Παρασκευη 1 Αυγουστου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Συνεχίζονται Οι Διαμαρτυρίες Για Το Δρόμο – Καρμανιόλα - ''Όχι Άλλο Αίμα'', Την Πέμπτη Συμβολικό Άνοιγμα Των Διοδίων Του Μοσχοχωρίου

Ιουλ 30
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

«Οχι άλλο αίμα!», συνεχίζουν να βροντοφωνάζουν φορείς και κάτοικοι του δήμου Ρήγα Φεραίου, μέσα στον θρήνο που δεν καταλαγιάζει για τα τρία

παιδιά, αθώα θύματα πολύνεκρου αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, την περασμένη Τετάρτη, στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας.

 

Νέοι των δύο χωριών ως ελάχιστη ένδειξη του βαρύ πένθους απέκλεισαν την περασμένη εβδομάδα την παλιά εθνική οδό, μπροστά στο σημείο του τροχαίου. Πλέον, μετά από ευρεία σύσκεψη των φορέων και των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του δήμου Ρήγα Φεραίου, ορίστηκε συντονιστική επιτροπή αγώνα, ενώ η νέα μορφή εκδήλωσης της οργής και της αγανάκτησής τους για το μακρύ κατάλογο αθώων θυμάτων σε ένα δρόμο-καρμανιόλα, που επιλέγεται εξαιτίας του υψηλού κόστους των διοδίων, αποτελεί το συμβολικό άνοιγμα του σταθμού των διοδίων Μοσχοχωρίου.

 

Για αύριο Πέμπτη, στις 6μμ, η συντονιστική επιτροπή απευθύνει ευρύ κάλεσμα στη Μαγνησία και ολόκληρη τη Θεσσαλία για το συμβολικό άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου. Η συντονιστική επιτροπή, όπως ορίστηκε από την ευρεία σύσκεψη αποτελείται από τους: Μαρία Ακριβούση, Αθανάσιο Βλάχο, Σιδέρη Γκουγκούδη, Ιωάννη Γούρναρη, Κωνσταντίνο Καραβασίλη, Δημήτριο Λουφόπουλο, Χρύσα Παπαχρήστου και Ανέστη Πασχαλούδη.

 

 «Καλούμε τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τους δημάρχους και τους δημοτικούς συμβούλους, τους κοινωνικούς φορείς όλων των βαθμίδων και προπαντώς όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας να συστρατευθούν στον αγώνα μας, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό και κομματικό όφελος και στόχο, για να μη χυθεί άλλο αθώο αίμα στο δρόμο καρμανιόλα της περιοχής μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συντονιστική επιτροπή αγώνα και προσθέτει:

 

«Οχι άλλο αίμα! Καλούμε όλους τους κατοίκους όλων των παράπλευρων χωριών της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας -Βόλου στο συμβολικό άνοιγμα των διοδίων του Μοσχοχωρίου την Πέμπτη 31/07/2014 και ώρα 18:00 μ.μ. Μας αφορά όλους!»

Πηγή: taxydromos.gr

Ετικέτες διαμαρτυρία    διοδια    μοσχοχωρι   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014 11:08

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣυνεχίζονται Οι Διαμαρτυρίες Για Το Δρόμο – Καρμανιόλα - ''Όχι Άλλο Αίμα'', Την Πέμπτη Συμβολικό Άνοιγμα Των Διοδίων Του Μοσχοχωρίου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων