Τεταρτη 31 Ιουλιου 2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Νάντια Μπουλέ: Οι Προηγούμενες Σχέσεις Της Και Η Προσωπική Της Ζωή Σήμερα

Μαϊ 04, 2013
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει ήδη να θεωρείται καταξιωμένη στον ευρύτερο χώρο της ελληνικής showbiz,

ενώ τα πολλαπλά ταλέντα της είναι αυτά που δυσκολεύουν κοινό και κριτικούς να την κατηγοριοποιήσουν. Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ.

Συμφωνείς με το χαρακτηρισμό «η πιο παρεξηγημένη τηλεοπτική περσόνα της τελευταίας πενταετίας» που σου έχουν αποδώσει; Θεωρείς ότι σε έχουν κρίνει άτομα που δεν ξέρουν καν τι άνθρωπος είσαι πραγματικά;

Προφανώς και με έχουν κρίνει άνθρωποι που δεν με ξέρουν, αλλά έτσι συμβαίνει με όλα τα πρόσωπα σε αυτόν το χώρο και δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Το πρόβλημα προκύπτει όταν αναπαράγεται μια εικόνα «με το ζόρι», χωρίς να βασίζεται σε γεγονότα, κυρίως γιατί είναι πιο εύκολο για τα Μέσα να έχει ο καθένας από μια ταμπέλα που τον ακολουθεί.

Είναι κίνητρο για σένα να πρέπει να αποδεικνύεις ότι μια «όμορφη-ξανθιά» μπορεί να είναι και πολύ ταλαντούχα ή δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη των γύρω σου τόσο πολύ;

Φυσικά και με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, απλώς με τον καιρό μαθαίνεις ποια γνώμη μπορεί να σε βοηθήσει και ποια είναι κακοπροαίρετη, άρα εντελώς περιττή. Πάντως, δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να αποδείξω το οτιδήποτε, θέλω μόνο να νιώθω ότι είμαι «μέσα» σε αυτό που κάνω.

Ανάμεσα σε παρουσίαση, τραγούδι, θέατρο, πού νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου; Πού νομίζεις ότι έχεις

και μπορείς να δώσεις περισσότερα;

Μου την έχουν κάνει πολλές φορές αυτή την ερώτηση και κάθε φορά αναρωτιέμαι αν μπορώ να βάλω πράγματα που αγαπώ σε ζυγαριά. Δεν ένιωσα ποτέ μέχρι σήμερα ότι έπρεπε, ούτε ότι μπορούσα να δώσω μια απάντηση σε αυτό. Σαν να ρωτάς μια γυναίκα να διαλέξει αν προτιμά να είναι νοικοκυρά, μαμά ή εργαζόμενη. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι στην τηλεόραση βάζεις σε εγρήγορση τη λογική σου, ενώ στο τραγούδι το συναίσθημα και αυτό είναι που τα κάνει πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με το μιούζικαλ και ερωτοχτυπήθηκα ακαριαία. Πραγματικά δεν περίμενα ποτέ ότι θα άνοιγε ένας τόσο καινούργιος κόσμος μπροστά μου, που χρειάζεται υπερβολικά πολλή δουλειά και αφοσίωση.

Πώς αντιμετωπίζεις τον ανταγωνισμό στη δουλειά σου;

Υπάρχει όντως πολύς, αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά πέρα από το να εστιάζω σε μένα και όχι στους άλλους και να προσπαθώ να βελτιώνομαι!

Από τις μέχρι τώρα σχέσεις σου θεωρείς ότι με έναν άνθρωπο εκτός τηλεόρασης είναι πιο εύκολη η συμβίωση;

Νομίζω ότι είναι κυρίως θέμα ανθρώπου και χαρακτήρα και όχι δουλειάς. Σαφώς βοηθά όταν κινείστε στον ίδιο χώρο και μπορεί να κατανοήσει τα περίεργα ωράρια και τις άλλες υποχρεώσεις σου, χωρίς να χρειάζεται να εξηγείς, αλλά μπορεί να γίνει πολύ κουραστικό το να μιλάς συνεχώς για δουλειά με τον άνθρωπό σου. Απλώς είναι πιο πιθανό να κάνεις σχέση με έναν άνθρωπο από τον ίδιο χώρο, δεδομένου του χρόνου που περνάς και των συναναστροφών που έχεις.

Κρατάς φιλικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους σου;

Στις περισσότερες περιπτώσεις ναι και είναι σπουδαίο πράγμα η αλληλοεκτίμηση μετά από μια σχέση.

Θα σου κάνω και την κλασική ερώτηση και προσδοκώ σε μια μη κλασική απάντηση: Είσαι ερωτευμένη αυτό τον καιρό;

Είναι πολύ ήρεμα τα πράγματα αυτή την περίοδο στη ζωή μου. Πρωτοτύπησα; (γέλια)

Νoμίζω, έπειτα και από το πέρασμά σου από το «Τop chef», ότι είσαι από τις πλέον κατάλληλες να μας απαντήσει αν εντέλει «ο έρωτας περνάει πρώτα από το στομάχι».

Για μένα ναι! Συνδέω πολύ το συναίσθημα με το φαγητό και πιστεύω ότι το να μαγειρεύεις για τον άνθρωπό σου είναι μια έμπρακτη γλυκιά καθημερινή κίνηση αγάπης.

Την οικογενειακή ζωή, όσο περνούν τα χρόνια, την έχεις στο μυαλό σου; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου σύζυγο με παιδιά και όλα τα παρελκόμενα;

Σε αυτήν τη φάση, όχι, δεν τη φαντάζομαι. Για να κάνεις αυτό το βήμα, πιστεύω ότι πρέπει να νιώθεις ολοκληρωμένος ως άνθρωπος σε πολλά επίπεδα και να έχεις βρει και τον άνθρωπο που θα σε εμπνεύσει να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Έχω ακόμα πολλά κενά να καλύψω μέχρι να φτάσω σε αυτό το σημείο.

 

Πηγή: yupiii.gr

Ετικέτες Μπουλέ   
Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Αυτοί Δεν Είναι Έλληνες...  Τι σχέση έχουν οι πολιτικοί που με την υπογραφή τους ξεπούλησαν την…
Nα Πουλάς, Αλλά Και Να Κερδίζεις Την εβδομάδα που έφυγε δυο σπουδαίοι επαγγελματίες αθλητές αποφάσισαν να αφήσουν τον…
Η Μεγάλη Ώρα Για Την Πατρίδα... Απόψε θα γίνει στη Βουλή η ψηφοφορία για το Πολυνομοσχέδιο. Το Πολυνομοσχέδιο…
Παραπονάκια Στον Απόηχο Της Παράστασης "Βαφτίσια" Μπορεί να μην έπεφτε καρφίτσα χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ όπου…
Ανέκδοτο: Ο Λαρισαίος Και Ο Αθηναίος Τρακαρει ένας αθηναίος με ένα λαρισαίο. Γυρνάει ο αθηναίος στο σπίτι και…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΝάντια Μπουλέ: Οι Προηγούμενες Σχέσεις Της Και Η Προσωπική Της Ζωή Σήμερα Top of Page

Παράξενα

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων