Πεμπτη 3 Απριλιου 2014

δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Πασχαλινό Βazaar Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φέτος το Πάσχα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέπτεται τους φίλους και υποστηρικτές του στην πόλη της Λάρισας με ένα χαρούμενο

και φιλόξενο Πασχαλινό παζάρι. Η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του οργανισμού θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίου Βελλησαρίου, από τις 2 έως και τις 15 Απριλίου, και εκεί θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες της Εθελοντικής Καλλιτεχνικής Ομάδας του Οργανισμού, τις πιο γιορτινές λαμπάδες σε απίστευτα χαμηλές τιμές και πολλά πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη σπιτιού και αναμνηστικά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ήδη το ενδιαφέρον πολιτών και φορέων για την στήριξη και αυτής της δράσης που διοργανώνει ο Εθελοντικός Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι μεγάλο και αναμένεται για άλλη μια φορά ο κόσμος της Λάρισας να δείξει την εκτίμηση για το έργο του.
Μάλιστα εν όψει της λειτουργίας του Γραφείου και του Κέντρου Στήριξης στην Λάρισα το ενδιαφέρον των Λαρισαίων είναι πολύ μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά.
Κατά την διάρκεια του bazaar προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά, θα γίνει η πρώτη επίσημη συνάντηση των Εθελοντών Λάρισας (μάλλον την Τρίτη 8 Απριλίου) ενώ τον χώρο θα επισκέπτονται αθλητές και καλλιτέχνες που στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Για όλες τις δραστηριότητες το κοινό θα ενημερώνεται με δελτία τύπου ή από τους υπεύθυνους του Οργανισμού που θα βρίσκονται  στην Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης.
Η ΑΕΛ δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο υποστηρίζει την εκδήλωση αυτή.
Έτσι την πρώτη μέρα της εκδήλωσης την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 12 αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΛ θα βρίσκεται στον πλατεία του  Αγίου Βελλησαρίου, για να δηλώσουν έμπρακτα την στήριξη τους στο Πασχαλινό Bazaar του «Χαμόγελου του Παιδιού» και να φωτογραφηθούν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.
Την ΑΕΛ θα εκπροσωπήσουν οι ποδοσφαιριστές Κώστας Νεμπεγλέρας, Νίκος Καρανίκας και Θανάσης Πατηνιώτης.

Για το Πασχαλινό Bazaar στη Λάρισα από τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:
O Εθελοντικός Οργανισμός για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται με Πασχαλινό Bazaar στη Λάρισα στην πλατεία Αγίου Βελισαρίου από 2 έως και 15 Απριλίου και θα λειτουργεί σε ώρες καταστημάτων.
Στο Bazaar μας θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες της Εθελοντικής Καλλιτεχνικής μας Ομάδας, τις πιο γιορτινές λαμπάδες από 5 € και πολλά πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη σπιτιού και αναμνηστικά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Ανταποκρινόμενοι στη θερμή υποστήριξη και την κινητοποίηση των Λαρισαίων για την ενίσχυση της δράσης του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευελπιστούμε και αυτή τη φορά να σας έχουμε κοντά μας για να προσφέρουμε χαμόγελο σε όλα τα παιδιά!

Ετικέτες Bazaar    Χαμόγελο Του Παιδιού    Λάρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ganoxoritou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠασχαλινό Βazaar Από «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων