Κυριακη 3 Αυγουστου 2014

  • Facebook
  • Twitter
  • Rss
  • Plus

Αυλαία Στον Κήπο Της Δημοτικής Πινακοθήκης Για Το ARTκουβέρ

Ιουν 11
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μια εικαστική γιορτή στον κήπο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας θα ολοκληρωθεί, την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 8 το απόγευμα, η έκθεση ARTκουβέρ.

Μετά από 15 σχεδόν μέρες παρουσίας σε καφέ και εστιατόρια της πόλης, τα αντίγραφα των έργων της συλλογής Κατσίγρα επιστρέφουν στο χώρο του Μουσείου, όπου θα πωληθούν – και κάποια από αυτά θα δημοπρατηθούν – για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας, που διοργάνωσε την έκθεση σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα, στο πλαίσιο μιας προσπάθειας να φέρει το κοινό πιο κοντά στην τέχνη, σας καλεί σε ένα πάρτι για να θαυμάσετε μια σειρά από έργα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας. Και γιατί όχι, να προσφέρετε σε έναν οργανισμό της πόλης, που πραγματικά έχει ανάγκη από τη στήριξη όλων. Τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς θα έχουν οι That’sRight.

Χορηγοί: Leroy Merlin, Dimello caffe, Φωτοτυπείο, Κάβα Vlassis, Κάβα Kostas, Δομοτεχνική, Πάνα Σαπούνι Χαρτί, Κτήμα Καριπίδης, GK Καρέλας, Καλογιάννης Catering.

Στη δράση πήραν μέρος: Άζυμο, Ακαμάτρα, Απέριττον, Αποθήκη, Baricou, Bello, Bollocks, Bukowski, Gossip, il Fiore, Juke box, Just wine bar, Καπηλειό, Κλίμαξ, Kubrick, Las Ramblas, Negro, Peak, Playhouse, Πόρτεγο, Q, Tessera, Umami, Vintage, Χρώμα.

Ετικέτες artκουβερ    ληξη    γιορτή   
Κατηγορία Πολιτισμός
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 23:04

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Τελευταία Νέα

  • Δημοφιλή

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomVision.Com
  • Σχόλια

  • Απόψεις

  • Tweets

''Για Να Φέξει Καρτερούμεν…'' Του Μάξιμου Χαρακόπουλου
Κάτω Τα Χέρια Από Τα Παιδιά! Του Στυλιανού Παν. Σούρλα, Δικηγόρος - Πτυχιούχος Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ.
Κριτική Σκέψη Και "Παραμυθοανατροπές" Στο Σχολείο (Εκπαιδευτικό Άρθρο Της Γλυκερίας Βουλάγκα, Εκπ/κός Πρωτ/θμιας Εκπ/σης - Απόφοιτος Α.Π.Θ)
Σ Α Ρ Α Κ Α Τ Σ Α Ν Α Ι Ο Ι, Στα Αχνάρια Της Μακρόχρονης Ιστορίας Τους... Γράφει ο Νίκος Ζυγογιάννης, Καθηγητής - Πρ.προεδρος Πανελλ.Σ.Σαρακατσαναίων (με αφορμή το Πανελλήνιο…
Σχόλια
By SDGSEO

Τηλεόραση

Πρόσφατα Σχόλια

HomeΠολιτισμοςΑυλαία Στον Κήπο Της Δημοτικής Πινακοθήκης Για Το ARTκουβέρ Top of Page

Δημοφιλή

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων