Παρασκευη 26 Σεπτεμβριου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Θέλει Τσιλιμίγκα Ο Βενιζέλος Για... Αντι-Σαχινίδη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πρώτο τραπέζι "πίστα" στον Κωνσταντινόπουλο ο Νίκος Τσιλιμίγκας... "Ήταν που δεν είναι ΠΑΣΟΚ" το σχόλιο που έκαναν οι "κακές γλώσσες"!

Μπορεί να ήταν λίγοι οι πιστοί "σύντροφοι" που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο "Διόνυσο" για να ακούσουν τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινίπουλο, ωστόσο μια παρουσία προκάλεσε αίσθηση... Ο λόγος για τον γνωστό καρδιοχειρουργό και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, Νίκο Τσιλιμίγκα, ο οποίος όχι μόνο πήγε στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ όταν τα περισσότερα τοπικά στελέχη γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους στο κόμμα απέχοντας αλλά και πήρε θέση μπροστά-μπροστά και ήταν μες στα χαμόγελα!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Νίκος Τσιλιμίγκας δέχεται ασφυκτικό πρέσινγκ από τον ίδιο τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος στο πρόσωπο του βλέπει τον... αντί-Σαχινίδη! Και εξηγούμαστε για να καταλαβαινόμαστε: οι σχέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον Λαρισαίο βουλευτή και πάλαι ποτέ συνεργάτη του στο Υπουργείο Οικονομικών έχουν διαρραγεί. Το όποιο γυαλί μπορεί να υπήρχε, έχει σπάσει για τα καλά. Κάτι που φάνηκε για τα καλά με την πρόσφατη παραίτηση Σαχινίδη. Έχοντας λοιπόν το βλέμμα του στραμμένο στις επερχόμενες εκλογές, ο Βενιζέλος πιστεύει πως στη Λάρισα μόνο ένας θα μπορούσε να μπορούσε να υπερκεράσει τον σημερινό βουλευτή του κόμματος. Ο Τσιλιμίγκας, φυσικά!

Γι' αυτό και όπως μαθαίνουμε φλερτάρει επίμονα τον κοσμαγάπητο γιατρό, θέλοντας να τον πείσει να το (ξανά)επιχειρήσει για την κεντρική πολιτική σκηνή. Ρεαλιστές πλέον στο ΠΑΣΟΚ, ξέρουν ότι τα ποσοστά του παρελθόντος και οι πολλές εδρές στη Βουλή έχουν περάσει ανεπιστρεπτί... Οπότε για τη μία έδρα που υπολογίζουν πως θα ξαναβγάλει το κόμμα στη Λάρισα, επιθυμούν διακαώς αυτή να την πάρει ο Τσιλιμίγκας! Τελειωμένα πράγματα... Άραγε θα υποκύψει ο καρδιολόγος; Η αποψινή του εμφάνιση στο "Διόνυσο" δείχνει πως μάλλον το σκέφτεται σοβαρά... Όχι τίποτα άλλο, οι φήμες λένε πως είναι και φιλαράκια με τον Φίλιππο!

Και κάτι ακόμα, από την... αντίπερα όχθη: βλέποντας τον επικεφαλής της "Θεσσαλών Συμπολιτείας" στο Περιφερειακό Συμβούλιο να έχει πιάσει... "πρώτο τραπέζι πίστα" στην αποψινή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, κάτι ψυχές στην έδρα της Περιφέρειας εδώ στη Λάρισα μονολογούσαν... "Αυτός ήταν που μας έλεγε ότι δεν είναι ΠΑΣΟΚ; Το βλέπουμε"!

Του Βαγγέλη Βουλάγκα

Ετικέτες τσιλιμιγκας    Βενιζέλος    ΠΑΣΟΚ    σαχινιδης   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 00:47

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Κοροϊδία Για Τον Κατώτατο Μισθό Του Τάσου Τσιαπλέ, Προέδρου του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας
Ο 11ος Μήτσος Του Ανδρέα Πετρουλάκη από protagon.gr
Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΘέλει Τσιλιμίγκα Ο Βενιζέλος Για... Αντι-Σαχινίδη! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων