Δευτερα 30 Μαρτιου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus
Press-A.gr

Μπάχαλο Με Τους Βαμβακοπαραγωγούς - Τι Λέει Η Κυβέρνηση

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τάχιστα πρόκειται να εισπράξουν οι βαμβακοπαραγωγοί τις ενισχύσεις τους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παραγωγικής

Ανασυγκρότησης, η οποία εκδόθηκε ως απάντηση στο ΠΑΣΟΚ.

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει ότι «τη μόνη πολιτική που γνωρίζει άριστα το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν λεηλατεί τα λαϊκά εισοδήματα, είναι να φοβίζει, να κινδυνολογεί και να τρομοκρατεί τον λαό”.

Ξεκαθαρίζει πως για τους βαμβακοπαραγωγούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να εισπράξουν τάχιστα και κανονικά τις ενισχύσεις τους και “το πρόβλημα το έχει το ΠΑΣΟΚ που έσπειρε την πενία στον αγροτικό κόσμο και τώρα πάνω στην πενία «τέχνας κατεργάζεται»”.

 

Καταγγελία ΠΑΣΟΚ για υφαρπαγή χρημάτων από τη κυβέρνηση Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, ανάφερε μεταξύ των άλλων ότι «51.000 βαμβακοπαραγωγοί ειδοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ότι θα πληρωθούν την ειδική ενίσχυση βάμβακος (πάνω από 150 εκ. ευρώ) αλλά στα ΑΤΜ δε βρήκαν ούτε σεντς. Η μοναδική αιτία είναι η υφαρπαγή των χρημάτων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την κυβέρνηση για άλλους σκοπούς και υποχρεώσεις».

 

ΝΔ: Να ξεκαθαρίσει το θέμα η κυβέρνηση Να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση αν η μη πληρωμή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς συνδέεται με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εσωτερική στάση πληρωμών, καλούν την κυβέρνηση οι βουλευτές της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος και Κώστας Τσιάρας.

 

Οι δύο βουλευτές σε κοινή δήλωσή τους, επισημαίνουν ότι μετά την κυβερνητική απόφαση για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του ΟΠΕΚΕΠΕ από την Τράπεζα Πειραιώς στην Τράπεζα της Ελλάδος για να αντιμετωπιστούν τα ασφυκτικά προβλήματα ρευστότητας, έρχεται στο φως η είδηση πως οι βαμβακοπαραγωγοί δεν είδαν τους λογαριασμούς τους να πιστώνονται με τα ποσά που αναλογούν στη συνδεδεμένη ενίσχυση βάμβακος και αυτό μολονότι ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα πληρωθούν.

 

«Καλούμε την κυβέρνηση άμεσα είτε να επιβεβαιώσει είτε να διαψεύσει την είδηση για εσωτερική στάση πληρωμών που άρχισε με τη μη καταβολή της συνδεδεμένης ενίσχυσης στους βαμβακοπαραγωγούς. Επιπλέον, να ξεκαθαρίσει πότε ακριβώς θα καταβληθεί η ενίσχυση που δικαιούνται οι παραγωγοί, που εύλογα είναι ανάστατοι μετά την αθέτηση της υπόσχεσης του αρμόδιου υπουργού για το χρόνο καταβολής της, αλλά και τα δημοσιεύματα για "εσωτερική στάση πληρωμών"», αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση οι δύο βουλευτές.

Πηγή: newsit.gr

Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Όλα Όσα Πρέπει Να Ξέρετε Για Τις Φορολογικές Δηλώσεις Του Δημήτρη Γιαννακού (Λογιστής - Φοροτεχνικός)
ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING: Νομοθέτηση Τώρα! Του Κωνσταντίνου Γ. Νούσιου Δικηγόρος, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας
Ριζικές Aλλαγές Kαι Όχι «Μερεμέτια» Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Εν Αρχή Ην Η ..Δασκάλα! Της Ελένης Αξιόγλου
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΜπάχαλο Με Τους Βαμβακοπαραγωγούς - Τι Λέει Η Κυβέρνηση Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων