Πεμπτη 9 Ιουλιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Καιρός Για Παραλία Με Μίνι Καύσωνα - Στο «Κόκκινο» Ο Υδράργυρος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα θα ανεβεί ο υδράργυρος σήμερα Τετάρτη, φτάνοντας κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.

Αύριο Πέμπτη στην κεντρική και βόρεια χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές από το απόγευμα. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική - ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το Βόρειο Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά και νότια θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας πιθανόν κατά τόπους ακόμη και τους 34 βαθμούς.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού και οι "κόκκινες" θερμοκρασίες:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 28 με 30 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα έχουμε αίθριο καιρό, αλλά στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει λίγη αφρικανική σκόνη. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει, έως τους 28 βαθμούς στα νησιά και μέχρι τους 31 στα ηπειρωτικά.

Στην Πελοπόννησο αναμένεται καλοκαιρία με ήλιο και ασθενείς ανέμους. Τα θερμόμετρα θα δείξουν έως τους 30 με 32 βαθμούς.
Στα Κύθηρα θα πνέουν άνεμοι 2 με 4 μποφόρ.

Στην Κρήτη αναμένονται, καθαρός ουρανός και βοριάδες 3 με 4 και στην ανατολική Κρήτη 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα παραθαλάσσια θα κυμανθεί από 18 μέχρι 28 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 και στο Καστελλόριζο 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ο καιρός θα είναι αίθριος και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Στις Σποράδες οι άνεμοι θα είναι ασθενείς άνεμοι.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς.

Στην Αττική θα έχουμε ήλιο και ασθενείς ανέμους. Τα θερμόμετρα θα δείξουν, στην Αθήνα από 20 μέχρι 32 βαθμούς Κελσίου, στον Πειραιά από 19 έως 30.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα είναι νότιοι 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες Καύσωνας    παραλία    καιρος   
Κατηγορία Ελλάδα
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαΐου 2015 10:10

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Επόμενη Μέρα………. Tης Μαρίας Γαβαλά, Μέλος Του ΓΠ Θεσσαλίας Του ΚΚΕ
Μέσα Στο Ευρώ Με Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος – Πρώην Νομάρχης)
''Η Ασφάλεια Είναι Το Πρωταρχικό Για Την Ελλάδα'' *Tης Μαρίας Νούσια-Παγίτσα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «Νέα Λάρισα»- Αρχαιολόγος''
Η «Ελπίδα» Που Οδηγεί Στο Διχασμό *Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου - Δικηγόρου, Περιφερειακού Συμβούλου
''ΟΧΙ Στους Δανειστές! ΌΧΙ Στη Δραχμή'' Του Απόστολου Παπατόλια (Συνταγματολόγος - πρώην Νομάρχης)
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΚαιρός Για Παραλία Με Μίνι Καύσωνα - Στο «Κόκκινο» Ο Υδράργυρος Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων