Τεταρτη 22 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

''Μισο-Γέμισε'' Το ΔΩΛ Για Τον Παπανδρέου! Τι Είπε Ο Γιώργος Για Grexit, Δημοψήφισμα Αλλά Και Την Επίθεση Από Τον Μπέο... (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ιουν 18
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Με ημίωρη (και βάλε) καθυστέρηση και σ' ένα... μισογεμάτο Δημοτικό Ωδείο μίλησε απόψε στη Λάρισα ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εμφανώς ενοχλημένος από την επίθεση που δέχθηκε το μεσημέρι στο Βόλο από τον Αχιλλέα Μπέο, ξεκίνησε την ομιλία του με το συγκεκριμένο περιστατικό λέγοντας με έμφαση πως ''δεν μας πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νοεφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον''.

Ο πρώην πρωθυπουργός άσκησε έντονη κριτική τόσο στο ΣΥΡΙΖΑ που κυβερνά σήμερα όσο και στην κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή από τον οποίο παρέλαβε το 2009, έκανε λόγο για τις δικές του πολιτικές επιλογές και στάθηκε ιδιαίτερα στην πρόταση του για δημοψήφισμα σημειώνοντας χαρακτηριστικά ''ένα δημοψήφισμα θα έδινε αξιοπιστία και δύναμη στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας''.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Παπανδρέου εστίασε στις διαπραγματεύσεις που γίνονται τους τελευταίους μήνες μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών αλλά και στο ενδεχόμενο grexit, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα μας και τον ελληνικό λαό. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο χώρο της κεντροαριστεράς και στις εκλογές που έγιναν πρόσφατα σε ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, λέγοντας πως το θέμα δεν είναι οι ''καρέκλες'' και πως θα μοιραστούν αλλά να υπάρχει υπεύθυνος λόγος από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, κάτι που όπως είπε είναι φανερό πως εκλείπει πλέον από την πολιτική ζωή του τόπου.

Εκεί όμως που έπεσε άφθονο το χειροκρότημα ήταν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε με έμφαση πως ''το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ήρθε για να μείνει!''.

Στο ΔΩΛ μεταξύ άλλων διακρίναμε στο ακροατήριο πέρα από όλο σχεδόν το ψηφοδέλτιο του Κινήματος στις τελευταίες εκλογές, με τον Σαχινίδη φυσικά μπροστά-μπροστά (όπως και την γνωστή δικηγόρο Νανά Μαυρατζά), τον πρώην υπουργό Γιώργο Αδαμόπουλο, τον πρώην δήμαρχο Τρικάλων Γιώργο Σπαθή και τον γνωστό ''Παπανδρεϊκό'' Λάμπρο Ζάρρα που ''έφαγε'' βροχή περιμένοντας απ' έξω τον Γιώργο να 'ρθει...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 23:32

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα''Μισο-Γέμισε'' Το ΔΩΛ Για Τον Παπανδρέου! Τι Είπε Ο Γιώργος Για Grexit, Δημοψήφισμα Αλλά Και Την Επίθεση Από Τον Μπέο... (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων