Σαββατο 17 Ιανουαριου 2015

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Σαμαράς: Σχέδιο Για Την Επόμενη Μέρα Με Έμφαση Στην Ανάπτυξη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με μία μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με αποκλειστικό αντικείμενο την ανάπτυξη, ο κ. Αντ. Σαμαράς θέλει να σηματοδοτήσει τη στρατηγική του επιλογή να μην περιγράφει μόνο τα όσα μπορεί να προκαλέσει στη χώρα μια ενδεχόμενη εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ταυτόχρονα να περιγράψει με σαφήνεια και το δικό του σχέδιο για την επόμενη μέρα.

 

Ουσιαστικά, για πρώτη φορά τόσο εμφατικά μέσα στην προεκλογική περίοδο, ο πρωθυπουργός θα προβάλει το δικό του όραμα ελπίδας για την επόμενη μέρα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ανάγκη υιοθέτησης αναπτυξιακών πολιτικών - ικανών να οδηγήσουν στη μείωση της ανεργίας, στην τόνωση των επενδύσεων και κατά συνέπεια στη μείωση των φορολογικών βαρών για τους Ελληνες πολίτες.

Μέσα από την παρέμβαση αυτή, η οποία θα αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την 4ετία, οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου θα απευθυνθούν στον χώρο του Κέντρου και στους πολίτες που αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τα όσα ο ΣΥΡΙΖΑ αναγγέλλει ότι θα πράξει, εφόσον κερδίσει τις εκλογές.

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς θα αποδομήσει πλήρως το πρόγραμμα του κ. Τσίπρα, το οποίο προβλέπει, μεταξύ άλλων, ακυρώσεις συμφωνιών, επιστροφή στο Δημόσιο εταιρειών που έχουν ιδιωτικοποιηθεί κ.ά.

Η κίνηση αυτή του πρωθυπουργού αποτελεί απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η ΝΔ επενδύει -με τη στρατηγική της- στον φόβο και δεν έχει τίποτε να πει για την επόμενη μέρα, ο ίδιος ο κ. Σαμαράς θα τονίσει ότι με τη ΝΔ στην κυβέρνηση, η χώρα θα βγει άμεσα από τη μνημονιακή εποχή και θα βρεθεί κάτω από την «ομπρέλα» της πιστοληπτικής γραμμής στήριξης. Θα δεσμευθεί, δε, ότι στο τέλος του '15 η χώρα θα επιστρέψει στην «κανονικότητα» με μοναδική στήριξη τις ίδιες τις αγορές.

Σε ό,τι αφορά την τακτική πόλωσης, συνομιλητές του πρωθυπουργού σημειώνουν ότι αυτή ακριβώς η επιλογή έχει οδηγήσει στην κάθετη αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης των ψηφοφόρων της ΝΔ, κάτι που με τη σειρά της έχει προκαλέσει τη σημαντική μείωση της διαφοράς που χωρίζει τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου προσθέτουν δε ότι «η ΝΔ δεν μπορεί και δεν πρέπει να σιωπήσει απέναντι στα όσα εξαγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία είναι απολύτως καταστροφικά για την οικονομία και την πορεία της χώρας μέσα στον "σκληρό πυρήνα" της Ευρώπης».

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας της ΝΔ με τίτλο «lemetinalithia.gr». Σε αυτήν προβάλλεται το κυβερνητικό έργο που έγινε τα τελευταία δυόμισι χρόνια και δίνονται απαντήσεις στα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν με ένα κλικ να κοινοποιούν τα κείμενα στο Facebook και στο Twitter.

Στη σελίδα υπάρχουν οι ενότητες «Αλήθειες» και «Πολιτικές», ενώ στην ενότητα «Επικαιρότητα» ο επισκέπτης ενημερώνεται για την εξέλιξη της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

 

Επίθεση Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ από τη Χαλκίδα

Κάποιοι πάνε να τινάξουν στον αέρα όλα εκείνα που πετύχαμε

Σε νέα δριμεία επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς μιλώντας χθες σε εκδήλωση στη Χαλκίδα. Ο κ. Σαμαράς περιέγραψε το τι θα συμβεί στη χώρα εάν ο κ. Τσίπρας εφαρμόσει τα όσα λέει.

«Η χώρα θα χάσει τα χρήματα του ΕΣΠΑ, τις αγροτικές επιδοτήσεις, τη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα και την πιστωτική επέκταση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συζητήσει από την αρχή όλους τους κανόνες της Ευρωπαϊκής Eνωσης, κάτι που δεν γίνεται. Κάποιοι πάνε να τινάξουν στον αέρα όλα εκείνα που πετύχαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, απαντώντας στην κριτική που δέχεται για τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του τα δυόμισι τελευταία χρόνια, σημείωσε ότι «αυτή η παράταξη δεν άφησε τη χώρα να κατρακυλήσει στην έξοδο από το ευρώ και τη χρεοκοπία». «Η χώρα», πρόσθεσε, «ταλαιπωρήθηκε πολύ, αλλά τα χειρότερα τα αποφύγαμε. Το τι σημαίνει χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ δεν το είδε η χώρα. Το τι σημαίνει κλειστά ΑΤΜ και τράπεζες δεν το είδε και δεν θα το δει».

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για τους μετανάστες, διακρίνοντας εκείνους που έρχονται από εμπόλεμες ζώνες και έχουν δικαίωμα να ζητούν άσυλο, από εκείνους που έρχονται χωρίς να έχουν το δικαίωμα να ζητούν άσυλο, κάτι που έχει δεχτεί η Ευρώπη. «Μερικοί στην Ελλάδα δεν το έχουν καταλάβει, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να δώσει μαζικά ιθαγένεια και ασφάλιση σε όλους τους μετανάστες. Βλέπετε τι γίνεται στην Ευρώπη. Στο Παρίσι είχαμε μακελειό με 12 νεκρούς, ενώ εδώ κάποιοι προσκαλούν ξένους μετανάστες».

«Ο λαϊκισμός θέλει να μας γυρίσει πίσω. Ποια είναι η βασική αιτία; Δεν θέλουν να χαθούν τα προνόμια των βολεμένων του κρατισμού. Θέλουν να επιστρέψουν οι Φωτόπουλοι, θέλουν να χρεοκοπήσει η χώρα για να κερδίσουν οι επιτήδειοι που έχουν βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Τα συμφέροντα των βολεμένων και των κερδοσκόπων της δραχμής εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε.

 

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Στη δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας με τίτλο «lemetinalithia.gr» προχώρησε η ΝΔ. Σε αυτήν προβάλλεται το κυβερνητικό έργο που έγινε τα τελευταία δυόμισι χρόνια και δίνονται απαντήσεις στα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν με ένα κλικ να κοινοποιούν τα κείμενα στο Facebook και το Twitter

 

 

 

 

Γιάννης Σαραντάκος

Πηγή: ethnos.gr

Ετικέτες σαμαράς    Επόμενη Μέρα    αναπτυξη   
Κατηγορία Ελλάδα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

floros
sveroni
karavanas
kokalis
kellas
akrivoulis
papadopoulou
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

Η Ελλάδα Mετά Του Γ. Καραβάνα (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )
Διχάζουν Τους Έλληνες Του Βασίλη Κόκκαλη - Υποψήφιος Βουλευτής Με Τους ΑΝ.ΕΛ Στη Λάρισα
Όχι Στα Ψευτοδιλήμματα Του Βασίλη Κόκκαλη
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΕλλαδαΣαμαράς: Σχέδιο Για Την Επόμενη Μέρα Με Έμφαση Στην Ανάπτυξη Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων