Κυριακη 31 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Καλογιάννης – Τζανακούλης Και Στη Μέση Τα …Νήπια

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

1η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί να ξεκινήσει η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών στη Λάρισα, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να μην γίνουν τα

προκαθορισμένα διότι καθυστερεί η πρόσληψη προσωπικού.

 

Αυτά σύμφωνα με τον νέο δήμαρχο Λαρισαίων  κ. Απόστολο Καλογιάννη, που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο, αλλά μόλις αυτή τελείωσε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Κώστας Τζανακούλης κάλεσε με την σειρά του τους δημοσιογράφους τονίζοντας ότι το θέμα είναι σε καλό δρόμο και πως θα πάρουν έγκριση οι προσλήψεις (μέχρι το μεσημέρι σήμερα) και μάλιστα μετά από δική του πρωτοβουλία επικοινωνώντας με τα αρμόδια υπουργεία τον ενημέρωσαν πως έρχεται η έγκριση και έτσι μέχρι 10 Σεπτεμβρίου το αργότερο όλα θα έχουν τακτοποιηθεί, με το θέμα των συμβασιούχων που θα είναι 82 σύμφωνα με τον Τζανακούλη, ενώ ο Καλογιάννης έκανε λόγο για 88.  

 

Κοινώς, άρχισαν …τα όργανα, καθώς εμείς αισθανθήκαμε σήμερα ότι έχουμε δύο δημάρχους στη Λάρισα οι οποίοι παρουσίασαν μια κατάσταση από το δικό τους πρίσμα ο καθένας. 

 

Η ουσία είναι πως ακόμη δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τους 24 παιδικούς σταθμούς και αν όντως όλα θα είναι έτοιμα 1η Σεπτέμβρη για να φιλοξενήσουν τα πάνω από 2.500 παιδάκια.

 

Υπάρχει το μόνιμο προσωπικό αυτή την στιγμή αλλά δεν επαρκεί τόνισε ο κ. Καλογιάννης που μίλησε πρώτος επί του θέματος καλώντας και τους δημοσιογράφους για την έκτακτη αυτή συνέντευξη Τύπου. 

 

Ο επερχόμενος δήμαρχος έριξε μεγάλες ευθύνες στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση που υπάρχει σε ότι αφορά την προκήρυξη των θέσεων με σύμβαση και πως αυτό έχει συνέπειες σοβαρές, καθώς ίσως να μην είναι σε θέση με το υπάρχον δυναμικό να λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι σταθμοί, αν και επειδή δεν θα έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπές και κάποια παιδάκια θα καθυστερήσουν να έρθουν στους παιδικούς σταθμούς αυτό ουσιαστικά θα βοηθήσει την κατάσταση σε ότι αφορά τις ελλείψεις του προσωπικού.

 

 

Γύρω στις 20 Σεπτεμβρίου θα είμαστε έτοιμοι, τόνισε ο Καλογιάννης λόγω της καθυστέρησης για την οποία δεν ευθύνεται ούτε η παλιά ούτε η νέα δημοτική αρχή, αλλά η κυβέρνηση, στις 10/9 θα είναι όλα έτοιμα είπε ο Τζανακούλης, και τα συμπεράσματα δικά σας…

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

galliko
balloni

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚαλογιάννης – Τζανακούλης Και Στη Μέση Τα …Νήπια Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων