Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Έστειλαν Κόσμο Με Λεωφορεία Για Να Ψηφίσουν» - Αποκαλύψεις Ντίνου Στον ΗΧΟ 91

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ήρεμος πια, αλλά καθόλου απογοητευμένος όπως είπε από το αποτέλεσμα της α’ Κυριακής ο Ντίνος Διαμάντος ο επικεφαλής της Νέας Λάρισας

μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΗΧΟ 91 και στην εκπομπή "Δεν Έχουν Τον Θεό Τους" με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Βαγγέλη Ρωμανό, αλλά έριξε και τις …βολές του.

 

 

Για Την Β’ Κυριακή

 

«Έχουμε δώσει σαφή κατεύθυνση για την β΄ Κυριακή, το κατά συνείδηση δεν μας εκφράζει., είναι ανεύθυνη στάση. Εμείς θα έχουμε ρόλο αντιπολίτευσης. Μπορούμε να βοηθήσουμε κιόλας να γίνουν κάποια πράγματα που προτείναμε. Κανείς από τους δύο πάντως που πάνε στον β’ γύρο δεν μπορεί να φέρει την αλλαγή». 

 

 

Για Τον Ρόλο Του Ρυθμιστή 

 

«Πετύχαμε ήδη κάτι, δύο άνθρωποι που διεκδικούν την δημαρχεία να τρέχουν και να συζητάνε για την ατζέντα της Νέας Λάρισας. Αν έχουμε κοινά με τις δύο παρατάξεις να του πουν εκείνοι όχι εγώ.

Ο κόσμος ψήφισε αλλαγή, αυτό είναι δεδομένο. Κάποιοι αναζήτησαν την αλλαγή μέσα σε νέα σχήματα και κάποιοι μέσα από την ανανέωση και τη συνέχεια της δημοτικής αρχής.

 

Βρέθηκα την Δευτέρα και με την κ. Καραλαριώτου και με τον κ. Καλογιάννη. Ζήτησαν την στήριξη, τους είπα ότι θα έχουμε μια ολομέλεια και θα βγει απόφαση, τους προϊδέασα ότι η στάση μας θα είναι υπεύθυνη και ότι εμείς θα έχουμε μια πρωτοπορία και όχι έναν δεύτερο ρόλο.  

 

Για Το Αποτέλεσμα Της Α’ Κυριακής

 

«Υποδέχθηκα το αποτέλεσμα στο γραφείο μου με κάποιους συνεργάτες μου, είχαμε ανάμεικτα συναισθήματα, δεν μπορώ να πω απογοήτευση, διότι είχα σταθμίσει λίγες μέρες πριν κάποια δεδομένα ανησυχητικά. Ήταν ρευστά τα δεδομένα μέχρι τις αρχές της τελευταίας εβδομάδας. 

Είχα πει σε συνεργάτη μου αν μπούμε την δεύτερη Κυριακή θα μπούμε πρώτοι, δεν είπα την δεύτερη ανάγνωση, ότι μπορεί να μην μπούμε, δυστυχώς έγινε το δεύτερο.

 

Το σκηνικό αυτό άλλαξε τις τελευταίες ημέρες πιστεύω διότι υπήρξε μια συμπεριφορά κομματικών που απενεργοποιούσε την στήριξη προς τον κ. Τζανακούλη, και αυτό έγινε με περίεργο τρόπο, δέχτηκαν κάποιοι τηλεφωνήματα και η ΝΟΔΕ τους ζητούσε να ψηφίσουν τον Διαμάντο, προφανώς το έκαναν για να απενεργοποιήσουν το χρίσμα που είχαν δώσει στον κ. Τζανακούλη.

 

Επίσης, υπήρξαν από κάποιους μεταφορές με λεωφορεία από άλλες περιοχές εκτός Λάρισας που στήριξαν και επηρέασαν το εκλογικό αποτέλεσμα. 

Δεν νιώθω καθόλου απογοητευμένος, ένιωσα ήρεμος και τιμημένος το βράδυ της Κυριακής. 

Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί, ξεκινήσαμε ήδη δουλειά για τον ρόλο μας στο δημοτικό συμβούλιο, δεν σταματάμε. Θα υπάρξει οργάνωση μεγάλη. Θα είμαστε κοντά στον κόσμο δεν θα καθίσουμε απλά στην καρέκλα του δημοτικού συμβουλίου».

 

Ετικέτες Διαμάντος    ΗΧΟΣ 91   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014 12:10

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Έστειλαν Κόσμο Με Λεωφορεία Για Να Ψηφίσουν» - Αποκαλύψεις Ντίνου Στον ΗΧΟ 91 Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων