Τριτη 8 Σεπτεμβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Β. Μεϊμαράκης :'' Ο Τόπος Δεν Κυβερνιέται Με Κούφια Λογια''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στο Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Πλατεία ταχυδρομείου στην Λάρισα ο Βαγγελης Μεϊμαράκης. 

Ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε:'' οι κίνδυνοι δεν πέρασαν για την οικονομία. Ο τόπος δεν κυβερνιέται με ψέματα κούφια λόγια και μεγάλες υποσχέσεις.'' 

Από την ''καρδία του θεσσαλικού κάμπου και την πλατεία Ταχυδρομείου στην Λάρισα κατά την διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας απέφυγε επιμελώς τις μεγάλες υποσχέσεις. Για το μόνο που δεσμεύτηκε απέναντι στους αγρότες ήταν η μη ψήφιση του φορολογικού   και οι ρυθμίσεις που προβλέπει το μνημόνιο για τον ΟΓΑ. Μάλιστα σχολίασε και την σημερινή δέσμευση του τέως Πρωθυπουργού για αφορολόγητο στους Αγρότες 12.000 ευρώ, λέγοντας  ''και  γιατί ρε φίλε φορολόγησες τους αγρότες μέχρι το λαιμό;''

Αναφέρθηκε και στην αδυναμία του κ. Τσίπρα να ζητά συχνά την γνώμη του Λαού σχολιάζοντας'' έρχεται το πρόβλημα και λέει ο Τσίπρας , πρέπει να πάρω την βοήθεια του κοινού''

 

Ο κ.Μεϊμαράκης σχολίασε την κακή κατάσταση στην παιδεία με τον κίνδυνο πολλά σχολεία να μην ανοίξουν λόγω των κενών που παρουσιάζονται. Στάθηκε στην τραγική κατάσταση της υγείας.

Αναφέρθηκε διεξοδικά στην διαπραγμάτευση υπενθυμίζοντας ότι αυτή κατέληξε στο τρίτο μνημόνιο. Μάλιστα στηλίτευσε την διαπραγματευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας'' αφού διαπραγματεύτηκε 17ώρες το παιδί γιατί γκρινιάζει ότι η συμφωνία είναι επώδυνη''. Πάντως ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ -παρότι σε αρκετά δεν συμφωνεί- στήριξε αυτή την συμφωνία με πολιτικό κόστος '' σταθήκαμε όρθιοι για να κρατήσουμε την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό δρόμο''.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει διαρθρωτικές αλλαγές για να κάνει το δημόσιο οποίο φιλικό στον πολίτη. ζήτησε κυβέρνηση συνεργασίας με όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις ,αποφεύγοντας αυτή την φορά να βάλει στο προσκλητήριο και τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

ξεκαθάρισε πως για να ξεφύγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται ολοκληρωμένο σχέδιο και η προυπόθεσεις  για αυτό είναι τρεις:

-πολιτική σταθερότητα

-συνεργασία και προσέγγιση των πολιτικών δυνάμεων

- εθνικό σχέδιο για την οικονομία.

Για το τελευταίο τόνισε ότι πρέπει να αξιοποιηθεί το πακέτο Γιούνκερ ύψους 35 δις ευρώ. 

      

 

Ετικέτες μειμαρακης    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 00:35

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΒ. Μεϊμαράκης :'' Ο Τόπος Δεν Κυβερνιέται Με Κούφια Λογια'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων