Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Δύο Δήμαρχοι Σ' Ένα Δημοτικό Συμβούλιο! Από Ποιους Και Γιατί Ζήτησε Συγνώμη Ο Καλογιάννης

Ιουν 10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Δημοτικό συμβούλιο όλο φιλοφρονήσεις και συχαρίκια, αν δεν υπήρχε και η Λαϊκή Συσπείρωση θα μιλούσαμε για «μια ωραία ατμόσφαιρα»…

Θέματα μείζονος σημασίας μπορεί να μην υπήρχαν στη μεσημεριανή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, ωστόσο αυτό που το έκανε ξεχωριστό ήταν πως επρόκειτο για την πρώτη μάζωξη του σώματος μετά τις εκλογές.

Τα συγχαρητήρια του Τζανακούλη

Τα πρώτα συγχαρητήρια τα έδωσε ο πρόεδρος Σπύρος Μπαρμπούτης και μετά ανέλαβε δράση ο Κώστας Τζανακούλης, ο οποίος αφού διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν κι άλλες συνεδριάσεις αυτούς τους 2,5 μήνες μέχρι να αναλάβει η νέα δημοτική αρχή,  εν συνεχεία συνεχάρη… όλη την πλάση! «Να συγχαρώ τον Απόστολο Καλογιάννη που κέρδισε τις εκλογές και όλους εκείνους που συμμετείχαν και εξελέγησαν. Αλλά και αυτούς που δεν βγήκαν. Εμείς είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε τόσο την παράταξη που κέρδισε όσο και τις υπόλοιπες παρατάξεις».

Η συγνώμη του Καλογιάννη

Από την πλευρά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος με το που πήρε το λόγο ευχαρίστησε τους πάντες από καρδιάς για τις ευχές, τονίζοντας πως για τον ίδιο κλείνει μια μακρά περίοδος στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Ο κ. Καλογιάννης διαβεβαίωσε πως η παράταξη του μέχρι να αναλάβει τα ηνία της δημοτικής αρχής θα κάνει ότι είναι δυνατό για να επιτευχθεί καλή συνεργασία προς όφελος των πολιτών, επαναλαμβάνοντας ότι περιμένει από τη νυν δημοτική αρχή να του βρει ένα γραφείο στο δημαρχείο για να μπορέσει να λειτουργήσει καλύτερα μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων του. Και μετά το ‘ριξε πάλι στις ευχαριστίες, διανθισμένες και από μια… συγνώμη! «Ο καθένας εδώ μέσα είχε ως στόχο το καλό των συμπολιτών. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους για τη συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια και αν καμιά φορά ύψωσα λίγο παραπάνω τον τόνο της φωνής μου, ας με συγχωρέσουν» είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Καλογιάννης.

Η ατάκα και η... πρόκα του Λαμπρούλη

Πάνω στα… «σορόπια» όμως πετάχτηκε ο Γιώργος Λαμπρούλης, σπεύδοντας να τους θυμίσει πως καλές οι «αγάπες» και τα «λουλούδια» (μόνο αυτά μας έλειπαν σήμερα!) αλλά υπάρχει και η Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο. Όλα τα λεφτά η ατάκα του για τους… δύο δημάρχους! «Ορμώμενος από τα λόγια των δύο δημάρχων, θέλω να πω ότι εμείς θα είμαστε αντιπολίτευση από την πλευρά που μας έταξε ο λαός. Και θα κριθούν όλοι γι’ αυτά που έλεγαν προεκλογικά και το τι θα πράξουν τώρα» η… πρόκα Λαμπρούλη για τον Καλογιάννη. Και μετά απ’ όλα αυτά άρχισε η συζήτηση των θεμάτων που ήταν στην Ημερήσια διάταξη, με τη Λαϊκή Συσπείρωση να αποδεικνύει έμπρακτα ότι θα συνεχίσει τη σκληρή αντιπολίτευση αφού διαφώνησε με την απευθείας ανάθεση για την προμήθεια γαλακτοκομικών στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Λαρισαίων. «Πάλη» ακόμη και για το γάλα και το γιαουρτάκι!

 

 

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 18:14

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΔύο Δήμαρχοι Σ' Ένα Δημοτικό Συμβούλιο! Από Ποιους Και Γιατί Ζήτησε Συγνώμη Ο Καλογιάννης Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων