Τεταρτη 23 Οκτωβριου 2013

Ιάκωβος

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Πολιτικός «Αρραβώνας» Διαμάντου-Καραμπάτσα!

Ιουλ 16, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαμάντος- Καραμπάτσας είναι έτοιμοι να σφραγίσουν τον πολιτικό τους "αρραβώνα" με φόντο το δήμο Λαρισαίων!

Σας είχαμε γράψει πριν του Αγίου Πνεύματος ακόμα (στη στήλη "Πάρτο Αλλιώς") ότι η μεγάλη μεταγραφή του Ντίνου θα είναι από την παράταξη "Λαρισαίων Πόλις", εννοώντας τον αντιπρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και δεύτερο (ας όψεται ο Γιάννης Αλεξούλης!) σε σταυρούς στην παράταξη του το 2010. Ήταν φανερό το τελευταίο διάστημα ότι, από την ώρα που πήρε το καπελάκι του και έφυγε από επικεφαλής της "Λαρισαίων Πόλις" ο Γιάννης Σάπκας και ανέλαβε στη θέση του ο Γιώργος Σούλτης, ο Κώστας Καραμπάτσας δεν αισθανόταν και πολύ άνετα με τους μέχρι πρότινος συντρόφους του.

Το γυαλί είχε ραγίσει ήδη από τη νύχτα της εκλογής Σούλτη, όχι με τον ίδιο τον επικεφαλής αλλά με στελέχη της παράταξης στα οποία δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα συμπαθής... Γι' αυτό λοιπόν και οι διαφοροποιήσεις, οι πολλές απουσίες από τις μαζώξεις της δημοτικής ομάδας, ενώ και η χθεσινή του καταγγελία για τη ΔΕΥΑΛ και επίθεση (ουσιαστικά) στον Τζανακούλη προξένησε απορίες. Και αυτό γιατί δεν είναι εκπρόσωπος της παράταξης στη ΔΕΥΑΛ ο Καραμπάτσας αλλά ο Δημήτρης Δεληγιάννης, άρα το λογικό θα ήταν να προχωρήσει αυτός σε ανάλογη κίνηση. Προφανώς όμως ο "Κωστής" λειτούργησε με το βλέμμα στην επόμενη μέρα...

Ο Ντίνος Διαμάντος ξέρει καλά ότι ο μεγάλος του αντίπαλος ("νιάου-νιάου" Κώστας Τζανακούλης) κατέχει το παιχνίδι των δημοτικών εκλογών πολύ καλύτερα από τον ίδιο. Έχει την εμπειριά, τους συνεργάτες και τα "εφόδια" για να φέρει εις πέρας με επιτυχία μια προεκλογική εκστρατεία. Που ποντάρει λοιπόν ο πρόεδρος του ΤΕΕ; Στο...αντιΤζανακουλικό μπλοκ! Που δεν είναι και λίγοι εδώ στη Λάρισα αυτοί που το απαρτίζουν... Και σε ανθρώπους σαν τον Καραμπάτσα που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία σε δημοτικές εκλογές, έχουν τη δική τους δεξαμενή ψηφοφόρων που μπορούν (;) να μεταφέρουν όπου κι αν πάνε ενώ είναι αποδεδειγμένα εδώ και χρόνια στην "κόντρα" με τον δήμαρχο. Άρα, μεταγραφή-λαχείο για τον Ντίνο!

Στο δια ταύτα: οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν όλη μέρα σήμερα και, προφανώς, ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τις ανακοινώσεις του "αρραβώνα". Αλλά έχουν και ενδιαφέρουσα παρέα στο αποψινό "σουαρέ": τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Γιώργο Τσιαπλέ, ο οποίος δεν έκρυβε το τελευταίο διάστημα ότι ετοιμάζεται για κάθοδο με τον Διαμάντο αλλά και τον γνωστό Λαρισαίο διαφημιστή, Χρήστο Γενιτσεφτσή. Να θυμίσουμε για όσουν έχουν κοντή μνήμη ή δεν γνωρίζουν ότι και αυτοί οι δύο ήταν υποψήφιοι στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με την "Λαρισαίων Πόλις". Τρεις-τρεις τους παίρνει ο Ντίνος απ' τον Σούλτη; Και έπεται συνέχεια...Άντε καλά στέφανα!

Ετικέτες Διαμάντος    Καραμπάτσας   
Κατηγορία Τοπικά Νέα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 15:39

Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Αγης Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013 12:02 δημοσιεύθηκε από Αγης

    Ασε μας ρε παιδάκι μου με τον χασοδίκη και το χασομέρη. Δεν έχεις κανένα άλλο πρόσωπο να προβάλλεις χορτάσαμε κάρβουνο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Εκλογές Λάρισας: Νικητής Η Συμμετοχή Και Η Ενότητα Του Μάριου Ξηρομερίτη - Δημοτική Κίνηση "Νέ@ Λάρισα"
"Όχι Άλλα Δάκρυα Για Το Αεροδρόμιο" Toυ Απόστολου Παπατόλια, ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου - πρώην νομάρχη
Όλοι Οι Καθαροί... Όλοι Οι Άξιοι... Του Μπάμπη Παπασπύρου*
Μια Νέ@ Ματιά Από Μια Νέ@ Λάρισα Για Το Περιβάλλον ! Toυ Μάριου Ξηρομερίτη, μέλους Νέ@ς Λάρισας
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΤοπικα ΝεαΠολιτικός «Αρραβώνας» Διαμάντου-Καραμπάτσα! Top of Page

Τοπικά Νέα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων