Σαββατο 8 Αυγουστου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Ο Γιαννακόπουλος Φέρνει Το CNN Στην Ελλάδα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το διεθνές κανάλι θα εκπέμπει στα Ελληνικά αφού θα συνεργαστεί με τις εταιρείες του Δ.Γιαννακόπουλου

 

Ψηφιακά και στα ελληνικά θα «εκπέμπει» το CNN. Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επενδύσει στο σημαντικότερο όνομα της διεθνούς αγοράς media, την ώρα που τα περισσότερα Μέσα συρρικνώνονται ή κλείνουν, αποτελεί θετική έκπληξη. Η ψηφιακή έκδοση του CNN θα ενημερώνει τους Ελληνες σε όλο τον κόσμο για την ελληνική πραγματικότητα και, ταυτόχρονα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διεθνούς ειδησεογραφικού οργανισμού, θα μεταφέρει στους χρήστες του Διαδικτύου όλες τις διεθνείς ειδήσεις στα ελληνικά. Διατηρώντας τις ειδησεογραφικές αξίες του CNN, η ελληνική ψηφιακή έκδοσή του θα προσφέρει αξιόπιστη και ουσιαστική ενημέρωση.

 

Η επιλογή του ομίλου εταιρειών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τη μητρική εταιρεία του οργανισμού για συνεργασία αποτελεί έργω και λόγω ψήφο εμπιστοσύνης τόσο για τη χώρα μας όσο και ειδικότερα για την DPG Media και τη δυναμική της στον χώρο των μέσων ενημέρωσης. Στη σχετική κοινή ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Το CNN International Commercial Group ξεκινά μια στρατηγική συνεργασία με την DPG Digital Media για το λανσάρισμα αυτό το φθινόπωρο του CNN.gr, ενός δυναμικού ψηφιακού μέσου ενημέρωσης στα ελληνικά, το οποίο θα συνδυάζει την άριστη προβολή της διεθνούς ειδησεογραφίας με το αμιγώς ελληνικό περιεχόμενο. Αυτή η επαναστατική σύμπραξη θα προσφέρει την εξελληνισμένη ψηφιακή και mobile εκδοχή της πρωτοποριακής, βραβευμένης ειδησεογραφίας του CNN στο ελληνικό κοινό, το 85% του οποίου ενημερώνεται μέσα από ψηφιακές πλατφόρμες. Το CNN.gr θα προσφέρει περιεχόμενο εθνικού και τοπικού ενδιαφέροντος από την DPG Digital Media, το πληρέστερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα θα καλύπτει και τη διεθνή ειδησεογραφία και τα μεγάλα γεγονότα μέσα από τα ρεπορτάζ του CNN και του συνεργαζόμενου δικτύου του».

 

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που γινόμαστε μέλη της διεθνούς οικογένειας του CNN μέσα από αυτή τη στρατηγική συνεργασία», δήλωσε από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρόεδρος του DPG Group. «Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πολύ σημαντικές εξελίξεις για την Ελλάδα, εμείς επενδύουμε σε μια πλατφόρμα που θα υπηρετήσει με υπευθυνότητα την ολοένα αυξανόμενη απαίτηση του κοινού για έγκυρη, έγκαιρη και ποιοτική ενημέρωση», συνέχισε ο ίδιος.

 

Το CNN.gr θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στο έτος και θα είναι διαθέσιμο τόσο online όσο και μέσω mobile εφαρμογής. Πριν από το λανσάρισμα, το CNN International θα συνεργαστεί στενά με την DPG Digital Media προκειμένου να εφαρμοστούν τα υψηλά στάνταρντ ποιότητας και οι πρακτικές του οργανισμού.  Τα γραφεία σύνταξης του CNN.gr θα έχουν ως έδρα την Αθήνα, όπου θα τους παρέχεται στενή και συνεχής υποστήριξη από το CNN London. Παράλληλα, η συνεργασία με την DPG Digital Media θα επεκτείνει τις ειδησεογραφικές πηγές του CNN στην Ελλάδα.

Πηγή: parapolitika.gr

 

Ετικέτες γιαννακοπουλος    CNN    Ελλάδα   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Ολοκληρωμένο Σχέδιο Εξόδου Της Ελλάδας Από Την Κρίση Tου Αβέλλα Ν. Μιχαήλ, Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών – Αστυνομικός
Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΟ Γιαννακόπουλος Φέρνει Το CNN Στην Ελλάδα Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων