Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ανταλλακτικό Παζάρι Από Το Δήμο Λαρισαίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Τράπεζα Χρόνου, μια από τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει το7ο Ανταλλακτικό της

Παζάρι,την Πέμπτη 28Μαΐου 2015,από τις 17:00 έως τις 20:00, στην πλατεία Λαμπρούλη, στο Λόφο Φρουρίου,δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν αντικείμενα που δε χρειάζονται πλέον και να πάρουν άλλα της αρεσκείας τους.

Στο γνώριμο χώρο της Πλατείας Λαμπρούλη, που έχει φιλοξενήσει αντίστοιχες δράσεις στο παρελθόν όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προϊόντα, να αποκτήσουν υπηρεσίες αλλά και να ενημερωθούν  για τις δράσεις των Κοινωνικών Δομών στο σύνολο τους.

Με το σύνθημα «Αυτό που σου λείπει κάποιος το προσφέρει, αυτό που σου περισσεύει κάποιος το χρειάζεται»οι Λαρισαίοι καλούνται να συμμετέχουν και να προάγουν τον θεσμό της ανταλλακτικής οικονομίας, ανταλλάζοντας όσα από τα προσωπικά τους είδη όπως ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, cd, dvd, χειροποίητες κατασκευές και ό,τι άλλο δε χρειάζονται πλέον, με αντικείμενα που θα προσφέρουν άλλοι συμπολίτες μας.

Οι ανταλλαγές πραγματοποιούνται χωρίς χρήματα, αλλά με βάσητην Τοπική Εναλλακτική Μονάδα (ΤΕΜ).Ειδικότερα, όσοι προσέλθουνστο 7ο Ανταλλακτικό Παζάρι θακερδίζουν επιπλέον 20 ΤΕΜ στο λογαριασμό τους ούτως ώστε να εξασφαλίσουν άμεσα τα προϊόντα που χρειάζονται.

Για περαιτέρω πληροφορίες για τη συμμετοχή σας στο 7ο Ανταλλακτικό Παζάρι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τηνΤράπεζα Χρόνουστο τηλ 2410-232978, καθημερινά 9:00-17:00, ή μπορείτε να στείλετε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΑνταλλακτικό Παζάρι Από Το Δήμο Λαρισαίων Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων