Σαββατο 29 Μαρτιου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

«Μάλωσαν Για Τις Προσκλήσεις Αγοραστός - Ρένα»! Απίστευτη Καταγγελία Μπαρτζώκη Για Τον Εορτασμό Της 25ης Μαρτίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είναι από τις περιπτώσεις που, αν ισχύει η καταγγελία Μπαρτζώκη, δεν έχει τόση σημασία το τι έγινε... Αλλά το πως έγινε! Το παρασκήνιο δηλαδή...

O υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων Γιώργος Μπαρτζώκης θεώρησε σκόπιμο να καταγγείλει πως δεν εστάλησαν (από την Περιφέρεια Θεσσαλίας) προσκλήσεις για την  επέτειο της 25ης Μαρτίου στους βουλευτές και στους δημοτικούς συμβούλους. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της "Ταυτότητας Πόλης" αυτό συνέβη λόγω έντονης διαφωνίας μεταξύ των Αγοραστού - Καραλαριώτου!

Δείτε αναλυτικά και επί λέξει (το ξεκαθαρίζουμε για να μην χρεωθούμε εμείς τυχόν ορθογραφικά λάθη!) την καταγγελία Μπαρτζώκη... Τι φωτιές ανάβει πάλι!

"Καταγγέλλουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Αντιπεριφέρεια Λάρισας  για το γεγονός ότι  απέκλεισε από τον εορτασμό της 25 η Μαρτίου όλους τους βουλευτές και τους  δημοτικούς συμβούλους Λάρισας, καθώς  και τους υποψηφίους δημάρχους μετά από έντονο καυγά της Αντιπεριφερειάρχη κα Καλαραργιώτου και του Περιφερειάρχη κο Αγοραστού για το ποιους πρέπει να καλέσουν.
Συγκεκριμένα τέθηκε το ερώτημα εάν  πρέπει να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο που  επιβάλει να κληθούν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ( τώρα Ανεξάρτητος) Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος   και εάν πρέπει να κληθούν οι σύμβουλοι του ανωτέρω οργάνου της πόλης   και τελικά διαφώνησαν έντονα με αποτέλεσμα να μην κληθεί κανένας στις εορταστικές εκδηλώσεις.
Σημειώνουμε η κα Αντιπεριφερειάρχη Ρένα  Καλαραργιώτου
είναι υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων και ερευνάται ποιοι οι σκοποί του αποκλεισμού των άλλων υποψηφίων Δημάρχων και των βουλευτών από τις εκδηλώσεις για την εθνική παλιγγενεσία μας και εάν αυτοί είναι ιδιοτελείς."  

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 17:12

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

filippou

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Σαρακατσαναίοι Και Ελληνική Επανάσταση Του Στυλιανού Σούρλα, Υποψ. Περιφερειακού Συμβούλου - Δ ι κ η γ…
Συγγνώμη Αρχιστράτηγε... Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
«Οδός ;» Αίτημα Για Ονοματοδοσία Για Κωνσταντίνο Χαλκίδη Και Χρήστο Καρανάσιο Της Λίας Γκουντρουμπή Θώμου, Δημ. Σύμβουλος 4ης Δημ. Κοινότητας Δήμου Λαρισαίων
Η Γυναίκα Στο Σοσιαλισμό Της Δήμητρας Σίσκου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εργατών Λάρισας του ΚΚΕ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα Νεα«Μάλωσαν Για Τις Προσκλήσεις Αγοραστός - Ρένα»! Απίστευτη Καταγγελία Μπαρτζώκη Για Τον Εορτασμό Της 25ης Μαρτίου Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων