Τριτη 29 Ιουλιου 2014

Καλλίνικος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Καταγγέλει Πως Τον... Προπηλάκισαν!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το επεισόδιο σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων φέρεται να έγινε το πρωί του Σαββάτου στη Γιάννουλη - Ονοματίζει και τον δράστη!

Ο επικεφαλής της "Ταυτότητας Πόλης" Γιώργος Μπαρτζώκης καταγγέλει προπηλακισμό εις βάρος του και μάλιστα από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό του Απόστολου Καλογιάννη! Βέβαια αμέσως μετά αναφέρει πως επρόκειτο μόνο για φραστικό επεισόδιο, οπότε τα συμπεράσματα για τη σοβαρότητα της καταγγελίας... δικά σας!

Δείτε την καταγγελία Μπαρτζώκη:

"Σοβαρό επεισόδιο προπηλακισμού έγινε σε καφε της Γιάννουλης σε βάρος του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Μπαρτζώκη από το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιο σύμβουλο της Συμπαράταξης του υποψηφίου δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη κάτοικο Γιάνουλης κ.Τικόπουλο.
Μπροστά ευτυχώς στο φραστικό μόνο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην καφετέρια δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στη Γιάννουλη ήταν κσι ο πρόεδρος της κοινότητας εκλεγμένος με τον Κώστα Τζανακούλη. Η σχεδόν αναγκαστική φυγή του Γιώργου Μπαρτζώκη ήταν επβεβλημένη κάτω υπό τις απειλειτικές διαθέσεις του υποψηφίου της παράταξης της ΔΗΜΑΡ στο Δήμο Λαρισαίων.
Οι αποτυχημέμοι γέροι πολιτικοί έχασαν την ψυχραιμία τους μπροστά την κάθοδο των νέων άφθαρτων υποψηφίων της Ταυτότητα Πόλης και αντιδρούν ας μείνουν μόνοι τους με την γέρικη δογματική φύση τους."



Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014 18:19

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΥποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Καταγγέλει Πως Τον... Προπηλάκισαν! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων