Κυριακη 24 Αυγουστου 2014

Αιτωλία, Ευτύχιος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ο Μισός Νομός Χωρίς Ρεύμα, Ίσως Και 5ωρες Διακοπές – Δείτε Το Πρόγραμμα

Ιουλ 03
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με 25 μεγαβάτ θα λειτουργήσει η ΔΕΗ στο νομό Λάρισας σύμφωνα με τους εργαζόμενους – συνδικαλιστές στη ΔΕΗ Λάρισας, πράγμα που σημαίνει

πως ο μισός νομός δεν θα έχει ρεύμα κατά την διάρκεια της ημέρας. 

 

Μάλιστα οι εργαζόμενοι έκαναν λόγω και για πεντάωρες διακοπές σε περιοχές του νομού Λάρισας, αλλά περιμένουμε να δούμε αν συμβεί αυτό το εφιαλτικό για τους καταναλωτές σενάριο καθώς βάσει προγράμματος όπως αυτό ανακοινώθηκε από τον ΔΕΔΔΗΕ οι διακοπές ρεύματος θα έχουν μέγιστη διάρκεια μια ώρα αλλά όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πρόγραμμα που εκδόθηκε είναι απολύτως ενδεικτικό και ενδέχεται να μεταβληθεί, τόσο ως προς τη διάρκεια όσο και ως προς τις γεωγραφικές περιοχές που αφορά, εφόσον μεσολαβήσουν αστάθμητοι παράγοντες που θα επηρεάσουν τη σταθερότητα του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας (π.χ. αιφνίδια βλάβη ή στάση μονάδας) και οι οποίοι δεν ήταν γνωστοί κατά την κατάρτιση του προγράμματος περικοπών.

Από την πλευρά του ΔΕΔΔΗΕ, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια τήρησης του προγράμματος περικοπών και έγκαιρης ενημέρωσης των καταναλωτών, σε περίπτωση ανάγκης αιφνίδιας μεταβολής του.

 

Το πρόγραμμα για το νομό Λάρισας ως στιγμής έχει ως εξής: (σημειώνεται ότι πουθενά στο πρόγραμμα δεν υπάρχει η πόλη της Λάρισας)

 

 

11:0012:00Συκιά, Παλαιόκαστρο, Βερδικούσια   

12:0013:00Μελία, Πρόδρομος   

Πλατύκαμπος, Γλαύκη   

13:0014:00Μ. Ευιδρίο, Πυργάκι, Υπέργεια   

Αρδευτικά, Περ. Καρδίτσας 

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

 

Εξάλλου, από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι – συνδικαλιστές της ΔΕΗ Λάρισας συγκεντρωθήκαν για να διαμαρτυρηθούν στην ΔΕΗ στην Καρδίτσης (περίπου στα 100 άτομα), ενώ λόγω της απεργίας οι καταναλωτές δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Μάλιστα αρκετοί δεν γνώριζαν για την απεργία και περνούσαν από το κτήριο προκειμένου να πληρώσουν αλλά έφευγαν άπραγοι.

Ο πρόεδρος εργαζομένων στη Λάρισα κ. Λαδάς μίλησε στους συναδέλφους του και σε όσους βρέθηκαν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, λέγοντας: «Είμαστε υπεύθυνοι απέναντι στον ελληνικό λαό, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές τέτοιες που θα θέσουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Λέμε όχι στο ξεπούλημα. Θα γίνει συλλαλητήριο, τόσο μεγάλο πιστεύουμε που θα απαιτήσει δημοψήφισμα’’. 

Επίσης, στην συγκέντρωση βρέθηκαν και τάχθηκαν υπέρ των εργαζομένων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ. Διώτη και κ. Γελαλής, ο πρόεδρος του ΕΚΛ κ. Τσιαπλές, εκπρόσωπος των αγροτών κ. Μαρούδας και ο εκπρόσωπος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Λάριας κ. Παπαποστόλου.

 

Ετικέτες ΔΕΗ    απεργία    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2014 19:45

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΟ Μισός Νομός Χωρίς Ρεύμα, Ίσως Και 5ωρες Διακοπές – Δείτε Το Πρόγραμμα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων