Δευτερα 29 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Έκλεισαν Παράδρομο! - Ξεσηκώθηκε Ο Κόσμος Και Κάλεσε Αστυνομία & Δήμαρχο...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Αναστάτωση χθες στο Μ. Μοναστήρι καθώς η εταιρία που διαχειρίζεται τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, προχώρησε στην τοποθέτηση

στηθαίων αποκλείοντας τη διέξοδο του παράδρομου προς το οδόστρωμα της Εθνικής Οδού. 

 

Γεγονός που, πέραν της ασφάλειας της κυκλοφορίας, άπτεται της υπόθεσης των διοδίων και της προσπάθειας αποφυγής τους από πολλούς οδηγούς. Πέραν της δυσκολίας που προκύπτει σε όσους επιθυμούν να μην πληρώσουν διόδια, το πρόβλημα μετατοπίζεται στο γειτονικό χωριό καθώς μέσα στους δρόμους του διοχετεύεται πλέον η κυκλοφορία του παράδρομου της Εθνικής οδού. 

 

Με προφανείς σοβαρές συνέπειες για την καθημερινότητα των κατοίκων.Εξελισσομένων των έργων της εταιρίας κλήθηκε από τους κατοίκους η αστυνομία ενώ ενημερώθηκε και ο δήμαρχος Αθ. Νασιακόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί σήμερα το επίμαχο σημείο.«Δημιουργούν αδιέξοδο στον Παράδρομο της Εθνικής», διαμαρτύρεται ο Δήμος Σταΐδης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νασιακόπουλου. 

 

«Οδηγούν την κυκλοφορία, από χωραφόδρομους μέσα στο χωριό. Είναι σοβαρό το πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να ξαναμπεί από τον παράδρομο στην Εθνική Οδό...». Όσο βρίσκονταν εκεί οι ανησυχούντες κάτοικοι του Μ. Μοναστηρίου, πέρασαν κάποια αυτοκίνητα. Συνάντησαν το αδιέξοδο, επέστρεψαν. «Ένας οδηγός ήταν ξένος, έστριψε ο άνθρωπος στα χωράφια κι ο Θεός βοηθός...».Σκοπός της εταιρίας φυσικά να βελτιώσει την ασφάλεια της Εθνικής Οδού, να μην εισέρχονται σ΄ αυτή αυτοκίνητα αυθαιρέτως και ξαφνικά. Αποκλείστηκε έτσι και η πρόσβαση σε παρακείμενα βενζινάδικα. 

«Αυτό μπορούσε να γίνει, να μπλοκαριστούν τα βενζινάδικα χωρίς να αποκλειστεί η έξοδος στην Εθνική», λένε οι κάτοικοι. Και το ερώτημα που αιωρείται είναι πότε θα ολοκληρωθεί ο παράδρομος ώστε να μην οδηγεί σε αδιέξοδο αλλά στον κόμβο, απ΄ όπου θα μπορούσε να επανέλθει η κυκλοφορία στην Εθνική με ασφάλεια.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014 08:34

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΈκλεισαν Παράδρομο! - Ξεσηκώθηκε Ο Κόσμος Και Κάλεσε Αστυνομία & Δήμαρχο... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων