Τεταρτη 6 Αυγουστου 2014

Σωτήρης, Σωτηρία, Ευμορφία, Μορφούλα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συμφωνούν Όλοι Για Κατάργηση Των Διοδίων - ''Μαζί Σας Αλλά Δύσκολο Να Γίνει'' Λέει Ο Κέλλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε πρώτη φάση συμφωνούν άπαντες οι φορείς πως πρέπει να καταργηθούν τα διόδια του Μοσχοχωρίου που είναι και τα ακριβότερα. Αυτά

ειπώθηκαν στην σύσκεψη που γίνεται αυτή την ώρα (μεσημέρι Δευτέρας) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν που έγινε στην παλαιά Εθνική Βόλου - Λάρισας όπου χάθηκαν σε τροχαίο τρεις νέοι άνθρωποι.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, βρίσκονται επίσης, βουλευτές ( κ.κ. Κέλλας, Γελαλής, Χρυσοβελώνη, Μουτσινάς, Μεικόπουλος), δήμαρχοι (Ρήγα Φεραλιου Λαιτσου, Τεμπών Κολλάτος, Κιλελέρ Κομήτσας, αλλά και ο νέος δήμαρχος Νασιακόπουλος) και διάφοροι άλλοι φορείς.

 

Πρώτος πήρε τον λόγο ο περιφερειάρχης που τόνισε ότι πρέπει να καταργηθούν τα διόδια και πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Υπάρχει και πρόβλημα στην ενδοθεσσαλική κίνηση σημείωσε ο κ. Αγοραστός και αν δεν γίνει κάτι τα ατυχήματα δυστυχώς θα συνεχιστούν. 

 

Κατάργηση των διοδιών ζήτησαν και οι υπόλοιποι, τονίζοντας πως πρέπει όλοι μαζί να βρουν την λύση και να πάρουν μια κοινή απόφαση για να συνεχίσουν να διεκδικούν την κατάργηση. 

Ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Κέλλας είπε: ''Είμαι μαζί σας σε ότι αποφασίσετε, αλλά θεωρώ πως είναι δύσκολο να γίνει κατάργηση, λόγω των συμβάσεων, καθώς εμπλέκονται διεθνείς και παγκόσμιες τράπεζες σε όλη αυτή την υπόθεση''. Κατλήγοντας σημείωσε πως: ''Δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι ακόμη και η μείωση των διοδίων, αλλά γίνονται διαπραγματεύσεις για να διευκολυνθούν οι Θεσσαλικοί νομοί στο θέμα των διοδίων και μάλιστα σύντομα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις''. 

 

 

Ο κ. Γελαλής τόνισε πως πρέπει να καταργηθούν τα διόδια και όλοι μαζί να κατέβουν στην Αθήνα για να ασκήσουν πιέσεις, συμπληρώνοντας: ''Πρέπει να ανοίξουν τα διόδια και να κλείσουν οι παράδρομοι γιατι μόνο έτσι θα καταλάβει η κυβέρνηση την σοβαρότητα του θέματος.  

 

Ο κ. Κολλάτος τόνισε ότι θα πρέπει να δουν και το θέμα των διοδίων στα Τέμπη και γενικά όλου του νομού, πριν γίνει και εκεί ένα τόσο τραγικό ατύχημα. 

Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣυμφωνούν Όλοι Για Κατάργηση Των Διοδίων - ''Μαζί Σας Αλλά Δύσκολο Να Γίνει'' Λέει Ο Κέλλας Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων