Κυριακη 29 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Η Στήριξη Της ΝΔ Στον Τζανακούλη Του Έκατσε Στο Στομάχι... Παραιτήθηκε Από Τη ΝΟΔΕ Λάρισας Ο Β. Πολυμέρου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Έπεσε από τα σύννεφα ο "γαλάζιος" Λαρισαίος έμπορος... Λες και δεν ξέρει τον τρόπο που λειτουργούν τα κόμματα και δη τα κυβερνητικά!

Η δήλωση στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπο του δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη από τον (Λαρισαίο) γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο έχει προκαλέσει πολλά "εγκεφαλικά" στην πόλη... Και οι αντιδράσεις άρχισαν. Με επιστολή του το βράδυ του Σαββάτου στη ΝΟΔΕ Λάρισας ο τομεάρχης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Βασίλης Πολυμέρου δηλώνει την έκπληξη του για τη δήλωση Παπαμιμίκου και την αλλαγή στη στάση του, επιτίθεται για μία ακόμη φορά στο δήμαρχο παραθέτοντας μια σειρά από ενέργειες του που -σύμφωνα με τον Πολυμέρου- τον έφεραν σε αντιπαράθεση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης και στο τέλος το "μπουμπουνάει": παραιτείται από τη ΝΟΔΕ Λάρισας!

Αναλυτικά η δήλωση Πολυμέρου: 

"Προς ΝΟΔΕ Λάρισας
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την δήλωση στήριξης του κ. Παπαμιμίκου ως γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στην πέμπτη υποψηφιότητα Τζανακούλη για τον Δήμο Λαρισαίων. Είναι ο ίδιος ο κύριος Παπαμιμίκος που ως νέος άνθρωπος πριν λίγο καιρό διαβεβαίωνε τους Λαρισαίους Νεοδημοκράτες ότι δεν θα δοθεί χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία , ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ότι η Νέα Δημοκρατία θα απελευθερώσει τις τοπικές κοινωνίες.
Τι πραγματικά άλλαξε; Γιατί ο κ. Παπαμιμίκος δεν διαβουλεύτηκε με την τοπική κοινωνία ή γιατί δεν ρωτήθηκαν τα τοπικά στελέχη ή έστω η Νομαρχιακή Επιτροπή;
Ως εκπρόσωπος για πολλά χρόνια των τοπικών εμπόρων και μικρομεσαίων επιχειρηματιών τόσο στον κομματικό μηχανισμό όσο και στους τοπικούς κλαδικούς συλλόγους και φορείς αγανακτώ.
Αγανακτώ καθώς η δημοτική αρχή Τζανακούλη με μια σειρά ενεργειών της τα τελευταία χρόνια έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τους τοπικούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες.
Να ξεκινήσω με το παζάρι της Λάρισας .Να θυμηθώ το «χωριό του Αι Βασίλη» στην σκεπαστή της Νεάπολης , που στήθηκε από τον δήμαρχο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων των εμπόρων επαγγελματιών καθώς και των φορέων της πόλης . Να συνεχίσω με την ασυδοσία στους πεζοδρόμους και την παντελή έλλειψη πινακίδων σήμανσης που να καθοδηγούν τους επισκέπτες προς το κέντρο ή το αρχαίο θέατρο!
Να θυμηθώ επίσης τα θλιβερά ποσοστά τουριστικής επισκεψιμοτητας , αφού 16 χρόνια χωρίς σχέδιο για τον τουρισμό τα μόνα πολιτιστικά δρώμενα είχαν να κάνουν με παράγκες παζάρια και πανηγύρια .
Απέναντι σε όλα αυτά ως νέος άνθρωπος που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται σʼ αυτή την πόλη αντιδρώ. Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας απαιτώ να ακούγεται η φωνή της πραγματικής βάσης.
Για όλα τα παραπάνω παρακαλώ δεχτείτε την παραίτηση μου από την θέση του τομεάρχη Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας επιλέγοντας να συμπαραταχθώ με τους συναδέλφους μου στην τοπική αγορά και με τους απογοητευμένους μεν υπερήφανους δε συναγωνιστές μου της βάσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας.

Πολυμέρου Βασίλης"

Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 10:19

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING: Νομοθέτηση Τώρα! Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Ριζικές Aλλαγές Kαι Όχι «Μερεμέτια» Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Εν Αρχή Ην Η ..Δασκάλα! Της Ελένης Αξιόγλου
Περί Eλπίδας Kαι Ψεύδους Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου*
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΗ Στήριξη Της ΝΔ Στον Τζανακούλη Του Έκατσε Στο Στομάχι... Παραιτήθηκε Από Τη ΝΟΔΕ Λάρισας Ο Β. Πολυμέρου! Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων