Παρασκευη 14 Φεβρουαριου 2014

Βαλεντίνος, Βαλεντίνη

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Στυγνός Εκβιαστής Ο Λαρισαίος... Ζήτησε Λεφτά Για Να Της Επιστρέψει Τα Κλοπιμαία

Σεπ 25, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνελήφθη 37χρονος στη Λάρισα για κλοπή και απόπειρα εκβίασης

Ο συλληφθείς αφαίρεσε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 49χρονης ημεδαπής έναν εκτυπωτή κι έγγραφα του οχήματος και στη συνέχεια επικοινωνώντας τηλεφωνικά μαζί της, τής ζήτησε χρήματα για να τις επιστρέψει τα κλοπιμαία. Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο για το περιστατικό:

Συνελήφθη, χθες (24-09-2013) το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 37χρονος ημεδαπός, για κλοπή και απόπειρα εκβίασης σε βάρος 49χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες (24-09-2013), ο 37χρονος αφαίρεσε από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο της 49χρονης ένα μη λειτουργικό εκτυπωτή κι έναν φάκελο που περιείχε έγγραφα σχετικά με το όχημα (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, άδεια ικανότητας οδήγησης και κάρτα ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο.).

Το πρωί της ίδιας ημέρας, λίγες ώρες μετά την κλοπή, ο συλληφθείς τηλεφώνησε στη 49χρονη και της ζήτησε να του καταβάλει χρηματική αμοιβή, το ύψος της οποίας δεν καθόρισε, προκειμένου να της επιστρέψει τα κλοπιμαία. Σε ραντεβού που κανονίστηκε μεταξύ τους, μόλις ο 37χρονος παρέδωσε στη 49χρονη τον αφαιρεθέντα φάκελο με τα έγγραφα, ενεδρεύοντες αστυνομικοί επενέβησαν και ακινητοποίησαν τον 37χρονο.

Τα έγγραφα παρελήφθησαν απευθείας από την 49χρονη, ενώ στην κατοχή του 37χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο, η προέλευση του οποίου διερευνάται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ετικέτες κλοπή    εκβιασμός   
Κατηγορία Τοπικά Νέα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

diamantos
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Τρόικα Λειτούργησε Σαν ...Χασάπης Του Μπάμπη Παπασπύρου (Γραμματέας Τεκμηρίωσης και Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητοι Έλληνες)
Ακριβά Μου Διόδια... Της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας
Η Παραίτηση Του Εικαστικού - Δωρητή Κ. Πανιάρα Απο Την Πινακοθήκη Λάρισας Του Μάριου Ξηρομερίτη ( Χειρουργός ουρολόγος - π. Πρόεδρος Πινακοθήκης Λάρισας –Μουσείο…
Τα Τρένα Των Συμπτώσεων... Της Ευφροσύνης Πάλλα, φοιτήτριας Ιατρικής
Ας Μην Αφήσουμε Την Κληρονομιά Μας Να Γίνει Ερείπια Του Μάριου Ξηρομερίτη (Χειρουργός ουρολόγος Π. πρόεδρος Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.ΙΚατσίγρα)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΣτυγνός Εκβιαστής Ο Λαρισαίος... Ζήτησε Λεφτά Για Να Της Επιστρέψει Τα Κλοπιμαία Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων