Παρασκευη 23 Ιανουαριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Λαοθάλασσα Για Τον Κώστα Μπαργιώτα! ''Είπα Όχι Στο Εξωτερικό, Μένω Εδώ Και Θα Παλέψω Με Το Ποτάμι''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Το κέρδισε το στοίχημα ο Κώστας Μπαργιώτας, γέμισε ασφυκτικά απόψε το Χατζηγιάννειο για τον υποψήφιο βουλευτή με το Ποτάμι

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε απόψε στο Χατζηγιάννειο για την προεκλογική εκδήλωση- ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Λάρισας με το Ποτάμι, Κωνσταντίνου Μπαργιώτα. Κάποιος μάλιστα από το κοινό πέταξε χαρακτηριστικά πως "τόσο κόσμο ούτε ο Τσίπρας δεν είχε!", ατάκα που ώθησε τον Λαρισαίο γιατρό να ξεκινήσει την ομιλία του λέγοντας ότι αυτό το οφείλει στην αγάπη και την πίστη των συμπολιτών μας!


Παίρνοντας το λόγο ο κ. Μπαργιώτας χειροκροτήματα συνόδευαν την κάθε του κουβέντα. Ξεκίνησε την ομιλία του με τη φράση "εύχομαι η χώρα να κοιτάει μπροστά." Είπε ακόμη ότι αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές μόλις πριν 17 ημέρες. Σταμάτησε να ασχολείται ενεργά με την πολιτική από το 1987(φοιτητικό κίνημα), καθώς απαξιώθηκε στα μάτια του ο όρος πολιτική και ο,τι συνεπάγεται.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για μια χώρα δυσλειτουργική... Μίλησε για κοτζαμπασισμό, παλαιοκομματισμό, κακή δικαιοσύνη και ανύπαρκτη δωρεάν παιδεία! Για χαμηλής ποιότητας Υγεία με υπερβολικά μεγάλο κόστος , για Δικαιοσύνη που αυτό-ακυρώνεται λόγω βραδύτητας και γραφειοκρατίας και για μια πανάκριβη για το μέσο εισόδημα παραπαιδεία που αποτελούσαν προβλήματα τα οποία διαρκώς διογκώνονταν στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης.

Υποτίθεται είπε, αναφερόμενος στους αγρότες, ότι υπάρχουν 451 φορείς που ασχολούνται με την αγροτική ανάπτυξη. Υπάρχουν;

Στάθηκε ιδιαίτερα στην απορία που έχει σίγουρα πολύς λαός: που πήγαν τα λεφτά που "έβρεχε" μετά το 1981, τονίζοντας πως πήγαν οπουδήποτε αλλού, εκτός από παραγωγικές επιχειρήσεις-επενδύσεις. Για να φτάσει και στο γιατί συστρατεύτηκε στην προσπάθεια που κάνει το Ποτάμι...

«Το Ποτάμι είναι μια νέα προσέγγιση στην πολιτική μια νέα φρέσκια προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Μπορεί και πρέπει να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία με μια νέα πολιτική κουλτούρα συγκλίσεων και συνεργασιών για μια νέου τύπου διακυβέρνηση. Για να γίνουμε κανονικό κράτος, κράτος ευρωπαϊκό με σύγχρονες δομές και λειτουργικούς θεσμούς με διαφάνεια και αξιοκρατία.  Η προσπάθεια εξόδου από την κρίση ούτε εύκολη ούτε ανώδυνη είναι.

Η χώρα χρειάζεται ένα νέο πατριωτισμό ένα νέο συλλογικό παράδειγμα, μια τεράστια οικονομική και κοινωνική προσπάθεια. Σ αυτή την προσπάθεια θέλω να συμμετάσχω μέσα από τις γραμμές του Ποταμιού», είπε χαρακτηριστικά μέσα σε θερμό χειροκρότημα ο Κώστας Μπαργιώτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος βουλευτής τελείωσε την ομιλία του με τις εξής φράσεις: "Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως σχέδια! Σημασία έχει να υπάρξει και πολιτική βούληση..."

"Έχουμε ακούσει τα ΠΑΝΤΑ" . Σκεφτόμουν κι εγώ να φύγω στο εξωτερικό, αλλά είπα ΟΧΙ θα μείνω εδώ και θα παλέψω με το ΠΟΤΑΜΙ!"

 

Ετικέτες Μπαργιώτας    Υποψήφιος    ποτάμι   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 23:13

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

floros
mpargiotas
sveroni
karavanas
kokalis
kellas
akrivoulis
papadopoulou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ο Απερχόμενος Πρωθυπουργός... Της Δέσποινας Σβερώνη Χονδρονάσιου, Υποψήφια με τη Χρυσή Αυγή στο Νομό Λάρισας
Ανοικτή Επιστολή Προς Νέους Και «Νέους»… Της Μαριάνθης Παπαδοπούλου – Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.
Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Διχάζουν Τους Έλληνες Του Βασίλη Κόκκαλη - Υποψήφιος Βουλευτής Με Τους ΑΝ.ΕΛ Στη Λάρισα
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΛαοθάλασσα Για Τον Κώστα Μπαργιώτα! ''Είπα Όχι Στο Εξωτερικό, Μένω Εδώ Και Θα Παλέψω Με Το Ποτάμι'' Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων