Παρασκευη 17 Ιουλιου 2015

Αγίας Μαρίνας Μεγαλομάρτυρος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

38χρονη Από Τη Νίκαια Λάρισας Πέθανε Κατά Τη Διάρκεια Εξωσωματικής Στην Ιταλία (ΦΩΤΟ)

Ιουν 12
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Η άτυχη Αριάννα Ακριβούλη που έχασε τη ζωή της πάνω στο χειρουργικό τραπέζι είχε καταγωγή από τη Νίκαια Λάρισας όπου είχε γεννηθεί ο πατέρας της

Η λαχτάρα της να κάνει το μεγαλύτερό της όνειρο πραγματικότητα την οδήγησε στην απόφαση να αποκτήσει παιδί μέσα από τη διαδικασία της εξωσωματικής. Η 38χρονη Αριάννα, μία γυναίκα στα 38 της μόλις χρόνια, δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το νήμα της ζωής της θα κοβόταν τόσο άδικα και πρόωρα, όταν εκείνη θα περνούσε το κατώφλι ιατρείου προκειμένου να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της, να γίνει μητέρα.

Η Αριάννα Ακριβούλη, μόνιμη κάτοικος Ιταλίας, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού. Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο έχουν κληθεί για να απολογηθούν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ενώ παράλληλα σχετική έρευνα ξεκίνησε και από το υπουργείο Υγείας, κατόπιν εντολής της αρμόδιας υπουργού Μπεατρίτσε Λορεντσίν, που απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.



Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές τις οποίες και δεν θα μπορούσαν να προβλέψουν, όμως παραδέχτηκαν, πως δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών. Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι αναμένουν περαιτέρω στοιχεία από την νεκροψία της άτυχης γυναίκας.

Την καταγγελία έκανε ο Ελληνας 83χρονος πατέρας της Αριάννας Ακριβούλη στους καραμπινιέρους ενώ η αδελφή της Αλεσάντρα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη φρικτή τραγωδία και το γεγονός ότι η αδελφή της δεν ζει πια.

Πηγή: protothema.gr

Ετικέτες Γυναίκα    νεκρή    Ιταλία    νικαια    εξωσωματική   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα38χρονη Από Τη Νίκαια Λάρισας Πέθανε Κατά Τη Διάρκεια Εξωσωματικής Στην Ιταλία (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων