Δευτερα 14 Σεπτεμβριου 2015

Ύψωσις Τιμίου Σταυρού

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μάξιμος Από Την ΔΕΘ: Η ΝΔ Εγγυάται Την Ανασυγκρότηση Της Χώρας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την παρουσίαση των

 

 

βασικών αξόνων διακυβέρνησης από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία παραβρέθηκε, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

 

«Η Ελλάδα στις 20 Σεπτεμβρίου αλλάζει σελίδα. Αφήνει πίσω της τον επτάμηνο εφιάλτη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πηγαίνει μπροστά. Ο ελληνικός λαός που έχει πια μάθει για τα καλά τι σημαίνει ‘‘πρώτη φορά αριστερά’’ στη διακυβέρνηση του τόπου, τι σημαίνει ανευθυνότητα, καιροσκοπισμός, ψέματα με το τσουβάλι, αλλά και κλειστές τράπεζες, τι σημαίνει οικονομική καταστροφή και παραλυσία του κράτους, αυτή τη φορά θα εμπιστευθεί τη Νέα Δημοκρατία. Τώρα πια δεν συγκρίνονται τα παχιά λόγια των μαθητευόμενων μάγων με το δύσκολο έργο της προηγούμενης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα συγκρίνονται οι κούφιες υποσχέσεις που έδιναν αφειδώς ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί του με τα ερείπια που αφήνουν πίσω τους. 

 

 

 

Η Νέα Δημοκρατία για ακόμη μια φορά στην μακρά της ιστορία βρίσκεται εδώ για να κάνει τη δύσκολη δουλειά, να επαναφέρει τη σταθερότητα στην οικονομία, να προσελκύσει ξένες επενδύσεις, να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, να στηρίξει κρίσιμους παραγωγικούς τομείς, όπως τον αγροτικό, να αλλάξει ό,τι είναι δυνατόν από το βαρύτερο όλων 3ο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα. 

 

 

 

Η Νέα Δημοκρατία, όπως ξεκαθάρισε και ο αρχηγός της και αυριανός πρωθυπουργός, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εγγυάται ότι την επόμενη ημέρα θα καλέσει σε συστράτευση, χωρίς αποκλεισμούς όλες τις δυνάμεις που είναι υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Θα δημιουργήσει εθνική ομάδα διακυβέρνησης, που θα επιτρέψει μια σταθερή, χωρίς κλυδωνισμούς και ανατροπές, μακρά περίοδο ανασυγκρότησης της χώρας. Γιατί κάθε άλλη επιλογή θα σημαίνει παράταση της αβεβαιότητας, επιστροφή στην απειλή του GREXIT και εθνικές περιπέτειες. Καλούμε, λοιπόν, τους συμπολίτες μας, αυτή τη φορά με ψυχραιμία, με λογική να πάρουν τις ορθές αποφάσεις για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών τους και της Ελλάδας».   

 

Ετικέτες Χαρακόπουλος   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

potami
syriza3
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΜάξιμος Από Την ΔΕΘ: Η ΝΔ Εγγυάται Την Ανασυγκρότηση Της Χώρας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων