Τεταρτη 24 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Χολωμένος Ο Καλογιάννης Με Αγοραστό! Ηρωικό Στήσιμο Του Δημάρχου Στον Περιφερειάρχη...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία του Απόστολου Καλογιάννη από τη σημερινή συνέντευξη τύπου το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας

για τη Βραδιά του Ερευνητή. Προφανώς και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εκδήλωση, ίσα - ίσα που ο δήμος Λαρισαίων δείχνει να έχει αγκαλιάσει τη Βραδιά Ερευνητή και όλες της παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν από βδομάδα στην πόλη. Το στήσιμο ήταν για τον Αγοραστό!

Όταν ο δήμαρχος στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τις προσλήψεις των διμηνιτών ρωτήθηκε από την press-a, για ποιο λόγο δεν πήγε το πρωί στην Περιφέρεια η πρώτη του αντίδραση ήταν "ουδέν σχόλιον". Με χαμόγελο μεν, "παγωμένο" δε... Στη συνέχεια όμως και κατόπιν της πίεσης που δέχθηκε, ο κ. Καλογιάννης το "πέταξε": "έχουμε ζητήματα να επιλύσουμε, να συζητήσουμε η δημοτική αρχή με την Περιφέρεια. Συνομίλησα τηλεφωνικά με τον κ. Αγοραστό και επίκειται συνάντηση" μας είπε πριν κλειστεί στο γραφείο του.

 Δίπλα στον αγοραστό, άδεια καρέκλα που ήταν για να κάτσει ο Καλογιάννης...

 

Όλα δείχνουν ότι η "σκιά" στις σχέσεις των δύο ανδρών προκλήθηκε από την κίνηση του Κώστα Αγοραστού να "βάλει χέρι" στη δημοτική αρχή για τις απαλλοτριώσεις στο ύψος του παλιού μηχανολογικού. "Ο Δήμος Λαρισαίων θα πρέπει να αποπληρώσει τις απαλλοτριώσεις στο ύψος του παλιού μηχανολογικού ούτως ώστε η κατασκευάστρια εταιρεία να μπορέσει να συνεχίσει το έργο και να παραδοθεί προς χρήση στους Λαρισαίους" είχε πει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης προχθές κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στον κυκλικό κόμβο της Αεροδρομίου. Και αυτή του η δήλωση καθόλου μα καθόλου δεν άρεσε στον Καλογιάννη... Σου λέει, ακόμα δεν ήρθαμε και μας βάζει και "χέρι" ο περιφερειάρχης; Στον "πάγο"!

Ετικέτες Καλογιάννης    Αγοραστός   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 15:49

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ποια Εναλλακτική Λύση Για Την Ελληνική Οικονομία; (Άρθρο Του Φίλιππου Σαχινίδη, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ - Πρ. Υπουργού Οικονομικών στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ")
Η ΚΝΕ, Η Άρση Βαρών Και Το Μοντέλο Της ΕΣΣΔ Του Πέτρου Κρίκη, μέλους του τμ. Φ.Α.& Αθλητισμού της Κ.Ε. του ΚΚΕ…
''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΧολωμένος Ο Καλογιάννης Με Αγοραστό! Ηρωικό Στήσιμο Του Δημάρχου Στον Περιφερειάρχη... Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων