Τεταρτη 30 Ιουλιου 2014

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή σήμερα

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Ως... Έτοιμος Για Δήμαρχος! Καλογιάννης: «Ενώνουμε Όταν Οι Άλλοι Κατακερματίζονται» - Οι Πρώτοι 50 Υποψήφιοι (φωτο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για ένα εντελώς νέο μοντέλο διοίκησης του δήμου έκανε λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης»

Απόστολος Καλογιάννης στην μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Τη σημασία του εγχειρήματος της ενότητας, καθώς έχουν ενωθεί για να διεκδικήσουν μαζί τον δήμο οι κινήσεις Ενωτική Πρωτοβουλία Λαρισαίων Πόλις, Πράσινη Πόλη και Ανένταχτοι Δημοκρατικοί Πολίτες Λάρισας, υπογράμμισε ο κ. Καλογιάννης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ενώνουμε όταν οι άλλοι κατακερματίζονται». Επίσης, τόνισε πως «μας ενδιαφέρει ένας Δήμος Ασπίδα για τους πολίτες» και σημείωσε την αναγκαιότητα να αλλάξουν τα πράγματα στα αυτοδιοικητικά της πόλης λέγοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να συντριβεί το παλαιοκομματικό σύστημα εξουσίας. «Εμείς θέλουμε ένα δήμο με δημοκρατία, συλλογικότητα, συμμετοχή, διαφάνεια, έλεγχο – λογοδοσία – αξιοκρατία-ισοπολιτεία. Με νέους συμμετοχικούς θεσμούς, με αναβάθμιση των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων», τόνισε ο κ. Καλογιάννης και ανέλυσε το πρόγραμμα της «Συμπαράταξης».
Δεν λησμόνησε φυσικά να ρίξει τις …βολές του τόσο στον νυν δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Τζανακούλη, αλλά και στους άλλους υποψηφίους, τονίζοντας: «Ο δήμαρχος υπηρέτησε τις πολιτικές που θέλουμε να ανατρέψουμε, πρωτοστάτησε μάλιστα στην υλοποίησή τους. Από κοντά και άλλος υποψήφιος με θεσμικό ρόλο, με την ίδια αντίληψη περί τεχνοκρατών και μάνατζερ που υλοποιεί τις ίδιες πολιτικές. Εκφράζουν τη συνέχεια αυτού που ζούμε."

Ιδιαίτερη αναφορά και... πολλά τα υποννοούμενα για την υποψηφιότητα του Έκτορα Νασιώκα...
"Και δυστυχώς συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφίων. Και από μια υποψηφιότητα ακόμα που αντικειμενικά βάλλει κατά της «Συμπαράταξης», διασπά τη δημοκρατική πλειοψηφία της πόλης.
Μας κάνει εντύπωση μάλιστα το έντονα φιλικό κλίμα προς τη δημοτική αρχή…".
Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Απόστολος Καλογιάννης στην ομιλία του έχουν ως εξής:
«Εμείς ξεκινάμε σήμερα με την μεγάλη συγκέντρωση μας που θα μεταφέρει το μήνυμά μας σε κάθε γειτονιά. Γιατί φτιάξαμε τη συμπαράταξη -γιατί η ανατροπή προσώπων και πολιτικής απαιτεί ενότητα.  Ενώνουμε όταν οι άλλοι κατακερματίζονται. Υπάρχει και ανάγκη για διαφορετική διαχείριση. Η «Συμπαράταξη» είναι το νέο αυτών των εκλογών κι όχι οι λεκτικοί προσδιορισμοί στους τίτλους.

ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Γιατί:
-στην κοινωνία με τις πολιτικές της Κυβέρνησης έχουμε καταστροφή
-στην Τ.Α. έχουμε διάλυση
Η οικονομική κρίση κάνει και τους δυο χώρους να συμβαδίζουν:
Παραδείγματα:
Στην κοινωνία
-ανεργία – απολύσεις
-Υγεία – διάλυση Συστήματος Υγείας
-Περικοπές συντάξεων – μισθών κ.α.
-Χαράτσια – υπερφορολόγηση
-Κλείσιμο επιχειρήσεων
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Οικονομική εξαθλίωση
Κατάργηση αρμοδιοτήτων
Διαλυση σχέσεων εργασίας
Ιδιωτικοποιήσεις

Ανατρέπουμε πολιτικές, αλλάζουμε την πόλη, αλλάζουμε τη ζωή μας. Είμαστε απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές των μνημονίων της καταστροφής. Οι κοινωνίες δεν προοδεύουν, με την απώλεια της κοινωνικής τους συνοχής. Σήμερα έχει φτωχοποιηθεί το 1/3 της κοινωνίας μας και η καταστροφή συνεχίζεται. Δυναμώνουμε τον πόλο της ανατροπής στον οποίο συμμετέχουν κινήσεις, συλλογικότητες, κόμματα, ανένταχτοι πολίτες
ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Είναι αναγκαιότητα η συντριβή ενός παλαιοκομματικού συστήματος εξουσίας, με
-καθεστωτικά χαρακτηριστικά
-παλαιοκομματικό –πελατειακό συγκεντρωτικό σύστημα
- Έλλειψη λογοδοσίας
-Ανύπαρκτη συνεργασία με τους φορείς.
- Έργο μικρό και όχι σωστά ιεραρχημένο
Το μοντέλο αυτό εξάντλησε τα περιθώριά του, έκλεισε τον κύκλο του. Ότι είχε να δώσει το έδωσε. Έχει ωριμάσει η ανάγκη ανατροπής του.
ΤΙ ΔΗΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
Μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό μοντέλο διοίκησης. Με δημοκρατία, συλλογικότητα, συμμετοχή, διαφάνεια, έλεγχο – λογοδοσία – αξιοκρατία-ισοπολιτεία. Με νέους συμμετοχικούς θεσμούς, με αναβάθμιση των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Βασικοί πολιτικοί άξονες του προγράμματος
-Υπεράσπιση του Δημόσιου χώρου
Η Γεωργική Σχολή κινδυνεύει
-Κοινωνική αλληλεγγύη
 Να συντονίσουμε τη δράση όλων των φορέων
-Πολιτισμός
Να αναδείξουμε τις πανανθρώπινες αξίες
-Περιβαλλοντική πολιτική
Βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, διεκδίκηση μεγάλων αδόμητων χώρων - στρατόπεδα
-παραγωγική ανασυγκρότηση
Διπλα στους επαγγελματίες

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ
Ο δήμαρχος υπηρέτησε τις πολιτικές που θέλουμε να ανατρέψουμε, πρωτοστάτησε μάλιστα στην υλοποίησή τους. Από κοντά και άλλος υποψήφιος με θεσμικό ρόλο, με την ίδια αντίληψη περί τεχνοκρατών και μάνατζερ που υλοποιεί τις ίδιες πολιτικές. Εκφράζουν τη συνέχεια αυτού που ζούμε.
Και δυστυχώς συμπληρώνεται το παζλ των υποψηφίων. Και από μια υποψηφιότητα ακόμα που αντικειμενικά βάλλει κατά της «Συμπαράταξης», διασπά τη δημοκρατική πλειοψηφία της πόλης.
Μας κάνει εντύπωση μάλιστα το έντονα φιλικό κλίμα προς τη δημοτική αρχή.
Ολοι τους εκφράζουν το παλιό που καταρρέει άλλοι με τη στήριξη Παπαμιμίκου και άλλοι με την «ανεξαρτησία» τους.
Τις άλλες δυνάμεις θα θέλαμε να τις δούμε στον κοινό μας αγώνα να μπολιάσουμε τις απόψεις μας, να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη «Συμπαράταξη».

ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
«Επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια, παραπάνω για τη «Χρυσή Αυγή». Ακούμε διαρροές για συνομιλίες. Είναι τυχαία ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανακοινώσει κάθοδο στις εκλογές του Δήμου Λαρισαίων
Απαιτείται καθαρή θέση: Όχι στους νέο - Ναζί.
Να το δηλώσουν και οι άλλοι υποψήφιοι. Όχι όπως έκαναν στη δολοφονία Φύσσα. Καλούμε τους πολίτες που τους ψήφισαν να το ξανασκεφθούν. Η οργή δεν μπορεί να μετατραπεί σε σιδερογροθιές, τάγματα εφόδου και δολοφονίες. Οι ειρηνικοί δημοκρατικοί μαζικοί αγώνες μπορούν να την μετασχηματίσουν σε χείμαρρο Ανατροπής.»

ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Στο σημείο αυτό υπάρχει ανάγκη να οριοθετήσουμε τη σχέση μας με τα κόμματα. Είναι θεσμοί της Δημοκρατίας μας. Εχουμε τη στήριξή τους και τη θέλουμε ακόμα περισσότερο. Θέλουμε να διαθέσουν ότι πιο αξιόλογο έχουν για να δυναμώσουμε τον αγώνα μας.
Όμως για μας είναι καθαρό που αρχίζει και που τελειώνει ο ρόλος τους καθενός μας. Για μας, για τη «Συμπαράταξη» η αυτονομία μας είναι στοιχείο της ύπαρξής μας.
Είμαστε βαθιά Αυτοδιοικητική παράταξη, σε μια περίοδο που η μοίρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η μοίρα της πατρίδας, έχουν δέσει πάρα πολύ. Στην προσπάθειά μας για την λύση των προβλημάτων συναντήσαμε απέναντι μας τις κυβερνητικές πολιτικές. Δίνουμε όμορφο αγώνα ενότητας. Ενώνουμε τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από πολιτικές προτιμήσεις ή κομματική προέλευση για να ανατρέψουμε πρόσωπα και πολιτικές. Δεν μας ενδιαφέρει απλά να νικήσουμε. Μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε την πόλη και τη ζωή μας. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε τις ψυχές των συμπολιτών μας.
Μας ενδιαφέρει ένας Δήμος Ασπίδα για τους πολίτες.

Είναι η ώρα της μεγάλης δημοκρατικής πλειοψηφίας, με την προοδευτική παράδοση στην πόλη και την Αυτοδιοίκηση, με αριστερούς δημάρχους. Είναι η ώρα της «Συμπαράταξης» που ενώνει, της Συμπαράταξης που ξέρει να ανοίγει την αγκαλιά της, της Συμπαράταξης που ξέρει να συνομιλεί με όλους τους πολίτες και υπερασπίζεται όλους τους πολίτες. Όσοι βρεθήκαμε στο ίδιο μετερίζι, στο μετερίζι των αγώνων για κοινωνικές αλλαγές για κοινές αξίες και οράματα.
Οφείλουμε να δώσουμε αυτή τη μάχη μαζί, Μια γροθιά, μια ψυχή.  Σήμερα πρέπει να ξαναπιάσουμε το νήμα, να βγάλουμε στην επιφάνεια αξίες που υποχώρησαν όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια, η συναντίληψη, η αλληλεγγύη, οι αγώνες, το ΗΘΟΣ.
Ερχόμαστε για να χτίσουμε πάνω σ’ αυτά που άφησαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές, ανατρέποντας την πορεία των τελευταίων ετών και εμπλουτίζοντας την με δημοκρατία, διαφάνεια, έλεγχο, συμμετοχή για να υλοποιήσουμε μαζί με τους πολίτες το όραμά μας για την Λάρισα που αγαπάμε.

Σ΄ αυτή την πορεία δεν χωράνε διαχωρισμοί και διασπάσεις. Και όπως έλεγε και ο Αβραάμ Λίνκολν: «Η ψήφος είναι πιο δυνατή και από σφαίρα. Με τη σφαίρα μπορείς να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με τη ψήφο σου μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου»
Στις 25 του Μάη, λοιπόν, ξαναγυρίζει στην πόλη η ελπίδα. Να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία. Η Συμπαράταξη με τον Αυτόνομο ενωτικό συνδυασμό της. Με τη δική σας ψήφο θα είναι εκεί.
Θα νικήσουμε γιατί ενώσαμε και θα ενώσουμε ακόμα περισσότερους".

Την Ενότητα Ως «Όπλο» Προέταξαν Τόσο ο Σούλτης Όσο Και Οι Υπόλοιποι 
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Πόλις» Γιώργος Σούλτης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είμαστε εδώ σήμερα έχοντας καταφέρει αυτό που όλοι σχεδόν προεξοφλούσαν σαν αδύνατο. Καταφέραμε να ενωθούμε, βάζοντας στην άκρη τις διαφορές μας.   Παρατάξεις, κινήσεις και συλλογικότητες  με διαφορετικές προελεύσεις και πορείες, αλλά με έναν κοινό στόχο: την αλλαγή πολιτικής, την αλλαγή της νοοτροπίας, την αλλαγή του  τρόπου διακυβέρνησης στο δήμο μας και την δημιουργία ενός νέου οράματος για τη Λάρισα.
Συγκροτήσαμε την συμπαράταξή όχι σαν μια ευκαιριακή εκλογική και απολίτικη συμμαχία,  αλλά στη βάσει σαφών και ξεκάθαρων πολιτικών θέσεων που εκφράζονται μέσα από το βαθιά πολιτικό κείμενο της κοινής μας διακήρυξης.
Δεν φτάσαμε εδώ με συμφωνίες κορυφής. Όλες οι αποφάσεις μας σαν παρατάξεις και σαν συμπαράταξη ήταν και είναι όλες συλλογικές, δημοκρατικές και πλατεία συμμετοχικές. Λειτουργούμε από τον προεκλογικό αγώνα με τον τρόπο που θα διοικήσουμε αύριο το δήμο. Παρουσιάσαμε ήδη το νέο μοντέλο διοίκησης που θα εφαρμόσουμε στο δήμο μας αμέσως μόλις εκλεγούμε.
Δεν αεροβατούμε, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Οι εκλογές αυτές είναι για την τοπική αυτοδιοίκηση οι κρισιμότερες  μετά την μεταπολίτευση. Οι εκλογές αυτές γίνονται μέσα σε ένα περιβάλλον εκρηκτικό. Η οικονομική κρίση και οι αδιέξοδες κυβερνητικές πολιτικές έχουν οδηγήσει  σε εξαθλίωση μεγάλο μέρος των πολιτών. Η τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα με ένα παραπαίον θεσμικό πλαίσιο, χωρίς πόρους, με ελάχιστο προσωπικό, με διαθεσιμότητες και απολύσεις και με την κεντρική πολιτική σκηνή να βάζει στόχο την ιδιωτικοποίηση των βασικών αγαθών. Το πολιτικό σκηνικό όπως το γνωρίζαμε, κομματικοποιημένο, αλαζονικό και διεφθαρμένο, αυτοδιαλύεται…»

Ο εκπρόσωπος της «Πράσινης Πόλης» Αστέριος Χλωρός παίρνοντας αντίστοιχα τον λόγο είπε:
«Για να φτάσουμε εδώ σήμερα μάθαμε πρώτα ν' ακούμε τον άλλον, να σεβόμαστε τις απόψεις του, να συνθέτουμε και να παίρνουμε αποφάσεις συλλογικά. Ό, τι ακριβώς χρειάζεται η Αυτοδιοίκηση, αυτό που λείπει από τον Δήμο μας σήμερα.
Διακηρύξαμε ότι θέλουμε και θα αγωνιστούμε για ένα δήμο που θα διοικείται από πολίτες ίσους μεταξύ ίσων, που θα σέβεται το δικαίωμα των δημοτών του να απολαμβάνουν όλοι ισότιμα μια ανθρώπινη ζωή στην πόλη και στα χωριά και θα έχουν τη δυνατότητα να ασκούν τα βασικά και αυτονόητα δικαιώματά τους, χωρίς διακρίσεις εξ αιτίας φύλου, ηλικίας, χρώματος ή καταγωγής, κοινωνικής, πολιτικής ή οικονομικής κατάστασης, φυσικού ή πνευματικού μειονεκτήματος και αναπηρίας.
Θέλουμε μια δημοκρατία ζωντανή, συμμετοχική, όχι μόνο πολιτική αλλά και κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και πολιτισμική.
Θέλουμε ένα Νέο Μοντέλο Ανάπτυξης και Διοίκησης  του Δήμου.

Για τον λόγο αυτό χρειάζεται συλλογικότητα και στην διοίκηση ,…είναι απαραίτητη η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ.»
Τέλος, ο εκπρόσωπος Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας (ΑΔΗΠΟΛ), Γιώργος Εμμανουήλ, στην δική του ομιλία, ανέφερε:
«Συγκροτηθήκαμε  ως κίνηση Ανένταχτων Δημοκρατικών Πολιτών Λάρισας  για να συμβάλλουμε ως ρεύμα προοδευτικών εμπειριών και  ιδεών που θέτει τις ανάγκες της τοπικής Λαρισαικής κοινωνίας ως πρώτη προτεραιότητα έναντι κάθε άλλη σκοπιμότητας είτε μικροκομματικής είτε οποιουδήποτε άλλου συντεχνιακού η οικονομικού  λόμπυ.
Συμβάλλουμε ήδη συνεργαζόμενοι στην νέα Συμπαράταξη των 4 αυτοδιοικητικών κινήσεων ενταγμένων και ανένταχτων δημοκρατικών πολιτών στην Προγραμματική εξειδίκευση και σύνθεση των προτάσεών μας και θα καλέσουμε σε δημόσιο διάλογο εντός του τρέχοντος μήνα όλους τους φορείς της πόλης σε θεματικές συσκέψεις για την βιώσιμη παραγωγική ανασυγκρότηση, για την κοινωνική αλληλεγγύη, για τον πολιτισμό της καθημερινότητας, για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής και για να τους παρουσιάσουμε τις προτάσεις μας αλλά και για να συνδιαμορφώσουμε με τις ιδέες τους τό κοινό μας Πρόγραμμα  .
Ολοι μαζί συναποτελούμε την δημοκρατική και προοδευτική Συμπαράταξη κινήσεων, φορέων και πολιτών που μπορεί να συμβάλλει στην παραγωγική, πολιτιστική και κοινωνική αναγέννηση της πόλης και της πατρίδας μας.
Συναγωνιστές κανένας μόνος του στην κρίση όλοι μαζί στον συλλογικό και όμορφο αγώνα της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  για κοινή Προοδευτική Προγραμματική δράση, με  τις αξίες της αλληλλεγύης, δημοκρατίας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.»

Οι πρώτοι 50 υποψήφιοι με την Συμπαράταξη

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι πενήντα, όχι υποστηρικτές όπως συνηθίζεται σ' αυτές τις εκλογές αλλά υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Αυτοί είναι:

 

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

1

Αγιάννης

Τάκης

Συν/χος

2

Αδαμόπουλος

Θάνος

Οικονομολόγος -Δημοτ Σύμβουλος

3

Αναστασίου

Μιχάλης

Απόστρατος Αξιωματικός Αεροπορίας

4

Αντωνίου

Νέστορας

Οικονομολόγος-Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

5

Αράπκουλε 

Δέσποινα

Τραπεζικός-Δημοτ Σύμβουλος

6

Βρέλλιος

Χρήστος

Υπάλληλος ΕΛΤΑ

7

Γιαννακόπουλος 

Κοσμάς

Υπάλληλος ΚΤΕΛ-Σύμβ 2ης Δημ Κοιν

8

Γκάτσικος

Αλέξανδρος

Γεωπόνος

9

Γκουντρουμπή 

Λία

Ιστορικός -Δημ Υπάλληλος-Σύμβ 4ης Δημ Κοιν

10

Δαούλας 

Γεώργιος

Στρατιωτικός-Σύμβ 1ης Δημ Κοινοτητας

11

Δεδούσης

Νίκος

Οικονομολόγος-Υπ Οικονομικού Επιμελητηρίου

12

Δεληγιάννης

Δημήτρης

Φιλόλογος-Νομικός-Υπ Εκπαιδευσης ΚΕΘΕΑ

13

Ζησόπουλος 

Βάϊος

Αρχιτέκτων Μηχανικός-Πρ Πρόεδρος Αρχιτεκτόνων

14

Ιωαννίδης 

Δημήτρης

Εκπαιδευτικός - Φυσικός

15

Καλαφάτη

Ζωή

Εκπαιδευτικός-Μελετήτρια-ΔΣ ΔΗΠΕΘΕ

16

Καλτσάς 

Νίκος

Πολιτικός Μηχανικός

17

Καμάρης

Περικλής

Φυσικός

18

Κατσαγιώργη

Σοφία

Απόφοιτη ΤΕΙ-Άνεργη

19

Καφές

Θεόδωρος

Εκπαιδευτικός ΤΕΙ- Οικονομολόγος

20

Κυριτσάκας 

Βάϊος

Επαγγελματίας-Δημοτικός Σύμβουλος

21

Κωσταρόπουλος

Γεώργιος

Γεωπόνος

22

Λιόλιος

Δημήτριος

Νοσηλευτής Ψυχικής Υγείας

23

Μαβίδης

Δημήτρης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

24

Μητσιου

Τάνια

Άνεργη

25

Μίχη-Τσιτσανούδη

Ευθαλία

Εκπαιδευτικός

26

Μούλιας

Αχιλλέας

Οικονομολόγος

27

Μπαλογιάννης

Γιώργος

Συν/χος Βιβλιοπώλης

28

Μπαμπαλής

Δημήτρης

Ιατρός ΕΣΥ-Κοινωνικό Ιατρείο

29

Μπουσμπούκης

Γιάννης

Παιδίατρος

30

Νικούλη

Βάσω

Αθλήτρια Φιλαθλητικού-Προπονήτρια

31

Ντάβος 

Θόδωρος

Συν/χος Διαιτητής Ποδοσφαίρου

32

Ντουλαβέρη

Αριάδνη

Ελεύθ Επαγγελματίας

33

Οικονόμου 

Αντώνιος

Εκπαιδευτικός- Γυμναστής

34

Παπαιωάννου

Άννα

Εκπαιδευτικός

35

Παπανώτας

Στέφανος

Δάσκαλος

36

Πόχος

Ιωάννης

Διαφημιστής

37

Πράπας

Κώστας

Πρ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

38

Σαρρής

Μάνθος

Επαγγελματίας Επικοινωνίας

39

Σβάρνα-Μουστάκα

Αγορίτσα

Εκπαιδευτικός

40

Σδράλη 

Ελένη

Ιδιωτικός Υπάλληλος

41

Σουλούκου

Ασπα

Δικηγόρος-Δημοτ Σύμβουλος

42

Σούλτης

Γεώργιος

Εκπαιδευτικός ΤΕΙ - Ηλεκτρολ Μηχ-Δημ Σύμβουλος

43

Τάχος 

Δημήτρης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

44

Ταχούλας

Γεώργιος

Επαγγελματίας

45

Τζαβολάκη

Μαρία

Καθηγήτρια Γερμανικών

46

Τσεκούρας

Σίμος

Ιδιωτικός Υπάλληλος-Ανεργος

47

Τσιλιμίγκας

Χρίστος

Δημοσιογράφος

48

Χατζηγρίβας 

Άρης

Εκπαιδευτικός- πληροφορικός

49

Χλωρός

Αστέριος

Εργοδηγός Δημοσίων Έργων

50

Ψάρρα-Περήφανου

Άννυ

Ψηφιδογράφος


 

Ετικέτες Καλογιάννης    συμπαραταξη    υποψήφιοι    ΔΩΛ   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Μαρτίου 2014 22:21

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΩς... Έτοιμος Για Δήμαρχος! Καλογιάννης: «Ενώνουμε Όταν Οι Άλλοι Κατακερματίζονται» - Οι Πρώτοι 50 Υποψήφιοι (φωτο) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων