Σαββατο 8 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ελλείψεις Σε Γιατρούς Του ΠΕΔΥ Στη Λάρισα Καταγγέλει Το ΕΚΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλει το υπουργείο υγείας και την 5η ΥΠΕ, για τις μεγάλες ελλείψεις σε γιατρούς στα ιατρεία του ΠΕΔΥ στη Λάρισα, οι οποίες δημιουργούν μεγάλα προβλήματα σε χιλιάδες

ασφαλισμένους που δεν εξυπηρετούνται ή αναγκάζονται να πληρώνουν, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα που οι συμβεβλημένοι γιατροί με τον ΕΟΠΥΥ, βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας γιατί δεν πληρώθηκαν τα οφειλόμενα αρκετού χρονικού διαστήματος.
Συγκεκριμένα από τα ιατρεία του ΠΕΔΥ στη Λάρισα, λείπουν εντελώς οι εξής ειδικότητες: Οδοντίατρος, Πνευμονολόγος, Δερματολόγος, Γαστρεντερολόγος, Ρευματολόγος, Ακτινολόγος, Ψυχίατρος, Γυναικολόγος (αφού η μια που υπήρχε βρίσκεται σε άδεια).
Επίσης σε μια σειρά άλλες ειδικότητες, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, αφού υπάρχει μόνο 1 γιατρός όπως (Ορθοπεδικός, Καρδιολόγος, Παιδίατρος), Μικροβιολόγος πάει μια φορά τη βδομάδα, ενώ ο Ραδιολόγος αν λείψει θα κλείσει το ιατρείο.
Ενώ στον ορίζοντα δεν φαίνεται πουθενά να καλυφθούν αυτές οι ελλείψεις με πρόσληψη νέων γιατρών, αφού για ολόκληρη τη χώρα στο δημόσιο σύστημα υγείας, θα είναι ελάχιστες οι προσλήψεις σε σχέση με τις ανάγκες.
Σοβαρές είναι επίσης οι ελλείψεις σε αντιδραστήρια στο μικροβιολογικό-αιματολογικό εργαστήριο, με αποτέλεσμα να μην γίνονται κάποιες εξετάσεις, γεγονός που αναγκάζει αρκετούς ασφαλισμένους να καταφεύγουν σε ιδιώτες γιατρούς και να πληρώνουν γι’ αυτές.
Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, αξιώνει από το υπουργείο υγείας και την 5η ΥΠΕ, να προχωρήσουν άμεσα τις διαδικασίες πρόσληψης γιατρών όλων αυτών των ειδικοτήτων για τις ανάγκες λειτουργίας των ιατρείων του ΠΕΔΥ στη Λάρισα, όπως και γενικότερα στο δημόσιο σύστημα υγείας, καθώς και στην εξασφάλιση των αντιδραστηρίων για το μικροβιολογικό-αιματολογικό εργαστήριο, όλων των αναλώσιμων και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού».

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2015 22:23

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΕλλείψεις Σε Γιατρούς Του ΠΕΔΥ Στη Λάρισα Καταγγέλει Το ΕΚΛ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων