Τριτη 15 Σεπτεμβριου 2015

Αγίου Βησσαρίωνος εν Λαρίση, Αγίου Νικήτα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ο …Κρυωμένος ΣΥΡΙΖΑ Και Το Κάλεσμα Για Έλευση Τσίπρα Στη Λάρισα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Δεν ήταν συνεπής ο Νίκος Φίλης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στο ραντεβού του με τους δημοσιογράφους την Κυριακή το πρωί, αλλά απόλυτα

δικαιολογημένα, καθώς ασθένεια και συγκεκριμένα ένα κρύωμα που τον επηρέασε άσχημα στο λαιμό του (λαρυγγίτιδα), δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην πόλη μας, οπότε και στην θέση του εμφανίστηκε το μέλος της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Νίκος Σκορίνης ( και αυτός κρυωμένος, τι έχει γίνει στο ΣΥΡΙΖΑ;)ο οποίος δύο ημέρες πριν να έρθει ο Αλέξης Τσίπρας στην πόλη μας ανέλαβε να κάνει το κάλεσμα στους συμπολίτες μας προκειμένου να παραβρεθούν στην ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας την Τρίτη.

 

Ο κ. Σκορίνης τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει βάρος στη Θεσσαλία σε ότι αφορά την παραγωγική ανάπτυξη, ενώ τόνισε πως η μόνη ελπίδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ για να αλλάξουν τα πράγματα στη χώρα, ενώ η Νέα Δημοκρατία τόσα χρόνια στην κυβέρνηση δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, ούτε όταν συγκυβερνούσε με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ., ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μόνο λίγους μήνες να κάνει πράγματα και χρειάζεται τον χρόνο τώρα για να κάνει πράξη το πρόγραμμά του.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Έξι μέρες έμειναν για τις εκλογές, ο λαός θα αποφασίσει, οι κάλπες είναι πάντα πονηρές, αλλά πιστεύουμε ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια και ποιοι την οδήγησαν εδώ.

Σε αυτή την περιπέτεια των 5-6 ετών στη χώρα μπήκαμε εξαιτίας του δημοσίου χρέους. Αυτό το χρέος που το 2004 όταν πήρε την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ήταν στο 99,8% του ΑΕΠ, κατάφερε στα 7 χρόνια της διακυβέρνησης να το πάει στο 128% και μάλιστα πριν τις εκλογές του 2009, μέσα σε ένα χρόνο να δημιουργήσει δημόσιο έλλειμμα γύρω στα 38 δις. Και έχουν το θράσος σήμερα να ζητούν από τον λαό να τους εμπιστευτεί να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο. Είναι προφανής ο πανικός που νιώθουν και παρακαλάνε να μην πάρουν εντολή ουσιαστικά γιατί δεν θα τα καταφέρουν γι’ αυτό και ο Μειμαράκης ζητάει διακυβέρνηση εθνικής ομάδας, όπως το λέει για να λύσει τα προβλήματα.

Ξέρουν ότι δεν μπορούν να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο, το προσπάθησαν και δεν έκαναν τίποτα και ταυτόχρονα προσπαθούν μέσα από αυτή την τακτική να δείξουν ότι όλοι είμαστε το ίδιο, αλλά δεν είμαστε το ίδιο.

Αυτοί έχουν πάνω από 60 μεγάλα, φανερά, γνωστά εθνικά σκάνδαλα που βύθισαν την χώρα ενώ εμείς δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτά, άρα καθόλου δεν είμαστε το ίδιο.

 

Επίσης, να πω ότι κυβερνήσεις ευρύτερης αναφορά υπήρξαν αυτό το διάστημα (πχ Παπαδήμος) και δεν έγινε και πάλι τίποτα, ούτε στην συνέχεια με τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κλπ και πάλι τίποτα δεν έγινε. Και μετά βρεθήκαμε εμείς να χρειάζεται με τις διαπραγματεύσεις σε δύο μήνες να λύσουμε τα προβλήματα που δεν έλυσαν αυτοί τόσο καιρό.

Ζητάμε λοιπόν μια ισχυρή εντολή αν είναι δυνατόν και αυτοδυναμία, όχι επειδή το βλέπουμε εγωιστικά, αλλά επειδή χρειάζεται μια ισχυρή εντολή για να περάσει η χώρα τις δυσκολίες.

Ξέρουν αυτοί ακόμη και ο Σόιμπλε, ότι η αριστερά είναι σε θέση να βρει τρόπο να τα καταφέρει και αυτούς τους τρομάζει αυτό.

 

Αυτοί οι 6 μήνες συντάραξαν τον κόσμο, διότι για πρώτη φορά ήρθε μια κυβέρνηση αριστεράς, μέσα στον πιο σκληρό νεοφιλευθερισμό της Ευρώπης και όχι μόνο, η οποία τάραξε τα παγκόσμια νερά. Και θέλουν είτε να αφομοιώσουν σε ένα πάνελ χωρίς προοπτική, Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ που δεν πρόκειται να συμβεί αυτό με τίποτα, ή να μην μπορέσει να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χάσαμε ένα μέρος της μάχης, αλλά όχι τον πόλεμο.

 

Έχουμε πρόγραμμα (που θέλει και άλλη επεξεργασία) που το είχαμε αναπτύξει με τους 2 βασικούς πυλώνες το αγροτικό και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρότι αναγκαστήκαμε κάτω από την πίεση να πάρουμε κάποια μέτρα τα οποία δεν είναι καλά ειδικά για τον αγροτικό κόσμο, αλλά φτιάξαμε και κάποια πράγματα, αλλά κυρίως έχουμε αυτή την προοπτική των διαχρονικών αλλαγών που χρειάζεται η αγροτική παραγωγή, νομίζω ότι ο λαός το καταλαβαίνει και φαίνεται ότι κάθε μέρα που περνάει η συσπείρωση είναι πιο μεγάλη και θα εμπιστευτεί αυτή τη δύναμη η οποία έδωσε ελπίδα, ελπίδα που δεν χάθηκε.

 

Θα έρθει ο πρόεδρος την Τρίτη δίνοντας το βάρος που πρέπει στην Θεσσαλία, λόγω κυρίως των μεγάλων προοπτικών που έχει όσον αφορά την παραγωγική ανάπτυξη».

 

Ετικέτες ΣΥΡΙΖΑ    τσίπρας    εκλογές    ομιλία    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

syriza3
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ …Κρυωμένος ΣΥΡΙΖΑ Και Το Κάλεσμα Για Έλευση Τσίπρα Στη Λάρισα! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων