Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

ΣΟΚ Στη Νίκαια: 12χρονος Έπεσε Νεκρός Από Κυνηγετικό Όπλο

Νοε 07, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Τραγωδία το βράδυ της Τετάρτης στη Νίκαια Λάρισας, με ένα 12χρονο αγόρι να τραυματίζεται θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες

ο 12χρονος Αλέξανδρος Χλιάπης επεξεργαζόταν μια κυνηγετική καραμπίνα, του πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο... Δυστυχώς το όπλο δεν ήταν άδειο, εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον πετύχει στο κεφάλι. Το παιδί μεταφέρθηκε από τη Νίκαια στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας που εφημέρευε χθες βράδυ, όπου εκεί γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πιο αναλυτικά οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μικρός περιεργαζόταν μαζί με τον 14χρονο αδελφό του, την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα τους. Οι δύο πιτσιρικάδες περίπου στις 11 το βράδυ, παρακολουθούσαν ποδοσφαιρικό αγώνα σε δωμάτιο του σπιτιού τους, και κάτω από  συνθήκες που διερευνούνται το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα τα σκάγια να χτυπήσουν θανάσιμα το παιδί που μέσα σε λίγα λεπτά κατέληξε.

Οι γονείς μόλις άκουσαν τον πυροβολισμόι, έτρεξαν στο δωμάτιο και αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα. Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου με ασθενοφόρο κατέφτασαν άμεσα, αλλά ήτνα αργά. Τα ξημερώματα και λίγο μετά το θλιβερό συμβάν στο σπίτι πήγε η αστυνομίαγια να διερευνήσει το τι ακριβώς συνέβη. Εκεί έφτασε και ειδικός γιατρός - ψυχολόγος για την ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας. Ο πατέρας του μικρού είναι ένας από τους ιδιοκτητες της γνωστής ομώνυμης βιομηχανίας δομικών προϊόντων «Βιομπλόκ».


 

Ετικέτες Νεκρός    12χρονος    νικαια    Όπλο   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2013 09:56

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣΟΚ Στη Νίκαια: 12χρονος Έπεσε Νεκρός Από Κυνηγετικό Όπλο Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων