Τεταρτη 7 Ιανουαριου 2015

Γιάννης, Πρόδρομος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr
ixos_new

Τελικά Το Έκανε Το... Χατίρι Στον Σαμαρά! Ο Τζανακούλης Για Την Υποψηφιότητα Του - Ποιοι Πήγαν Στην Προεκλογική Του Συγκέντρωση(ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα Τζανακούλη, μόνο που δεν τον... παρακάλεσε για να μπει στο ψηφοδέλτιο ο πρωθυπουργός!

Πλήθος κόσμου στην αποψινή ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην δημάρχου Λαρισαίων για βουλευτής που παράλληλα ήταν και προεκλογική συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ''Imperial".

Η Αίθουσα...

Η (μαραθώνια...) ομιλία έγινε στην αίθουσα που είχε μιλήσει προχθές και ο Αντώνης Σαμαράς και όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κώστας Τζανακούλης, "είχαμε κλείσει μια πιο μικρή αίθουσα 200 θέσεων αλλά τελικά είπαμε να κλείσουμε αυτή που είναι για 400 άτομα. Και τελικά καλά κάναμε αφού γέμισε!"Ο ίδιος φανερά ευδιάθετος υποδεχόταν τους φίλους και υποστηρικτές του στην είσοδο του ξενοδοχείου και ανεβαίνοντας στο βήμα, τους ευχαρίστησε που τον τίμησαν παρά το γεγονός πως "δεν κάναμε και καμιά κινητοποίηση, μόνο κάποια τηλέφωνα πήρα εγώ προσωπικά και κάποια μηνύματα. Οι υπόλοιποι το έμαθαν και μέσα σε λίγες ώρες έχουμε αυτό το εντυπωσιακό για συγκέντρωση αποτέλεσμα"!

Η Ιστορία Μιας Υποψηφιότητας Και Το Δέσιμο Με Σαμαρά!

Ο Κώστας Τζανακούλης ξεκίνησε δίνοντας όλο το ιστορικό που τον οδήγησε στην απόφαση να μπει στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Λάρισα, λέγοντας ουσιαστικά πως ούτε λίγο-ούτε πολύ έκανε το χατίρι του Αντώνη Σαμαρά που του το είχε ζητήσει από το καλοκαίρι. "Θα είσαι υποψήφιος βουλευτής όποτε και να γίνουν οι εκλογές. Το απαιτώ, το θέλω!" φέρεται να του είχε πει τότε ο πρωθυπουργός και, σύμφωνα πάντα με τον Κ. Τζανακούλη, οι δύο άνδρες αυτό το διάστημα ήρθαν πολύ κοντά... "Συνδεθήκαμε πολύ ιδιαίτερα. Τον βοήθησα τον Σαμαρά, πρώτον σε ένα μεγάλο θέμα που είχε να κάνει με το υπουργείο Εργασίας και δεύτερον με τον ΕΝΦΙΑ που του είπα τι πρέπει να κάνει στο κομμάτι που αφορούσε τα χωράφια. Και άλλοι μπορεί να τα είπαν αλλά εγώ του τα έστειλα γραπτώς"!

Η Επίσκεψη Του Πρωθυπουργού

Αναφορικά με την προχθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του που τόση αίσθηση προκάλεσε στη Λάρισα, ο Τζανακούλης τόνισε πως του το είχε υποσχεθεί από παλιά και τώρα που ήρθε στην πόλη μας το έπραξε. "Μου τηλεφώνησε και μου είπε "έχω ένα κενό στο πρόγραμμα μου, θα έρθω να σε βρω στο σπίτι σου". Όπως και έκανε.

Ο Επίμονος Σαμαράς...

Μου επανέλαβε την επιθυμία του ("θέλω να είσαι υποψήφιος, επιμένω!") και μάλιστα μου είπε πως θέλει να είμαι ο πρώτος πριν ακόμη ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο. Εγώ τον ευχαρίστησα αλλά ακόμη το σκεφτόμουν, έφυγε λοιπόν και με πήρε τηλέφωνο την Κυριακή από Αθήνα ("δεν έμαθες ότι ανακοινώθηκες; Ήδη δίνεται το όνομα σου στη δημοσιότητα") οπότε μετά πήρα κι εγώ την τελική απόφαση να κατεβώ. Επαναλαμβάνω, την Κυριακή το αποφάσισα!"

"Έτος Αχαριστίας"

Ο πρώην δήμαρχος είπε επίσης πως η χρονιά που έφυγε δεν ήταν καλή για τον ίδιο, χαρακτηρίζοντας το 2014 σε προσωπικό επίπεδο ως "έτος αχαριστίας" (και όλοι καταλάβαμε τι και ποιους εννοούσε!) ενώ στη συνέχεια έκανε μαραθώνια τοποθέτηση και τα ανέλυσε όλα: από ΔΝΤ και χρέος μέχρι ΑΕΠ και ΕΝΦΙΑ. Α, δεν παρέλειψε να "γκρεμίσει" στο διάβα του και τις κομματικές ταμπέλες λέγοντας πως έχουν τελειώσει αυτά τα περί αριστεράς, δεξιάς και σοσιαλιστών. Λίγο ακόμη και θα μας έπαιρνε μεσάνυχτα στο Imperial!

Ποιους Είδαμε

Τους δημάρχους Ελασσόνας και Κιλελέρ κ.κ. Ευαγγελου και Νασιακόπουλος, τον πρόεδρο των Νοσοκομείων της Λάρισας Θανάση Μητσιό, τον πρόεδρο των Γεωπόνων Δημήτρη Σοφολόγη, τον περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο Λαδόπουλο, τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τζανακούλη, πρώην δημοτικούς συμβούλους, τον Θανάση Κοκκινούλη, τον Γιώργο Μπαρτζώκη (μπροστά-μπροστά!), τον πρόεδρο των αλλοδαπών στο νομό Άγγελο Μήτσι και μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε και κάποιους που στις δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιοι με άλλους συνδυασμούς...

Ετικέτες Τζανακούλης    Υποψήφιος    σαμαράς   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 23:15

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Προς Nέο 1920; Tου Μάξιμου Χαρακόπουλου
Ρεαλισμός Και Αποφασιστικότητα Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Όλοι Είμαστε Εν Δυνάμει Ανάπηροι Του Γιώργου Μανώλη, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Τεμπών
Ποστάρεις Τα Παιδιά Σου Με Μαγιό Και Μετά Σου Φταίει Το Facebook; "Το ίντερνετ δεν σε παρακολουθεί κρυφά. Εσύ βγήκες στην ταράτσα και ξεφωνίζεις…
Ένα Νέο Αφήγημα Για Την Ε.Ε Του Χρήστου Κέλλα*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤελικά Το Έκανε Το... Χατίρι Στον Σαμαρά! Ο Τζανακούλης Για Την Υποψηφιότητα Του - Ποιοι Πήγαν Στην Προεκλογική Του Συγκέντρωση(ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων