Κυριακη 11 Οκτωβριου 2015

Φιλίππου εκ των επτά διακόνων του εν Τράλλεσιν

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Που Θα Xτυπήσει Η Κακοκαιρία Τις Επόμενες Ώρες - Οι Καταιγίδες Ρήμαξαν Την Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκτακτη ανακοίνωση από την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας με οδηγίες για να προφυλαχθείτε από την κακοκαιρία! - Χειρότερη μέρα το Σάββατο

Το καλοκαίρι πέρασε, το καλοκαίρι πάει! Σήμα κινδύνου για την κακοκαιρία, αφού το επόμενο τριήμερο αναμένεται να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η κακοκαιρία θα πλήξει και πάλι τις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον καιρό να δυσκολεύει τις μετακινήσεις.


Στην κατεύθυνση αυτή, η γ.γ. Πολιτικής Προστασίας έχει εκδώσει ειδική ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να πάρουν προφυλάξεις αν βρίσκονται στις περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ:
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που σημειώνονται στα δυτικά και τα βόρεια θα συνεχιστούν κατά περιόδους και θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι. Σταδιακά μέχρι αύριο Σάββατο θα επηρεαστούν και άλλες περιοχές.
Ήδη, βρέχει στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Δυτική Στερέα, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία και την Δυτική Πελοπόννησο.
Το Σάββατο θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και σε όλα τα Ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης) και πιθανόν στα δυτικά της Κρήτης και τις Δυτικές Κυκλάδες.


Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στα δυτικά και στην Πελοπόννησο και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, την Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και τις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ή θα σταματήσουν.
Μέχρι το βράδυ στο "μάτι" της καταιγίδας και η Αττική.
Την Κυριακή, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Μακεδονία και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στις Σποράδες και την Θεσσαλία.

Δραματικές ώρες στην Κεφαλονιά!


Παράλληλα, χάος επικρατεί στο νησί της Κεφαλονιάς από το απόγευμα της Παρασκευής εξαιτίας του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που πλήττει το νησί από νωρίς το μεσημέρι.

Η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε στις τρεις το μεσημέρι, κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να μετατρέψει τους δρόμους σε ορμητικά ποτάμια που παρέσυραν στο διάβα τους αυτοκίνητα, τραπέζια, καρέκλες και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους.
Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε οδηγούς από τα αυτοκίνητά τους ενώ προβλήματα υπάρχουν στις περισσότερες περιοχές του νησιού με τις κατολισθήσεις να έχουν κλείσει αρκετούς δρόμους.
Στην Πύλαρο, η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, ενώ πολλά προβλήματα υπάρχουν στον Καραβόμυλο, στον Κούταβο, στα Χελμάτα, ενώ κλειστή στη διέλευση οχημάτων όπως μάθαμε είναι και η Κρανιά.

 

Την κατάσταση επιβάρυνε ακόμα περισσότερο η διακοπή ρεύματος τόσο στην Κεφαλονιά όσο και στην Ιθάκη.
Η διακοπή κράτησε για περίπου τέσσερις ώρες.
Το ρεύμα επανήλθε στις επτά το απόγευμα στην Κεφαλονιά και στην Ιθάκη, οπότε σταμάτησε και η βροχή, με τα προβλήματα ωστόσο να παραμένουν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ - Με πληροφορίες από inkefalonia.gr και kefaloniapress.gr

Πολυμέσα

Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Χρήσιμα Συμπεράσματα Για Κέρδη - Απώλειες Κομμάτων Tου Νίκου Καρδούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π. - MSc Τηλεπισκόπισης - GIS_UK…
Αχ, Λάρισα, Λάρισα... Κάποτε έγραψα ότι η Λάρισα είναι όμορφη πόλη, η ομορφότερη, ότι ακόμη…
Πρόσληψη 6.000 Αναπληρωτών Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Του Αιρετού Στο ΚΥΣΠΕ Β. Παληγιάννη
Ο Πολιτισμός Σε Πρώτο Πλάνο... Της Άννας Βαγενά, υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΠου Θα Xτυπήσει Η Κακοκαιρία Τις Επόμενες Ώρες - Οι Καταιγίδες Ρήμαξαν Την Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ) Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων