Πεμπτη 4 Σεπτεμβριου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ορκίστηκε Η Νέα Δημοτική Αρχή Ελασσόνας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

«Δεσμευόμαστε, ότι όχι μόνο θα εργαστούμε για την ορθή διοίκηση, αλλά θα συνεργαστούμε για την αποτελεσματικότητα

κάθε ενέργειάς μας». Με τα λόγια αυτά ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έδωσε το πρώτο πολιτικό του στίγμα, στην ομιλία που πραγματοποίησε αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ελασσόνας κκ Χαρίτωνος. 

Ο νέος δήμαρχος Ελασσόνας, μιλώντας σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Δημοτικό Θέατρο «Βασίλης Φαρμάκης» τόνισε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του τη λέξη  «συνεργασία». 

« Επιδιώκουμε την ενότητα και τη συνεργασία, τόσο μεταξύ των μελών του διοικητικού συμβουλίου, όσο και όλων εμάς με τους συμπολίτες μας. Έχουμε ανάγκη από τη δική σας πρωτοβουλία και τις δικές σας ιδέες», τόνισε ο νέος Δήμαρχος χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Ευαγγέλου απηύθυνε προσκλητήριο συνεργασίας σε όλους τους πολίτες του δήμου. «Ανοίγουμε τις πόρτες και καλούμε όλους τους πολίτες του δήμου μας, ανεξαρτήτως του πως τοποθετήθηκαν στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών αρχόντων, να συμβάλλουν, ο καθένας με όσες δυνάμεις και δυνατότητες διαθέτει, στον αγώνα που είμαι έτοιμος να δώσω με στόχο την ανάπτυξη της περιοχής», σημείωσε στην ομιλία του. 

«Δεσμεύομαι, ότι θα είμαστε αμείλικτοι σε φαινόμενα διαφθοράς και σπατάλης, ότι θα λειτουργήσουμε με πνεύμα σύνεσης, εντιμότητας, αξιοκρατίας, εργατικότητας, συνεργασίας και πάνω απ’ όλα διαφάνειας. Σκοπός μας η βελτίωση των συνθηκών, στόχος μας η συμπαράσταση κάθε πολίτη, μαθητή,   γονιού, επαγγελματία, επιχειρηματία, αγρότη, κτηνοτρόφου, μέσο μας η συνεργασία και η αλληλεγγύη. Επιδιώκουμε ένα δήμο πρωτοπόρο σε νέες τεχνολογίες, σε νέες ιδέες, σε νέα προγράμματα, στην καινοτομία και στην έρευνα. Ένα δήμο τον οποίο οι πολίτες θα νιώθουν σπίτι τους και όχι έναν γραφειοκρατικό απόμακρο μηχανισμό εξουσίας, αδιάφορο και αποκομμένο από την καθημερινότητά τους», σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου δηλώνοντας πως στόχος του είναι ένας δήμος «πρότυπο» σε όλα τα επίπεδα. 

Το παρών στην ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και των τοπικών συμβουλίων της Ελασσόνας έδωσαν οι βουλευτές Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Δημήτρης Γελαλής, η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Ρένα Καραλαριώτου, ο επερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Δημήτρης Παπαδημόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Λάρισας Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, η πρώην έπαρχος Ελασσόνας και νυν περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Μαμάρα, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιάννης Βαρνάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Αδάμ, οι πρωην βουλευτές Γιάννης Παπαδημόπουλος, Νίκος Κατσαρός και Λευτέρης Κυριακού και πλήθος κόσμου από ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας. 

Ετικέτες Ελασσόνα    ορκωμοσία   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟρκίστηκε Η Νέα Δημοτική Αρχή Ελασσόνας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων