Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Δεν Γλιτώνει Τίποτα Στα Παράλια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Επτά εξωλέμβιες μηχανές από χώρο στάθμευσης σκαφών θαλάσσης στον Αγιόκαμπο, έκλεψαν άγνωστοι δράστες, προχθές το βράδυ,

επιβεβαιώνοντας το πρόβλημα της «αφύλακτης» περιφέρειας από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι διαρρήξεις στα παράλια του νομού, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής ή ιδιοκτήτες παραθεριστικών κατοικιών, αποτελούν συχνό φαινόμενο με τους δράστες να κλέβουν εργαλεία, ρούχα, οικοσκευές κ.λπ., αλλά η κλοπή εξωλέμβιων μηχανών, λόγω του αριθμού τους όπως και του βάρους τους, προϋπόθετε ολόκληρη «επιχείρηση» με τους έμπειρους δράστες, φεύγοντας, να παίρνουν μαζί τους και το σύστημα καταγραφής των καμερών ασφαλείας που διέθετε ο χώρος στάθμευσης, προκειμένου να «σβήσουν» τα ίχνη τους.Η κλοπή καταγγέλθηκε προχθές στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς από την ιδιοκτήτρια του χώρου φύλαξης των σκαφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, αφού κατέστρεψαν τον συναγερμό, παραβίασαν την περίφραξη στο πίσω μέρος του οικοπέδου του χώρου στάθμευσης σκαφών θαλάσσης. Αφενός για να μην γίνουν αντιληπτοί από την πλευρά του κεντρικού παραλιακού δρόμου και αφετέρου για να έχουν χρόνο στη διάθεσή τους, αφού τόσες μηχανές με τόσο βάρος, για να αφαιρεθούν απαιτούσαν ικανό αριθμό δραστών αλλά και εξοπλισμού.Για να κλέψουν από πέντε βάρκες επτά συνολικά εξωλέμβιες μηχανές (τετράχρονες επί το πλείστον, βενζικοκίνητες και διαφορετικής ισχύος) η αξία των οποίων εκτιμάται πως ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ.

Όπως προαναφέρθηκε, οι δράστες φεύγοντας, για να «σβήσουν» τα ίχνη τους, πήραν μαζί τους και το καταγραφικό του συστήματος παρακολούθησης του χώρου φύλαξης των σκαφών.

«Σήκωσαν» καφετέρια στη Σωτηρίτσα

Οι διαρρήξεις παραθεριστικών κατοικιών αλλά και αποθηκών στα παράλια του Αγιοκάμπου αποτελούν σύνηθες φαινόμενο όπως καταγγέλλουν ιδιοκτήτες ακινήτων οι οποίοι, στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν καταγγέλλουν τις κλοπές στο Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, με αφορμή και την ευτελή αξία των κλοπιμαίων (εργαλεία, κλινοσκεπάσματα, οικοσκευές κλπ).

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και με την κλοπή, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, σε καφετέρια στη Σωτηρίτσα. Αφού οι δράστες αφαίρεσαν όλα τα νέα τραπεζοκαθίσματα που είχε προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης ενόψει της νέας θερινής περιόδου, τραπεζοκαθίσματα η συνολική αξία των οποίων «ξεπερνά τις 2.000 ευρώ» .

Πηγη : ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΔεν Γλιτώνει Τίποτα Στα Παράλια Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων