Τριτη 29 Ιουλιου 2014

Καλλίνικος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Κατερίνα Ζησοπούλου: «Έκανα Λάθος, Ζητώ Συγνώμη»

Ιουν 02
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

Δυστυχώς έκανα λάθος. Οφείλω μια συγνώμη.

 

 Aπό τους αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας press-a.grαλλά και από τους κατοίκους αυτής της πόλης, γιατί βοήθησα και εγώ να συντηρηθεί και να επικρατήσει ένα είδος  δημοσιογραφίας «κάθομαι στο γραφείο μου και γράφω δελτία τύπου» και ενίοτε «κάνω καμία αρπαχτή και δουλεύω σε γραφείο τύπου πολιτικών».

Βοηθήσαμε και εμείς 24 χρόνια με την εφημερίδα Ημερήσιος Κήρυκας να κολληθούν εκατοντάδες ένσημα σε «δημοσιογράφους γραφείων», να γεμίσουν οι ενώσεις τους με  μέλη, ώστε να βγαίνουν να διεκδικούν τα δίκαια τους αιτήματά και δικαιώματα όπως λογοκρισία και φίμωση σε ΜΜΕ και υποδείξεις σε άλλα ΜΜΕ για το τι θα δημοσιεύσουν. Πολύ εύκολα βιάστηκαν κάποιοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να κρυφτούν πίσω από το δάχτυλό τους (ή μήπως τα συμφέροντά τους;).

Δεν είμαστε λοιπόν τόσο υποκριτές ούτε φασίστες, αλλά ούτε και ομοφοβικοί  (αλήθεια γιατί αλλάξατε την ανακοίνωσή σας;)  Ούτε παραβιάσαμε την ιδιωτική ζωή κανενός, γιατί πολύ απλά δεν εστιάσαμε στην σεξουαλική ζωή αλλά στον εκβιασμό  ενός πολιτικού προσώπου όπου οι γυμνές φωτογραφίες και τα βίντεο ήταν απλά το μέσο με σκοπό να τον βλάψει ηθικά, επαγγελματικά ή και να τον εκβιάσει μετά την ανάληψη καθηκόντων του  .

Προφανώς είχε δει όλη η Λάρισα τις γυμνές φωτογραφίες, πριν βγάλουμε το θέμα ,χωρίς το όνομα .

Προφανώς ο ίδιος άφησε ανοιχτή την πόρτα και του κλέψανε στιγμές της ιδιωτικής του ζωής.

Προφανώς ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτές υποθέσεις και προκάλεσε κάποιον να δημοσιοποιήσει επί ένα 12ωρο υλικό με σκοπό να τον βλάψει.

Εστιάσαμε στον εκβιασμό και στην πολιτική του θέση, γι’ αυτό και δεν θελήσαμε να αποκαλύψουμε όνομα και ιδιότητα.

 Αφού λοιπόν το ρεπορτάζ μας είναι κατάπτυστο και προσβάλει το δημοσιογραφικό ήθος πολλών, γιατί ακολούθησαν το παράδειγμά μας σχεδόν όλες οι ηλεκτρονικές εφημερίδες αλλά και οι έντυπες, δημοσιεύοντας το θέμα, πηγαίνοντας το και ένα βήμα παραπάνω, αποκαλύπτοντας το όνομα του πολιτικού με φωτογραφίες και με τίτλους όπως ¨θύμα πρωτοφανούς συκοφαντικής επίθεσης ο….., «Θύμα εκβιασμού ο....», «Αντιπεριφερειάρχης υπό παραίτηση ο…»

Υποκριτές και δημοσιογράφοι της κλειδαρότρυπας, που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά σκάνδαλα και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας μας, είναι αυτοί που ακολούθησαν συντηρώντας το θέμα τόσες μέρες (μπλέκοντας  και προσωπικές αντιδικίες και δικες τους εμπάθειες)  και αποκάλυψαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

Εγώ προσωπικά νιώθω δικαιωμένη που το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου έγραψε για το θέμα.

Είμαι χαρούμενη που πολιτικοί (ελάχιστοι είναι η αλήθεια) αντέδρασαν εναντίον μας, γιατί δεν θεωρούν την δημοσιογραφία μας σοβαρή!

Ποιος φόβος και πανικός σας κυρίεψε και σπεύσατε να πάρετε θέση κα Διώτη; Μήπως επειδή παρόμοια αν όχι χειρότερα βίντεο θα βγουν στη δημοσιότητα από γνωστή  ηλεκτρονική εφημερίδα Αθηνών, για συνάδελφό σας προερχόμενο από τον δικό σας πολιτικό χώρο; Θέλετε να τα κουκουλώνουμε όλα για να κοιμάστε ήσυχοι;

Είμαι αισιόδοξη ότι η δημοσιογραφία θα απεγκλωβιστεί από τα βαρίδια των δελτίων τύπου και των προσωπικών σχέσεων των δημοσιογράφων με το πολιτικό σύστημα , θα ασκήσει κριτική στην εξουσία και θα αποκαλύψει αλήθειες.

Τα εκατοντάδες μηνύματα των αναγνωστών μας αλλά και μερικών πολιτικών με θάρρος και πραγματικό ήθος, στηρίζουν την δημοσιογραφική μας δεοντολογία και μας ακολουθούν πιστά.

Σας υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε μπροστά σε τίποτα και σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Θα κινούμαστε πάντα στα πλαίσια του νομίμου και του ηθικού, αλλά και της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Και είμαστε ακόμη στην ΑΡΧΗ…

 

Κατερίνα  Ζησοπούλου 

Διευθύντρια της ηλεκτρονικής εφημερίδας Press-a.gr

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 00:02

2 Σχόλια

  • Σύνδεσμος σχολίου Μπαρτζωκης Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 22:10 δημοσιεύθηκε από Μπαρτζωκης

    Ο δημοσιογραφος γραφει παντα τ γεγονοτα και δεν λογοκρινεται ,ν γραφει ομωςγια ολους εχουν δεν εχουν οικονομικο οφελος ΜΠΑΡΤΖΩΚΗΣ

  • Σύνδεσμος σχολίου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΙΔΑΣ Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 10:16 δημοσιεύθηκε από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΙΔΑΣ

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ .ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΚατερίνα Ζησοπούλου: «Έκανα Λάθος, Ζητώ Συγνώμη» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων