Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Τι Δώρο Κάνει Ο Πλεξίδας Στο "Χαμόγελο Του Παιδιού";

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το είχε υποσχεθεί ο Βαγγέλης Πλεξίδας μετά την εκδήλωση στο Χατζηγιάννειο και σήμερα το επιβεβαίωσε στον Φώτη Βακιρτζηδέλη

Ένα αυτοκίνητο δωρίζει ο πρόεδρος της Δ.Ε.Π. της ΑΕΛ 1964 Βαγγέλης Πλεξίδας στο «Χαμόγελο του παιδιού» για να καλυφθούν οι ανάγκες του Οργανισμού στην Λάρισα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη 27/2 μετά την εκδήλωση που έγινε στο Χατζηγιάννειο οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Πλεξίδας συνοδευόμενοι από συνεργάτες τους δείπνησαν στο Restaurant “Ματύλλη” και συζήτησαν για θέματα που αφορούν την έλευση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού» στην Λάρισα.   Τότε  δόθηκε η υπόσχεση από τον Βαγγέλη Πλεξίδα προς τον πρόεδρο του «Χαμόγελου του παιδιού» κ. Κώστα Γιαννόπουλο και σήμερα επιβεβαιώθηκε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του πρώτου με τον Φώτη Βακιρτζηδέλη που ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους. Το αυτοκίνητο – σύμφωνα με τον Βαγγέλη Πλεξίδα – θα βρίσκεται σε λίγες μέρες στην διάθεση του Οργανισμού.
Επίσης μετά από πρόταση του Φ. Βακιρτζηδέλη (στην συνάντηση με τους δημοσιογράφους) που έγινε αποδεκτή  από τα μέλη των διοικήσεων του Ερασιτέχνη και της Δ.Ε.Π. για να μπει το λογότυπο του «Χαμόγελου του παιδιού», ο Βαγγέλης Πλεξίδας ζήτησε και πήρε το σήμα του «Χαμόγελου του παιδιού» για να προχωρήσει και αυτό το θέμα.     
Μάλιστα ο Βαγγέλης Πλεξίδας εκδήλωσε την πρόθεση να επεκτείνει πολύ περισσότερο την βοήθεια του προς το «Χαμόγελο του παιδιού» εκφράζοντας τον θαυμασμό του για το έργο που προσφέρει.
Έτσι το επόμενο διάστημα οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Πλεξίδας θα συναντηθούν (μόλις το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις και των δυο) και θα συζητήσουν τις ανάγκες του Οργανισμού.

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Μαρτίου 2014 23:35

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΤι Δώρο Κάνει Ο Πλεξίδας Στο "Χαμόγελο Του Παιδιού"; Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων