μετά Της Συζύγου Ο Κουίκ Στον Καλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Σε εγκάρδιο (το λες και...συγκυβερνητικό!) κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τέρενς Κουίκ με τον Απόστολο Καλογιάννη

στο γραφείο του δημάρχου Λαρισαίων. Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ συνοδευόταν από την σύζυγο του.

 

 

Στις πρώτες του κουβέντες προς τον δήμαρχο και τα στελέχη της δημοτικής αρχής Λάρισας που ήταν παρόντες στη συνάντηση ο κ. Κουίκ τόνισε χαρακτηριστικά: ''περάσαμε μια δύσκολη φουρτούνα ως χώρα. Τώρα ηρέμησαν τα πράγματα, έχουμε απανεμιά. Πρέπει όμως από δω και πέρα να περάσουμε ένα δύσκολο πακέτο μέτρων για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας''. Ο υφυπουργός στάθηκε ιδιαίτερα και στο θέμα της ανακεφαλαιοποιήσης των Τραπεζών εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως τελικά θα χρειαστούν λιγότερα από 25 δις ευρώ.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Καλογιάννης ναι μεν έδειξε πως αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της κυβέρνησης για σωστό βηματισμό, ωστόσο επισήμανε πως αυτό πρέπει να γίνει γρήγορα ''γιατί στην τοπική αυτοδιοίκηση υπάρχουν συσωρευμένα πολλά προβλήματα προς επίλυση. Πρέπει να σταθεί στα πόδια της το συντομότερο η κυβέρνηση.''. Μάλιστα στις δηλώσεις του είπε πως με το Υπουργό δεν  υπήρχαν μόνον συμφωνίες αλλά και διαφωνίες.

Από την πλευρά του Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργό  αποκάλυψε την διαφωνία που είχε  να κάνει με τις μεγάλες εκπτώσεις στα μεγάλα έργα. Ο κ. Κουίκ τόνισε στις δηλώσεις '' Τώρα που βρήκαμε την περπατησία θα ανταποκριθούμε σε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα βάλουμε μπροστά το αναπτυξιακό πακέτο των 35 δις.'' Εκτίμησε ότι θα είναι μικρότερο το πακέτο ανακεφαλαιοποίησης  των τραπεζών.

Για τα φορολογικά μέτρα των αγροτών υποστήριξε ότι θα μιλήσει για αυτά ο πρωθυπουργός στις προγραμματικές δηλώσεις την Δευτέρα, ενώ παράλληλα το υπουργείο επεξεργάζεται τα ισοδύναμα και υπογράμμισε ''θα κάνουμε μητρώο αγροτών και θα υπάρχουν προνόμια για τους κατ' επάγγελμα αγρότες και πρόβλημα θα έχουν όσοι εσοδεύουν από αυτά και κάθονται στο καφενείο''.

Πάντως όπως βλέπετε και στις φωτό της press-a οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών πρέπει να είναι εξαιρετικές. Σχεδόν... ''αγκαλίτσα'' τον πήρε ο υφυπουργός το δήμαρχο!

 

 

 

Και για να ευλογήσουμε και τα γένια μας... Ο Τέρενς Κουίκ φαίνεται πως είναι ''γκατζετάκιας'' και λάτρης της τεχνολογίας, αφού εντυπωσιάστηκε από το ''σούπερ-ντούπερ'' κινητό του ρεπόρτερ μας και του ζήτησε να το επεξεργαστεί με το που τελείωσε με τις φωτογραφίες. Όχι παίζουμε εδώ στην press-a!

 

 

Ετικέτες κουικ    Καλογιάννης    δημαρχείο    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015 19:45

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Για Την Απελευθέρωση Της Λάρισας Από Τους Κατακτητές Καλόγηρος Τηλέμαχος, Πρόεδρος Πραρτήματος Λάρισας Της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα''Στα Μέλια'' Ο Υφυπουργός Με Το Δήμαρχο! Μετά Της Συζύγου Ο Κουίκ Στον Καλογιάννη (ΦΩΤΟ) Top of Page

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων