Κυριακη 27 Ιουλιου 2014

Παντελής

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Διαμάντος: Ήρθε Η Ώρα Να Ξαναγράψουμε Ιστορία ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων, με αυτοπεποίθηση και πραγματικά κάνοντας ηγετική εμφάνιση ξεκίνησε την ομιλία του ο επικεφαλής της Νέας

Λάρισας και υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων κ. Ντίνος Διαμάντος, στο ιδρυτικό συνέδριο της δημοτικής κίνησης, που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Ωδείο.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη σήμερα το πρωί και ο κ. Διαμάντος ξεκίνησε την ομιλία έχοντας μικρόφωνο – ψείρα και όχι σταντ όπως συνηθίζεται, λέγοντας «Λαρισαίες και Λαρισαίοι, ήρθε η ώρα να ξαναγράψουμε ιστορία, ήρθε η ώρα της Νέας Λάρισας. Η κρίση είναι πρωτίστως αξιών, ηθική και πολιτική. Πρέπει να δούμε την ιστορία της πόλης…».


Στο ΔΩΛ έδωσε το παρών ο περιφερειάρχης Θεσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ο οποίος δεν παρέμεινε για πολύ αφού είχε υποχρεώσεις. Επίσης εκεί ήταν,ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομήτσας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Αδάμ, ο πρόεδρος ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ. Βασίλης Κόκκαλης και πολλοί άλλοι.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της η αρχαιολόγος και μέλος της οργανωτικής επιτροπής της Νέας Λάρισας, κ. Μαρία Νούσια.
Πριν την ομιλία του Διαμάντου, μίλησε ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας που εξήγησε γιατί στέκεται στο πλευρό του Διαμάντου, κάνοντας λόγο για 3 σημαντικές λέξεις: Διαφάνεια, έλεγχος, λογοδοσία.


Λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο κ. Διαμάντος το βίντεο γουόλ όπως θα δείτε και στα βίντεο του press-a.gr, έδειξε πλάνα της πόλης από ψηλά με την λήψη να γίνεται από ελικόπτερο, ενώ ταυτόχρονα έγινε ιστορική αναδρομή της πόλης. Επίσης, υπήρξε βίντεο όπου μίλησαν πολίτες της πόλης αναλύοντας το τι θέλουν από τον επόμενο δήμαρχος Λαρισαίων και ποια στοιχεία πρέπει να διαθέτει.
Μεταξύ άλλων ο Ντίνος Διαμάντος στην ομιλία του τόνισε πως: «η κοινωνική αναφορά είναι το σημαντικότερο για εμάς. Στόχος μας είναι μία αξιοβίωτη πόλη».


Έκανε αναφορά στην καθαριότητα και την ύδρευση και τόνιζε διαρκώς την μεγάλη σημασία που έχει η σχέση που πρέπει να έχει ο δήμος με τους δημότες του.
Στο τέλος της ομιλίας του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στον ρόλο που πρέπει να παίξουν οι νέοι στην πόλη και εκείνη την στιγμή πλαισιώθηκε από πολλούς νέους ανθρώπους πάνω στη σκηνή της αίθουσας.
Μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία του κ. Διαμάντου έγινε ψηφοφορία για την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου δημάρχου.

 

Πολυμέσα

Ετικέτες Διαμάντος    Συνέδριο    νεα λαρισα   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 15:28

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΔιαμάντος: Ήρθε Η Ώρα Να Ξαναγράψουμε Ιστορία ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων