Παρασκευη 6 Φεβρουαριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σφόδρα Ενοχλημένη Η Ρένα! Έχουμε Θέμα...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Ποιος την ''ξέχασε'' και γιατί ξεχειλίζει από... δυσαρέσκεια η Ρένα Καραλαριώτου;

Τι την ήθελαν αυτή τη... ρημάδα ανακοίνωση για τα πολιτιστικά κέντρα σε Φαλάνη και Κοιλάδα οι Αγοραστός-Καλογιάννης; Άνοιξαν μέτωπα με τον πρώην δήμαρχο αλλά και την πρώην αντιπεριφερειάρχη αφού έτσι όπως παρουσιάστηκαν (''τίνος είναι;'') τα έργα, τους έβγαλαν παντελώς έξω από το κάδρο!

Μετά λοιπόν τον Κώστα Τζανακούλη και από το περιβάλλον της Ρένας Καραλαριώτου έχει διαρρεύσει δυσαρέσκεια για το περιεχόμενο, ή μάλλον για τις παραλείψεις στην επίμαχη ανακοίνωση για τη δημιουργία των δύο πολιτιστικών κέντρων σε Φαλάνη και Κοιλάδα.

Στενοί συνεργάτες της μετέφεραν στην press-a πως η κ. Καραλαριώτου είναι ιδιαιτέρως ενοχλημένη που κάποιοι(-ος) ''ξέχασαν'' ότι τα εν λόγω έργα είχαν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα Leader από την πρώην αντιπεριφερειάρχη Λάρισας, η οποία άλλωστε ήταν και η πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Προγράμματος Leader.

''Το 1,5 Εκ. Ευρώ, τα λεφτά γι' αυτά τα έργα ήταν δεσμευμένα πριν αποχωρήσει η Ρένα από την αντιπεριφέρεια. Το κομμάτι της ανακοίνωσης με τη δήλωση Αγοραστού περί ''πρόσθετων πόρων που πήραμε από το Leader λίγο πριν το τέλος του έτους ύψους 1,5 εκ. ευρώ'' μας αφήνει όλους με την απορία... Μα αφού ήδη από τον Απρίλιο του 2014 και έπειτα από αίτημα της Ρένας Καραλαριώτου είχαν ενταχθεί τα έργα και είχε δεσμευτεί αυτό το ποσό των 1,5 Εκ. Ευρώ για τη δημιουργία των πολιτιστικών κέντρων σε Φαλάνη-Κοιλάδα. Πως γίνεται να λέγεται τώρα πως αυτοί οι πόροι εξασφαλίστηκαν σχεδόν 8 μήνες μετά, λίγο πριν εκπνεύσει το 2014;''

Με την απορία θα μείνει... Και η Ρένα και το ''περιβάλλον'' της και όλοι μας. Εκτός και αν δώσει διευκρινίσεις επί του θέματος ο μέχρι πρότινος ''προϊστάμενος της'' περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός! Είτε για να επανορθώσει είτε για να... φουντώσει το μέτωπο, επιμένοντας στο ''κατόπιν δικών μου ενεργειών'' που είναι και λατρεμένο σλόγκαν των πολιτικών. Ανδρών και γυναικών...

Υ.Γ. Μ' αυτά και μ' αυτά να που μας προέκυψε κι ένα θέμα που κατά κάποιον τρόπο ''ενώνει'' τον Τζανακούλη με την Ρένα! Η κοινή δυσαρέσκεια για μία ανακοίνωση... Αυτός ο Αγοραστός κάνει θαύματα! Τον λες και... ''Leader''!

Ετικέτες Καραλαριώτου    LEADER    Αγοραστός   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ορκιστείτε Παρακαλώ Του Στυλιανού Π. Σούρλα
Ο Απερχόμενος Πρωθυπουργός... Της Δέσποινας Σβερώνη Χονδρονάσιου, Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Λάρισας
Ανοικτή Επιστολή Προς Νέους Και «Νέους»… Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.
Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣφόδρα Ενοχλημένη Η Ρένα! Έχουμε Θέμα... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων