Σαββατο 31 Οκτωβριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Έφυγε Από Λάρισα Και Κάνει Θραύση Στο... Ισραήλ! Ιδού Η Εκρηκτική Τραγουδίστρια Και Τηλέπερσόνα... (ΦΩΤΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Tην έχασαν οι φανατικοί θαυμαστές της από τις πίστες της Λάρισας και γενικά της Θεσσαλίας αλλά και οι τηλεθατές αφού το κορίτσι είναι και τηλεπερσόνα...

Ο λόγος για την γνωστή τραγουδίστρια Βίκυ Νάσιου που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη Λάρισα αφού τα τελευταιά χρόνια εμφανιζόταν σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά της πόλης αλλά και στην υπόλοιπη Θεσσαλία.

 

 

Είχε γίνει σχεδόν... Λαρισαία, με τους φίλους της και τις παρέες της να βρίσκονται Λάρισα ενώ εκτός από το τραγούδι, ήταν και συμπαρουσιάστρια σε μουσική εκπομπή του Astra TV.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια λοιπόν που ξεκίνησε για μια περιοδεία στο Ισραήλ αρχές καλοκαιριού, αντί για 10-15 μέρες έχει σχεδόν ριζώσει εκεί αφού έκλεισε τρίμηνο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως έγινε αυτό; Φτάνοντας στο Ισραήλ για καποιες προγραμματισμενες εμφανισεις με τον Μακη Χριστοδουλοπουλο κ την υπολοιπη ορχηστρα του, η Βίκυ Νάσιου δέχθηκε πρόταση να συνεχισει σόλο τις εμφανισεις της για ολο το καλοκαιρι στην ευρυτερη περιοχη.

 

 

 

 

Η όμορφη τραγουδίστρια κάνει θραύση στο Ισραήλ και όπως πάει το πράγμα, δεν αποκλείεται να βγάλει και... παρέλαση (28η Οκτωβρίου) εκεί!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο κοσμος την υποδεχθηκε θερμα σαν show-woman, λάτρεψαν το ''Θα φορέσω τα καλά μου'' (το καινούριο της τραγούδι σε στίχους Γιάννη Μαλλιά και μουσική Άγγελος Σαρόγλου) με αποτέλεσμα σχεδον σε καθε της εμφάνιση να φεύγει με την αγκαλια γεματη λουλουδια.

Τι λέει για την εμπειρία της αυτή στο Ισραήλ η Βίκυ;

''Εχω μεινει πραγματικα εκπληκτη με το γεγονος οτι ο κοσμος ειναι τοσο φιλοξενος οπως εμεις οι Ελληνες. Εννοειται οτι υπαρχουν αρκετοι Ελληνες 2ης κ 3ης γενιας οι οποιοι μας ακολουθουν κ στηριζουν την Ελληνικη μουσικη. Εννοειται οτι αρκετες φορες πολλοι δεν με αναγνωρισαν σε διαφορα μερη που πηγα για να προσκυνησω λογω του οτι οι επισκεψεις στους χωρους αυτους απαγορευουν το προκλητικο ντυσιμο το μακιγιαζ κ ολα αυτα που μας μεταμορφωνουν το βραδυ.

Και φυσικά εννοειται οτι δεν εχω παραλειψει να επισκεφτω τη Νεκρα θαλασσα που φημιζεται για τα ιαματικα νερα της καθως κ τα διασημα σπα (φωτο στη σαουνα). Μεσα σε ολα προλαβα να δω κ αγωνα της Maccabi Tel Aviv και βεβαια την ερημο Σαχάρα.

 

Τι να πρωτοπώ? Καθε μερα στο Ισραηλ ειναι μια καινουργια εμπειρια.Το οτι συνυπαρχουν Χριστιανοι, Μουσουλμανοι, Εβραιοι ολοι μαζι ειναι κ αυτο κατι το μαγικο. Μεσα σε 20 μερες ειδα την αλλαγη του ετους για τους Εβραιους που για αυτους μπηκαμε στο 5737, κ τη μερα του Αλλαχ για τους Μουσουλμανους που γιορταζεται σφαζοντας κ σουβλιζοντας αρνι οπως το δικο μας Πασχα. Και ολα αυτα μεσα στον Οκτωβριο.''


Καλό και...χρυσοφόρο το Ισραήλ για τους καλλιτέχνες που διαπρέπουν εκεί όπως η Βίκυ Νάσιου, ωστόσο ο νόστος για την Ελλάδα υπάρχει πάντα. Πόσο μάλιστα όταν είναι και εδώ περιζήτητοι! Ηδη στην πληθωρική τραγουδίστρια εχουν ''σκάσει'' αρκετές προτασεις απο νυχτερινα μαγαζια για επαναπατρισμό στην Ελλαδα, οποτε η Βίκυ αργά ή γρήγορα πάλι... ''δικιά μας θα 'ναι''!

 

 

Δείτε φωτό και θα καταλάβετε γιατί ''έσκισε'' στο Ισραήλ η Βίκυ Νάσιου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία Life & Style

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Για Την Απελευθέρωση Της Λάρισας Από Τους Κατακτητές Καλόγηρος Τηλέμαχος, Πρόεδρος Πραρτήματος Λάρισας Της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
Η Ελλάδα Της Λήθης Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου, Δικηγόρου-Περιφερειακού Συμβούλου
Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeLife & StyleΈφυγε Από Λάρισα Και Κάνει Θραύση Στο... Ισραήλ! Ιδού Η Εκρηκτική Τραγουδίστρια Και Τηλέπερσόνα... (ΦΩΤΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων